127612
  • Dick Riddick
    Nem, mert nem remélek változást.
  • immovable
    A szavazás nem tartom megoldásnak, ha az lenne nem itt tartanánk. Szidni mindig szidhatod a rendszert jogod van hozzá (szabad vélemény-nyilvánítás), ennek nincs köze ahhoz, hogy élsz-e azzal az alkotmányos jogoddal, hogy szavazol. Nincs törvény, jogszabály ami miatt ne kritizálhatnám a rendszert, mert nem szavaztam. Ha van ilyen linkelj légyszíves valamilyen jogszabályt erről. Ez megint csak demagógia.
  • jhetedikj
    Ez relatív. De mivel az akarom ne a másik oldal maradjon nehogy már otthon maradjon az aki ugyanúgy gondolja mint én, csak azt hiszi az ő szavazata úgy sem számít majd.
  • jhetedikj
    hopp a vége lemaradt:

De nézd van 3 ember, ebből elmegy szavazni kettő akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavaz akkor az arányok így néznek ki: "A" ~67% "B" ~33%
  • Rundstedt17
    A kisebbik rosszt illetően meg szerintem hasonlítsd össze a 98-02-es időszakot az elmúlt 8 évvel.....
  • immovable
    Egy kis matematikával ha kérhetem, mert ez eddig politikai demagógia, amit az önkéntesek s aktivisták hangoztatnak szavazatmaximalizálás céljából.
    Bizonyítsd, hogy ha nem szavazok, az ugyan az, mintha a mostaniakra tenném az x-et. Tehát ha nem szavazok, akkor a mostanira szavazok. 2 az egyben? Ergó nincs választásom, a választás rendszere hamis, mert nem dönthetek?
    Nem tízezrekről van szó szerintem, a szavazatra jogosultak fele sem szokott szavazni nem.?
  • QuippeR
    ok, nem hiszel a kisebbik rosszban. nem szoktam ilyenekre buzdítani, de akkor legyél már egy kicsit önző! gondolkodj el azon, hogy mit szeretnél, és szavazz arra, akiről a legvalószínűbb, hogy azt megvalósítja, vagy legalábbis napirendre hozza. mit tudom én, ha zsigerből utálod a cigányokat, szavazz a jobbikra, ha legálisan akarsz füvezni, szavazz az lmp-re stb.

azt már most tisztázzuk, hogy ha nem mész el szavazni, akkor neked nincs semmi jogod a rendszert szidni, mert nem a megoldás, hanem a probléma része vagy.
  • 0Fritz0
    "...mivel a te szavazatod nem lesz ott ezért az ellenfél szavazóinak a voksa többet fog érni százalékosan így tulajdonképpen őket támogatod!"

Érdekes világ ez, ahol minden egyes nem szavazat csak és kizárólag a "másik" oldalt erősítheti. :)
  • jhetedikj
    Azért mert akkor máris mások lesznek az arányok, minta te is szavaznál valakire. Most lehet te azt gondolod 1 ember az nem számít semmit, de itt nem csak rólad van szó hanem tízezrekről akik ugyanúgy gondolkodnak. Szóval szerintem is Rundstedtnek van igaza, mivel a te szavazatod nem lesz ott ezért az ellenfél szavazóinak a voksa többet fog érni százalékosan így tulajdonképpen őket támogatod!

De nézd van 3 ember, ebből elmegy szavazni kettő akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavz
  • immovable
    Ezt levezetnéd nekem egy kis matematikával. Ha nem szavazok senkire, hogy lesz a szavazatom a mostani elvtársaké? Ha nem szavazok akkor a szavazatom senkié.
    Kisebbik rosszban nem hiszek. Nekem az egyik 19 másik 1 híján 20.
  • Rundstedt17
    Növeli az esélyt hogy a marad a banda,és mivel munkáságuk eredménye az ország teljes tönkremenetele,mindenképpen ellenük kell szavazni.
  • Rundstedt17
    A kisebbik rosszt kell választani ha hallgatsz akkor a legnagyobb szemetekre szavazol.
  • 0Fritz0
    Függetlenül attól, hogy a mostani helyzet milyen "csodás", a nem szavazás miért erősítene bárkit is?
    Főleg, hogy ebbe a helyzetbe is az a rohadt szavazás vitte az országot. :)
  • immovable
    Hát hogyne.
  • Rundstedt17
    Akkor a mostani helyzetre szavazol
  • immovable
    Nem, mert nem érdekel.

Nincs kire szavazni. Egy tolvaj banda meggazdagodásához sem fogok asszisztálni.
  • jhetedikj
    Igen, minden embernek így kellene tennie! 1 100%

Remélem ez lesz a végeredmény is!:D
  • DJ RX7
  • Vaxi
    "Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül."
    A szeretteim és barátaim nélkül alapból halott vagyok, nem kívánnék élni nélkülük.
  • tenkenorman
    ha beteg lennek, vagy ha semmi nem kotne ehhez az idohoz
  • jhetedikj
    Nem, egyéb okok miatt...

Semmi értelmét nem látom.
  • ba32107
  • byzhouse
    neked minden mondatban benne van a "fax","qva","gec" szó?:D
  • Ability
    ki a tököm talál ki ilyen "fax" szavakat:D
  • F1re
    ki a tököm talál ki ilyen fax kérdéseket:D
  • gabesz012
    Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül.
  • NEOreg3
    igen, mert az emberiség jelenlegi technológiai színvonala kurvára untat; addig ki se olvasszanak, amíg egy buszjegynek megfelelő összegért nem tudok csillagrendszerek közt utazni
  • Timbo
    Igen, mert hajt a kíváncsiság, a magány nem akadály.

nők még akkor is lesznek :P
  • DIESEL DOG #63882
    Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül...
  • somdav95
    nemhiszem, magányosan? lófaszt..
  • clio1616v
    így van... ez csak amolyan, hátbaveregetős beköszönés :)
  • Dick Riddick
    "- és 100%-ig biztonságos lenne -"
    Ez a kiindulási pont.
  • angelslie
    Ha elég meleg vagy kiolvadsz magadtól
  • bardocz
    De ha belegondoltok, mégis mi garantálja, hogy kiolvasztanak?:D
  • Dick Riddick
    :D
  • VRSDM
    ugyan már, csak viccelődünk :)
  • Dick Riddick
    Látom minden napra van "belekötnivaló".
  • clio1616v
    senki nem mondta, hogy ki is lennél olvasztva ^^
  • VRSDM
    Igen, mert kiváncsi vagyok a jövőre. még ha rossz is.
  • Dick Riddick
    Azért ha a segged alá tolnának egy 10.000 kW-os gázturbinás sugárhajtóművel szerelt verdát, lehet hogy átgondolnád a dolgot. :D