127612
-
Nem, mert nem remélek változást. -
A szavazás nem tartom megoldásnak, ha az lenne nem itt tartanánk. Szidni mindig szidhatod a rendszert jogod van hozzá (szabad vélemény-nyilvánítás), ennek nincs köze ahhoz, hogy élsz-e azzal az alkotmányos jogoddal, hogy szavazol. Nincs törvény, jogszabály ami miatt ne kritizálhatnám a rendszert, mert nem szavaztam. Ha van ilyen linkelj légyszíves valamilyen jogszabályt erről. Ez megint csak demagógia. -
Ez relatív. De mivel az akarom ne a másik oldal maradjon nehogy már otthon maradjon az aki ugyanúgy gondolja mint én, csak azt hiszi az ő szavazata úgy sem számít majd. -
hopp a vége lemaradt:
De nézd van 3 ember, ebből elmegy szavazni kettő akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavaz akkor az arányok így néznek ki: "A" ~67% "B" ~33% -
Rundstedt17 #63906 #63902
A kisebbik rosszt illetően meg szerintem hasonlítsd össze a 98-02-es időszakot az elmúlt 8 évvel..... -
Egy kis matematikával ha kérhetem, mert ez eddig politikai demagógia, amit az önkéntesek s aktivisták hangoztatnak szavazatmaximalizálás céljából.
Bizonyítsd, hogy ha nem szavazok, az ugyan az, mintha a mostaniakra tenném az x-et. Tehát ha nem szavazok, akkor a mostanira szavazok. 2 az egyben? Ergó nincs választásom, a választás rendszere hamis, mert nem dönthetek?
Nem tízezrekről van szó szerintem, a szavazatra jogosultak fele sem szokott szavazni nem.? -
ok, nem hiszel a kisebbik rosszban. nem szoktam ilyenekre buzdítani, de akkor legyél már egy kicsit önző! gondolkodj el azon, hogy mit szeretnél, és szavazz arra, akiről a legvalószínűbb, hogy azt megvalósítja, vagy legalábbis napirendre hozza. mit tudom én, ha zsigerből utálod a cigányokat, szavazz a jobbikra, ha legálisan akarsz füvezni, szavazz az lmp-re stb.
azt már most tisztázzuk, hogy ha nem mész el szavazni, akkor neked nincs semmi jogod a rendszert szidni, mert nem a megoldás, hanem a probléma része vagy. -
"...mivel a te szavazatod nem lesz ott ezért az ellenfél szavazóinak a voksa többet fog érni százalékosan így tulajdonképpen őket támogatod!"
Érdekes világ ez, ahol minden egyes nem szavazat csak és kizárólag a "másik" oldalt erősítheti. :)
-
Azért mert akkor máris mások lesznek az arányok, minta te is szavaznál valakire. Most lehet te azt gondolod 1 ember az nem számít semmit, de itt nem csak rólad van szó hanem tízezrekről akik ugyanúgy gondolkodnak. Szóval szerintem is Rundstedtnek van igaza, mivel a te szavazatod nem lesz ott ezért az ellenfél szavazóinak a voksa többet fog érni százalékosan így tulajdonképpen őket támogatod!
De nézd van 3 ember, ebből elmegy szavazni kettő akkor "A" párt és "B" 50%-50%, ha elmegy a 3. is és az "A"-ra szavz -
Ezt levezetnéd nekem egy kis matematikával. Ha nem szavazok senkire, hogy lesz a szavazatom a mostani elvtársaké? Ha nem szavazok akkor a szavazatom senkié.
Kisebbik rosszban nem hiszek. Nekem az egyik 19 másik 1 híján 20. -
Rundstedt17 #63900 Növeli az esélyt hogy a marad a banda,és mivel munkáságuk eredménye az ország teljes tönkremenetele,mindenképpen ellenük kell szavazni. -
Rundstedt17 #63899 A kisebbik rosszt kell választani ha hallgatsz akkor a legnagyobb szemetekre szavazol. -
Függetlenül attól, hogy a mostani helyzet milyen "csodás", a nem szavazás miért erősítene bárkit is?
Főleg, hogy ebbe a helyzetbe is az a rohadt szavazás vitte az országot. :) -
Hát hogyne. -
Rundstedt17 #63896 Akkor a mostani helyzetre szavazol -
Nem, mert nem érdekel.
Nincs kire szavazni. Egy tolvaj banda meggazdagodásához sem fogok asszisztálni. -
Igen, minden embernek így kellene tennie! 1 100%
Remélem ez lesz a végeredmény is!:D -
-
"Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül."
A szeretteim és barátaim nélkül alapból halott vagyok, nem kívánnék élni nélkülük. -
ha beteg lennek, vagy ha semmi nem kotne ehhez az idohoz -
Nem, egyéb okok miatt...
Semmi értelmét nem látom. -
ba32107 #63889 
-
neked minden mondatban benne van a "fax","qva","gec" szó?:D -
ki a tököm talál ki ilyen "fax" szavakat:D -
F1re #63886 ki a tököm talál ki ilyen fax kérdéseket:D -
gabesz012 #63885 Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül. -
igen, mert az emberiség jelenlegi technológiai színvonala kurvára untat; addig ki se olvasszanak, amíg egy buszjegynek megfelelő összegért nem tudok csillagrendszerek közt utazni -
Igen, mert hajt a kíváncsiság, a magány nem akadály.
nők még akkor is lesznek :P -
DIESEL DOG #63882 Nem, hiszen magányosan egy idegen világba kerülnék a szeretteim nélkül... -
nemhiszem, magányosan? lófaszt.. -
clio1616v #63880 így van... ez csak amolyan, hátbaveregetős beköszönés :) -
"- és 100%-ig biztonságos lenne -"
Ez a kiindulási pont. -
Ha elég meleg vagy kiolvadsz magadtól
-
De ha belegondoltok, mégis mi garantálja, hogy kiolvasztanak?:D -
:D -
ugyan már, csak viccelődünk :) -
Látom minden napra van "belekötnivaló". -
clio1616v #63873 senki nem mondta, hogy ki is lennél olvasztva ^^ -
Igen, mert kiváncsi vagyok a jövőre. még ha rossz is. -
Azért ha a segged alá tolnának egy 10.000 kW-os gázturbinás sugárhajtóművel szerelt verdát, lehet hogy átgondolnád a dolgot. :D