127612
-
pedig sajna ez a világon mindenütt így van. az állatoknál is, meg a kezdetek óta, amikor valaki lebaszott 4 cöveket a földbe és azt mondta hogy "na ez itt az én magántulajdonom"...
pusztán abból a jogból, mert csak/mert megteheti stb.
énis elítélem ezt, de a történelemben mindíg ez volt... -
Nem hiszem, hogy az erősebbnek több joga lenne bármihez is.
Max kapacitása. -
Igen,de csak ha honvédő.Ez mindent felülír ha a Nemzet sorsa a tét
Igen,megelőző csapás esetén (diktátor megbuktatása, terrorizmus).ebben nem hiszek de
Igen,az erősebbnek mindenhez joga van. -
Rundstedt17 #63260 jobb esetben a kórházban......
-
Nyilván nem fog háborogni a tömeg, hiszen a teljesen átlag ember is szinte azt eszik amit akar, azt iszik amit akar, ellátják a kórházban, és futja autóra autóra, internetre. Mi a faszt háborogjon? :D
Ne aggódj, ha valaki komolyabban megbuzerálná a tömeget, megmozdulna ugyan úgy, mint anno. -
nem, minden megoldható erőszak nélkül. - ideális esetben így lenne, de jobb hijján és semmittevő politikusokkal sokszor nincs más.
mondjuk már nem azokat az időket éljük hogy itt egy jelentős tömeg harcolna az igazáért mint 56 ban vagy 48 ban akár. -
nem, pofánbaszom a gyereket, de mivel kétszer akkora mint én, ezt követően szétver. másnap a kórházban már ezt mondom a csajnak, amit te írtál :DDD -
Rundstedt17 #63256 hehe 

-
"Az agresszió mindig hiányosságot kompenzál, ezért elcseszett élet, vagy nagyban hibás rendszer következménye."
Nope. Attól hogy valaki egy kis gyökér, attól még nem a rendszer a rossz. Te pofázol és próbálod a problémáidat diplomatikusan kezelni, míg a másik, aki kétszer akkorára nőtt mint te, viszont kevésbé intelligens, kézenfekvőbbnek látja letépni az arcodat.
Az aggresszió soha nem jogos: ott állsz a csajod mellett, odamegy egy csávó és szó nélkül megfogja a mellét majd közli, hogy ocsmány a kurvád, de jó a melle.
Mit csinálsz? Elmagyarázod a csajnak, hogy az ilyesmikkel nem kell foglalkozni, hiszen az aggresszió nem vezet semmire? :DDd -
amíg valakinek több lesz valamiből akinek valamiből kevesebb van addig háború lesz, mert amiből valakinek kevesebb van addig az a valami valakinek sokat ér és fordítva :) -
Dean Winchester #63253 Nem, minden megoldható erőszak nélkül. -
Csak ha egy népet , nemzetet nagy igazságtalanság ér.
Ráférne a szlovákokra egy kis gatyába rázás a sok magyar szívatása miatt....
-
Üres -
gabesz012 #63250 Igen, honvédő. -
Igen,de csak ha honvédő.( a románok elkergetése) -
Fbn Lx #63248 na igen, nem mondtam, hogy az agresszió nem létezik, csak azt, hogy soha sem jogos :D
Az agresszió mindig hiányosságot kompenzál, ezért elcseszett élet, vagy nagyban hibás rendszer következménye. -
de ha csak önvédelem lenne, akkor háború sem lenne, mert önvédelemre akkor van szükség, ha valaki megtámad, márpedig akkor az a másik már nem önmagát védi
-
Fbn Lx #63246 Én a harcnak, háborúnak csak az önvédelem funkciójában hiszek. Honvédelem, önvédelem jogos, de az agresszió soha nem az. -
Fbn Lx #63245 Amíg egyének között nem megoldható addig országok között sem. Az egyik ugyanaz nagyban, mint a másik kicsiben. -
Jó lenne, ha nem kevernénk ide az egyéni erőszakot, ugyanis nem erről szól a kérdés... -
Rundstedt17 #63243 Feltéve ha van erőegyensúly és a többség érdeke úgy kívánja. -
Hát amíg fel nem találják az agykontrollt vagy gondolatolvasást vagy be nem ültetik a biochipeket addig az egyének szintjén mindig is lesz erőszak. Azonban országok között már megoldható. -
Magyarán erőszakmentes világ nem megoldható. -
Habár teljesen ellene vagyok mindenféle háborúnak és erőszaknak, sajnos nagyon naiv dolog lenne azt kijelenteni, h minden megoldható békés keretek közt. Úgyhogy végül is az első 2 opciót jelöltem be. -
Azért, hogy ne rabolják ki őket. -
Nem mondanám, hogy minden megoldható erőszak nélkül, de a háborút semmilyen formában nem tudom elfogadni vagy támogatni. -
Igen, sokféle indok lehet. -
Rundstedt17 #63236 Igen az erősebbnek mindenhez joga van,legalábbis így müködött,müködik manapság is. -
És ha éppen jöv valaki szembe, akivel nem akarsz, de éppen ő fizikai erővel "rávesz", akkor is azt valljuk, hogy minden megoldható erőszak nélkül? Vajon miért olyan kelendő ma a gázspray a nők körében? Gondolom nem a 'pacifizmus' miatt...
-
nemkell az -
atomot mindenkire -
Narusco #63232 Igen,de csak ha honvédő.
Csak ha egy népet , nemzetet nagy igazságtalanság ér.
-
Szeretkezz, ne háborúzz. ;-) -
Közben rájöttem, hogy egy vesszőt nem vettem észre az utolsó előtti opciónál... -
Nem, minden megoldható erőszak nélkül. -
Igen,az erősebbnek mindenhez joga van.
Az túlzás hogy mindenhez joga van de ha megteheti akkor ja. -
üres szavazás
gecire nem érdekel már h ki mikor miért háborúzik -
jó is mert az Thermopülai csata volt :D
amúgy bárhogy meglehet indokolni egy háborút, a legapróbb dologgal is, az hogy ez erkölcsi szempontból mennyire helyes, más kérdés. egy háború mindenképp rossz, akár magunkat védjük akár mást támadunk, de az biztos, hogy nem minden oldható meg erőszakmentesen. kivéve a hidegháborús helyzetet. -
Jimmyke #63225 Thermopülai háborúról még nem hallottam
-
THIS IS SPARTA!!!