127612
  • Fbn Lx
    gondolod, hogy a sok ásástól lemenne az alkarom 50-re?
  • Lacee86
    Na jó úgy látom, erről kár vitáznunk... De bevallom őszintén, még nem találkoztam olyannal, aki a biciklizést "elgépiesedésnek" tartotta volna.
  • Timbo
    olyan buta vagy mint egy bot
  • Vadnokedli
    nem azért de inkább ásom a Trailt aztán meg gyurok a trükkökre különbenis majd ha te is ásol Trails-t rá jössz majd amikor 50 es alkarod lesz a sok ásástol hogy milyen jót tesz :D
  • byzhouse
    khm off: nincs 1 kormánycsavarod kölcsönbe?
  • autoszimulator
    gép fogalmát tekintsd át
  • clio1616v
    mér a számítógépezéshez nem kell fizikai erő?
  • bardocz
    De gépies
  • Lacee86
    De hát könyörgöm, a biciklihez fizikai erő kell, h menjen, az nem mozgás??
  • clio1616v
    most a fiatalokról van szó
  • clio1616v
    attól az, hogy egy gépet veszel igénybe a mozgáshoz... gépiesedés...
  • clio1616v
    persze... biciklivel meg elgépiesedett fiatal
  • bardocz
    Szerintem az idősebbek van elgépiesedve, még a WC-re is kocsival járnak.
  • Lacee86
    Hát az mitől elgépiesedés, h bringázol? :D Sztem nem erre gondolt a kérdésfeltevő. :) Amúgy meg nem 1 személy fiatalságáról van szó, hanem manapság a fiatalokról úgy általában.
  • Vadnokedli
    csönd, bicikli nélkül az ember nem ember...
  • clio1616v
    nemhogy gyalogolnál... mindig csak a gépezés...

gép nélkül már nem is tudtok élni... próbálj már leszállni a bmxedről és gyalogolni kicsit
  • VRSDM
    [right]
  • VRSDM
    igaz mert nem találnak jobb elfoglaltságot.

magamra is igaz részben, én is órákat vagyok képes itt ülni, megesik hogy napokig csak az F5-ön élek :D

de amint jó idő van (több mint nulla fok) már tekerem is a kerékpáromat amíg látok :)
  • NEOreg3
    igaz, mert magamból indulok ki
  • clio1616v
    a fiatalság elmúlik... nem elgépiesedik...

egy életszakasza az embernek hogyan tud gépiessé válni?
  • Vadnokedli
    "Lusta, mindent megkapnak kevés erőbefektetéssel."

de jó lenne ha mindent meg kapnék XDD
  • panther112
    én már az újat se:)
  • bardocz
    Nem ismerem a régi fiatalságot.
  • pista89
    Igaz, mert lusták, mindent megkapnak kevés erőbefektetéssel.
  • PesSim
    Szerinted elgépiesedik a fiatalság?
    igen, ellepik a bolygót a kis terminátorok :D
  • alcotb
    ő...a kérdés-re más megközelítésből a válasz.Rég elgépiesedtünk, nemis tudjuk már évszázadok óta hogy milyen nem gépnek lenni.

fél 6 kelés, suli (szokásos:csurog a nyálam) 7 órán kersztül, haza,alvás...blabla.....és bla...
  • alcotb
    Én rendszeresen iszok gépezés közbe.
  • alcotb
    Igaz, mert ...
    Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtől.

Azért (öhhhhöm) bicajozni jobban szeretek!

Nekem kevés(?, tán 1 se) haverom,barátom van...Befordult figura vagyok.Könnyen ismerkedek de pl utánna nehezen tudok feloldódni idegen társaságban.A géezésp pótolja a szociális igényeimet.Gépezés közben a szép van.Nem látom a sok gusztustalant(hacsak szándékosan nem akarom).Kiépíthető a saját kis világ a téglalap tóloldalán.Mellesleg még 1-1 generáció és nem lessz ilyenről szó hogy "elgépiesedik".Arról nemis beszélve hogy isszonyat utálom a "hejj bezzeg a mi időnkben blabla..."Hát .nyád!Sokan mondják hogy "olyan rossz hogy a gyerekek annyit gépeznek manapság" régen miket mondtak a szülők a gyerekeiknek?Akkoris voltak ilyen fárasztások?Hajrá gépek...Szeretném ha már legalább annyira el lennénk gépiesedve hogy legalább egy rohadt mp3-lejátszót tudnának a fejembe építeni...
  • OrioN the S
    biztos idovel megvaltozik.
  • Rundstedt17
    Nem játszom a szentet én is hozzájuk hasonló vagyok,csak beismerem a függőség fenállását,nem szeretek magamnak elméletet gyártani hogy miért nem tudok felállni és kimozdulni valami értelmeset csinálni :D...
  • Rundstedt17
    Hát a gép előtt ülés biztos nem fog segíteni hogy megvalósítsd :D....
  • N1ggA
    Nem tartom igaznak. A fiatalok inkább isznak. Csak kis részük beteges számítógép-felhasználó, magyarul kocka.
  • MR ME
    nyád
  • OrioN the S
    BenX hozzad kepest Fabry Sanyi
  • MR ME
    erre vártam! kocka
  • MR ME
    pedig sok embernél ez így van sztem
    nyáron pl negyed ennyit nem ülök gépnél mint télen, és nem zavar, megyek nyaralni, haverokkal ezt azt csinállni, kurvára nem érdekel h nem vagyok gép közelében
  • Fbn Lx
    ha palotám lenne háremmel és termálfürdővel, be sem kapcsolnám a számítógépet
  • OrioN the S
    Jah ertem, bocsi.

Ismerek olyat aki a varosba nem kepes bejonni, mert buszra kell szallni meg messze van... pff. Inkabb otthon doglik(persze a gep elott) a szobaba vagy max. 4 km-es korzetbe kimozdul :) Es, ha piszkalom, hogy van elet innen 1 orara is, akkor "jaj hagyjal mar, nem kell elmagyarazni" stb..
  • Rundstedt17
    Nem rád gondoltam,hanem általánosságban mindig ezt mondják hogy nem ülne annyit a gép előtt ha lenne mit csinálnia.
  • OrioN the S
    Te meg nem is ismersz szal egyetertesz, de fingod sincs rola :) Nem bantasbol mondom, nem kotekedni szeretnek.