127612
  • Sickness
    Mert olyan faszságot írsz amire muszáj reagálni, ez az SG-s vadászösztön.
  • ba32107
    Mert már kurva unalmas vagy. De én igazából leszarom :)
  • clio1616v
    azért írom ide a véleményemet a kérdésről, ha valakit érdekel akkor az elolvassa, senkit nem kényszerítek az elolvasására
  • clio1616v
    akkor miért reagáltok rá?
  • clio1616v
    akkor miért olvassátok el?
  • ba32107
    A te véleményedre nem kíváncsi itt senki
  • Sickness
    ezzel csak az a baj hogy nemhogy a véleményedre de RÁD sem kíváncsi senki.
  • Lacee86
    Ha kiderül, h sokan. Bocsánat, rosszul raktam össze a mondatot.
  • Lacee86
    Ok, tartsunk egy szavazást, h mennyien kíváncsiak a véleményedre. Ha kiderül, h igen, egy szót se szóltam és elhúzok innen, ígérem. :)
  • clio1616v
    ez egy lehetőség... fórum... tudod mi a lényege? hogy megismerkedj más emberek véleményével, ha nem vagy rá kíváncsi nem vagy muszáj ide jönni
  • Lacee86
    Mennyiért szállnál már le erről a témáról végre?? Vitatkozz a baromságról priviben, vagy msn-en vagy mitbánoménhol, csak ne itt.
  • clio1616v
    nem én, hanem aki a képet linkelte :) meg leginkább te saját magad, az érzékszerveid és a tudásod... láthattad, hogy a linkben ott van a fotón szereplőnek a neve, ha a fotóról nem is ismerted fel azonnal
  • clio1616v
    ha nem is gép... de gépies a munkája
    - szerintem magától értetődő, hogy az élettelen tárgyakról van szó amikor gépről beszélünk...
  • clio1616v
    ha valaki tudja hogy beteg, akkor valóban beteg

ha valaki azt hiszi beteg akkor vélt beteg, ez utóbbira tökéletesek a betelefonálósdik is, ha valaki annak hatására elhiszi, hogy meggyógyult

• Sickness
    csak abban amelyik szájjal gyógyít.
  • tigerbácsi
    Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértőt.

Szerintem csak jól kiegészítik egymást
  • fery02
    Én nem tudom. Járok most akupunktúrára már lassan egy éve, de nem igen érzek semmi különleges változást sem. Lehet ezért is van, mert már lassan belefáradok az egészbe és nemigazán tudok már hinni benne, pedig lehet az is segítene a gyógyulásban.
  • OrioN the S
    Nenikem ferje termeszetgyogyasz, de nem hittem benne amig nem lattam mit muvel :) Nem tudom, hogy csinalja, de mukodik.

Igen, nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.

Eredményesebb lehet, mint a mai modern orvostudomány és gyógyszerészet.

Azsia, Del-Amerika es Afrika teruleten eleg sok termeszetgyogyasz van. Diszkoveri csenolon volt roluk film es egy-ket emberke eleg ijeszto modon muvelte.
  • VRSDM
    első :)
    alapvetően nem vétem meg őket attól független hogy sok a csaló
    de én inkább hiszek a tudományokban, mint a csodákban, és emberfeletti erőkben.

hozzá kell tenni hogy kiskoromban nagyon dadogtam.
    keresztapám még anno elvégzett egy ilyen erőátviteles marhaságot
    próba cseresznye alapon elmentem hozzá még kb. 7évesen.
    mára teljesen kinőttem, hogy a kettőnek van-e köze egymáshoz nemtudom, mindenesetre körülbelül onnantól jött a javulás, mióta voltam nala :)
  • Molnibalage
    Mi számít természetgyógyászatnak? Gyógynövények, akupunktúra? Inkább kiegészítk egymást. Sok gyógyszerben ugyanazok a hatóanyagok vannak, mint egyes gyógynövényekben, csak koncentráltabban és tisztábban.
  • Vadnokedli
    amugy hozzám is bármikor jöhet bárki XDDD felvállalok :D XD csak a másik regemmel xd
  • Fbn Lx
    A pizzásfiú is egy gép, mert ember hozta létre, és megkönnyíti az életed azáltal, hogy kiviszi a pizzád-
    lehet, hogy számodra egyéb szolgáltatásokat is nyújt.
    Komolyan, ezzel a logikával én nem trollkodnék. De sikeres vagy, látod, még engem is annyira megérint a szándékos hülyeséged, hogy kipréseltem magamból egy választ :D
  • Sickness
    jólátbasztál
  • Jimmyke
    Igen mert az informatika világában nélkülözhetetlen.
    Dolgozatot írok rajta, e-mailben küldözgetem a házit tanárnak és ETR is neten érhető el. Ha ez lustaság, mert hatékonyabb, akkor no comment...
    Az hogy filmezni lehet rajta, zenét is lejátszik az külön bónusz.
    Ha sört is csapolna elvenném feleségül.
  • daemonervosa
    igen, a modern technológia a hibás, ugyhogy baszom is ki ezt a rohadt gépet a picsába.
  • clio1616v
    te tényleg elhitted? :)
  • clio1616v
    engem nem sikerült
  • clio1616v
    vagy nem olvasta el az apróbetűs részt a hozzászólásaim alatt, vagy elolvasta, de megengedte magának, hogy elveszítse a türelmét
  • Lacee86
    Jóbarát, te vmi reklámszlogen író cégnél dolgozol? Mert eléggé olyan stílusú a szöveged... Az egy dolog, h clio hülyeségeket ír, de te is kezdesz leérni az ő szintjére, szerintem...
  • Sickness
    csallo?
  • clio1616v
    fotosop -.-
  • David2
    tessék :D
  • Molnibalage
    Most szemét leszek. Képet mindenkiről! :)
  • ba32107
    :D
  • Sickness
    +fav
  • bardocz
    6 perce nincs új üzenet, ezzel a harc véglegesen eldőlni látszik.
  • bardocz
    Buzik vagytok mind.
    Epic win. Haha.
  • clio1616v
    elstresszesedik és elgépiesedik-e a fiatalság szerinted?
  • clio1616v
    csak magaddal...
    másokat is el kellene fogadni olyannak amilyen
  • Dick Riddick
    Epikus küzdelem.