127612
  • MR ME
    igazából kb mindenki vip aki siránkozik h nem adna pénzt a fórumozásért, ez így elég érdekes :)
    évi ezer forint, amiért megkapnád a vip funkciókat sztem nem lenne butaság, nem lennének alregek, a nagy többség aki normális és régi fórumozó meg úgyis veszi a vipet, ugyanott van...
  • Rundstedt17
    Mindennek két oldala van,mondjuk alreg mentesség tényleg nagy pozítivum lenne.
  • OrioN the S
    Nem mondtam, hogy nem :)
  • Rundstedt17
    Az átlathatóság,egyszerűség,kezelhetőség tekintetében magasan az sg vezet.
  • MR ME
  • OrioN the S
    az lesz :D
  • MR ME
    maradnál ott :|
  • OrioN the S
    de alregek se nagyon.

viszont a regfeltoros balhera nagyon ra kene fekudni. meg a forumkeptelen emberkeket is vegleg kiloni.
  • Rundstedt17
    "Fizetni egy fórumért? Nevetséges."

Új emberek nem igen jönnének.
  • tigeroo
    Ha a VIP funkciókat is megkapnám, akkor igen.

bár, amikor csak számlás fizetés volt akkor is elrendeztem..nem vág földhöz... ahhoz képest hogy az sgzés nekem hobbi (sőt, életforma) elég jó hogy ingyen van:D
  • David2
    egyet sem tudok, mert mindig más van kirakva:P

de azt te is beláthatod, h hosszútávon semmi sem működhet veszteségesen; így mégis csak rákattintanak:)
  • Molnibalage
    Fejlből mondj öt dolgot, amit itt reklámoznak. Nekem egy sem jut eszembe... :)

A szemem egyszerűen átsiklik már afelett, ami nem a fórumhoz vagy hírhez vagy a hozzálszólásokhoz tartozik.
  • David2
    ha nem érné meg, akkor már rég nem lenne fórum, SG is csak egy vállalkozás. Itt egy viszonylag homogén érdeklődésű közösség van, ezért könnyebb bombázni célzott reklámokkal; és sokan rákattannak.
  • Lacee86
    Elmennék máshová. Ezért fizetni?? Még ha csak évi 1000 Ft, akkor sem...
  • Molnibalage
    Képtelen vagyok ezt a reklámot megértei. Tényleg megéri ezt? Még soha semmit nem vettem azért, mert láttam egy reklámot. Vajon meddig finanszírozható / fenntartható ez az állapot? Vagy tényleg ennyi birka ember lenne?
  • David2
    reklám bevételekkel
  • Molnibalage
    Mondjuk nem igazán értem ezt a dolgot. A fórum is egy szolgáltatás. Én igazából azt nem értem, hogy hogyan bírja sok hely pénzzel egy fórum fentartását...

Kicsit azt érzem, hogy a warez érzés a fórumokra is kihatással van. Egyesek természetesnek veszik, hogy valami ingyen van.
  • Dick Riddick
    Fizetni egy fórumért? Nevetséges. Inkább mennék máshová.
  • immovable
    Nem fizetnék.
  • extramagascsaj
    Fizetni egy fórumért? Nevetséges. Inkább mennék máshová.
    (vagy máshová sem...már nem érdekel a dolog...max csak 1-2 "ismerős" miatt
  • zsutyesz
    nem fizetnék.
  • OrioN the S
    Sok dologban kéne ahhoz változnia a fórumnak, hogy pénzt áldozzak rá.

Mondjuk mar mashol is forumozok. Hangulatban, kozossegben eg es fold a ketto.
  • SötétBarom
    Viszont ez a legjobb - hiába primkóbb. Valószínűleg pont ezért.
  • Unreal1942
    Egy fillért sem.
  • tigerbácsi
    Ha a VIP funkciókat is megkapnám, akkor igen.

• Molnibalage
    Ugyanaz a véleményem. Más ingyenes fórumok is több lehetőséget nyújtanak, mint az sg.
  • SötétBarom
    Sok dologban kéne ahhoz változnia a fórumnak, hogy pénzt áldozzak rá.
  • tenkenorman
    miért nem lehetne korán reggel mondjuk hatkor a kérdésváltás? a reffeli internetezéssel savazhatnék is
  • Metalmilitiakid
    tudtad hogy ez az ördög jele csak bele van rakva egy körbe ? (mert régi ábrázolásban az Isten jele ez fejjel lefelé kör nélkül ... és ugye annak az ellentetje az ördögé )ugye mekkora poén :D
  • HöfEE
    Igen,de csak ha honvédő.
  • tigeroo
    pont olyan ez a világ hogy bizonyos elnyomók mások kárára élnek jól..."lebzselnek", míg az emberiség nagy része gürizik...

amíg ezt megtehetik, addig a háború is csak egy következménye az egésznek...mert a háború is csak érdekekről szól (...amikor már nem tudtak megelégedni a "semleges" javak elsajátításával, hanem másé kell nekik)

melyik a nagyobb bűn akkor? háborúba állítani x embert, vagy mondjuk kisajátítani/rettegésben tartani őket uralkodóként évekig? építtetni velük egy piramist..? választáskor a pénzt elkampányolni, és így esetleg plusz pénzt ráfordítani azok kárára akik rá ruházták a hatalmat? (locke társadalmi szerződése??)
    esetleg bűnnek számít-e az,ha van hatalmunk és nem próbálunk meg (lehetőséghez mérten legtöbbet) tenni az emberekért..?
  • daemonervosa
    igen egyéb esetben is pl: ha elfogy az olaj.
  • Fbn Lx
    na igen, szerintem is így van.
    Azt, hogy kinek van joga emberéletek fölött ítélkezni, nem a hatalom meg a hatáskör szabja meg... Jogot senki nem kaphat hozzá, max lehetőséget, képességet.
  • Fbn Lx
    Az agressziót nem ilyen szűk fogalomként kezelem, hogy csak az tartozik az agresszió kategóriába, aminek külsérelmi nyoma van.
    De jogos a feltevés, ha csak szimplán beszólna, azt még nem venném megtorolni való támadásnak, de egy letaperolás már nyílt provokáció és agresszív cselekedet, amit nem hagynék "szó" nélkül.
  • Kicsikiraly
    mármint a háború az okozata a problémáknak?

(nehéz értelmezni amit írtál :D)
  • z99999
    ez okozat, nem ok :)
  • Kicsikiraly
    Igen, egyéb esetben:

nem volt olyan hogy bármilyen háború indokolt. Az emberiség régóta a túlnépesedéssel küzd, a háború populációszabályozó. Szükséges rossz.
  • DIESEL DOG #63266
    Nem, minden megoldható erőszak nélkül!

Miért kell ártatlan emberek, gyermekek vérét kiontani?! Mi jó ebben?!
  • DJ RX7
    Nem, minden megoldható erőszak nélkül.

• tigeroo
    én igenre nyomok, 2 esetben indokolt sztem..

megelőző csapásnál (ha MÁR volt ilyenre példa, vagy 100% biztos hogy le akar csapni...)
    vagy honvédő természetesen