127612
-
respect :D -
szerk.
de te nem hogy a képed.
még a korod sem mered bevallani...
nem gúnyból írtam a pszichológiai esetet, én is voltam már, nem gáz az, én nem tudtam elviselni dolgokat, neked meg önértékelési zavarod van. kinek mit osztanak ott felül. -
bármikor találkozok innen bárkivel
bármikor megmutatom bárhol a meztelen testem
bárhol bárkivel vállalom (még ha alul is maradok) hogy elmegyek intelligencia tesztre
bárki eljöhet és megnézheti hol lakom
bárkinek bemutatom édesanyámat (aki tanár) és édesapámat (aki repülőket épít)
bárkinek bemutatom a 3 testvérem, két nővérem és egy húgom.
miért? mert büszke vagyok rájuk! és még ha nem is vagyok don juan, se külsőre se leonardo vagy einstein agyilag, akkor is elégedett vagyok magammal :)
lehet ez is egy nagy különbség köztünk :) -
clio1616v #62863 jóéjszakát álmodj szépeket -
ja és válaszolj még erre is,
meg aki még etet egy picit téged, még azokra is
másnap megint ne tudjál teljesíteni nem hogy a szociális életben, (már ha van családod ((ha van akkor fasznak hanyagolod így el őket)) de a munkában is csak botladozol majd a saját szarodban. szóval én őszintén mondom, nem sértegetni szeretnélek, csak megérteni, megérteni hogy miért csinálod ezt, hogy miért jó neked, engem nem bosszant, bennem nem megy fel a pumpa, mindjárt rábökök a " mehet " -re ott narancsossárgában, elszívok egy cigit, megmosom a fogam és lefekszem aludni.
holnap vár az iskola
holnap vár a barátnőm
holnap vár a biciklim
holnap vár a bedolgozós munka.
téged holnap is várni fog egy kérdés
te holnap is kifordítod magából
te holnap is belekötsz és fröcsögsz
te holnap sem adod fel
te soha nem adod fel.
-
-fav -
clio1616v #62860 arról hogy te nem vagy elégedett magaddal én nem tehetek
hibáztatsd a szüleidet, hogy nem voltak megfelelő példaképeid
a magánéletemhez semmi közöd és a koromat sem tudod -
vegre valaki leirta amit gondolok rola... nekem nem volt kedvem :\ am regen nem volt ilyen seggfej.. sztem kidobta a noje es azota ilyen pocs. igy eli ki magat, mert most utalja az egesz vilagot amiert szerencsetlen es mas tunkolja az asszonyt... -
-
Te már nem is eteted a trollt, hanem bemásztál a barlangjába egy szál fáklyával! 
-
nekem meg a tied :D az szerintem cinkebb... -
ne tereld a témát.
válaszolj a kérdésemre kérlek
miért nem a barátnőddel, feleségeddel, gyerekeddel, gyerekeiddel, vagy?
miért nem esti mesét olvasol nekik?
miért nem csomagolsz másnapra tízórait?
miért nem főzöl egy meleg teát és bújsz be vele a leányzó mellé az ágyba?
miért nem húzol a bús faszomba bármi értelmeset csinálni? :)
mert 30-35éves létedre ennyit nem tudtál felállítani, hogy találj valakit aki képes téged elviselni, és társként, férfiként, szerető apaként, családotok uraként nézzen rád.
megnéznék egy képet rólad szívesen.
fröcsögj csak szex rovására ment alkoholmennyiségről meg amiről akarsz.
a magad butaságát amit itt összehordtál ez alatt a röpke 1év alatt sose mosod már le magadról.
a legrosszabb az egészben (ugyan én leszarom, inkább szánom) hogy most erre is válaszolni fogsz, meg ha reply-znék akkor arra is, és nem feküdnél le amíg nem hagylak békén... ezzel nincs baj, álj ki az igazad mellett, de az hogy minden témában, mindig faszként mutatkozol be, és mindig úgy távozol hogy azt hiszed (és szerintem be is meséled magadnak) hogy te voltál az okosabb, az bizony pszichológiai eset. -
clio1616v #62854 :)) a te történeted a kedvencem -
clio1616v #62853 de gyerek vagy... azért mert negatív tartalommal volt egy kérdés és legépiesedéseztem a biciklizésedet, most itt nyafogsz... -
nem éri meg azt a pár felkiálltójelet. hagyd rá. -
Vagy hatásfokkal. :) -
ritkan iszok alkoholt te kis hulyegyerek :) es tudom, miert pont tolem kerdezted. mondjuk anyadert :) meg, mert igazam volt, hogy gyoker vagy :) -
és lehet jobb végtermékkel mint clio -
és ha a szex rovására megy a flémelés?
gondolom nem baj ha épp tőled kérdezem.
ahelyett hogy felnőtt férfi létedre a feleségeddel - családoddal lennél inkább itt úszítasz néhány logót meg nicket.
tartalmas életed van :D -
Az autisták is az elérhető maximumot hozzák. :D -
clio1616v #62846 de nincs is ezzel semmi baj... elégedj meg azzal ami van...
miért baj az ha a bicigliskedésed elgépiesedés? ha neked jó akkor jó
nem mondtam hogy a biciklizés negatív dolog -
ha jól alakulnak a dolgok, idősebb korban mindenképp. -
clio1616v #62844 különben van értelme? :) -
én nem az vagyok akinek belemagyarázod a szájába hogy mit gondolok.
ha nem érted a postom menj aludni ne pedig fröcsögj, ráadásul értelmetlenül (mert te nem érted a mondandóm)...
szerintem maradjunk annyiban (és ez inkább a többieknek szólna).
Szenderedjen csak clio ma is úgy álomra, hogy azt hihesse, ő megint geci okos volt, ő megint geci jól felülkerekedett a kérdésen, és geci jól ki tudta fordítani a lényeget magából :)
konklúzió?
[center] -
clio1616v #62842 ha a fiatalság rossz szokásaira kíváncsi a kérdésfeltevő akkor inkább, azt kellene kérdeznie, hogy szerinted elalkoholistásodik a fiatalság?
gondolom érted miért épp tőled kérdezem... amikor már a szex rovására megy az alkoholfogyasztás :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=62742]"-amit csinálok az elérhető maximumot hozom ki belőle" Na az biztos! :D[/URL] -
clio1616v #62840 és könnyebbé teszik az életedet? -
clio1616v #62839 jól érted... te nem jártál iskolába? na megvilágosodás van... már megérte ide benézned -
Akkor gépek a gyerekek is. Végül is emberek hozzák létre...
Élő szövet a fémvázon. :) -
szóval gép a cipő is, mert megkönnyíti az életed, és ember hozta létre. Sőt minden ruha gép, mert megkönnyíti az életed. Fogkeféd is az. Tollad is az. Óvszered is az. Jól értem? -
foloslegesen erolkodtok direkt csinalja :Ð az mas kerdes, hogy magat jaratja le. de mokas, mert engem emlekeztet az unatkozo nyugdijasokra :D milyen lesz, ha megoregszik??? :) nem kell szegyenlenie, hogy nem erti a kerdest. -
clio1616v #62835 fogalmad sincs ki mit ír... ő azt írta, hogy én olyan vagyok mint ő amikor átesik... nem én esek át.. nekem át se kell esni rajta -.- -
clio1616v #62834 ez attól van hogy átgondolom a kérdést, nem kapásból a felajánlott korlátolt válaszokat adom... -
csak clio 30-35 éve esett át rajta.
azóta is úgymaradt. -
clio1616v #62832 gépet vesz igénybe jelen esetben a mozgáshoz miez ha nem gépiesedés?
lovagoljon gyalogoljon... az a kérdés hogy szerintem gépiesedik-e a fiatalság... -
Nem értem mi a bajod. Jobb lenne egy ló? Szerinem nem. -
Fbn Lx #62830 clio alapjáraton olyan, mint én, amikor átesek a szellemi fáradtság holtpontján és hülyeségben rendkívül élénk leszek -
lol -
clio1616v #62828 a bot is egy gép -
clio1616v #62827 gép az amit az ember hoz létre és megkönnyíti az életét