127612
  • Magic Boy
    Nekem a Fideszt másodiknak hozta, kicsit gyengébb eredménnyel, mint a Jobbikot.
  • NEOreg3
    wat
  • Rundstedt17
    nekem a fideszt
  • SötétBarom
    Mert roppant komolytalanul adják elő magukat, és néha kicsit nevetségesek. Ettől függetlenül örülnék, ha legalább minimálisan jobbá tudnák tenni az országot a parlamenti jelenlétükkel
  • Magic Boy
    Mint ítram vannak jó ötleteik (nekem a Választási iránytű őket hozta ki elsőnek), de túl radikálisak és megvalósíthatatlan amit mondanak.
  • bardocz
    Csináld azt mint én. Anyádék totóznak helyetted.
  • geo91
    nem tudom miért szidjátok úgy a jobbikot egyfolytában, hogy még esélyük sem volt bizonyítani. az összes parlamenti párt már befuccsolt kormányként, van amelyik nem is egyszer.
  • NEOreg3
    nemtom
  • Cat 02 #64063
    Én is, vagy tényleg tesznek valamit vagy belebuknak és visszavesznek az arcukból. Csak jól járhatunk :D
  • SötétBarom
    Nem tudnék örülni senkinek így engem pusztán mint "érdekesség" foglalkoztat ez az egész.
  • Magic Boy
    Remélem is, hogy a Jobbik (negatív) meglepetést okoz.
  • Dick Riddick
    Ez nem rettegés, és teljesen pártfüggetlen. Kötve hiszem hogy rosszabbak lennének mit a mostani kormány.
    Amitől én tartok az az, hogy eltelik újabb húsz év úgy, hogy nem látjuk az eredményét. Az egyes pártok, és a párt tagjai között a háttérben komoly érdekkapcsolatok vannak, és nem látom hogy ugyan arra törekednének mint a társadalom nagy része. Ők egy lehetőleg minél homályosabb, átláthatatlan, dezinformált rendszert szeretnének, minél kevesebb polgári belelátással és ellenállással. Ezzel szemben nekünk egy átlátható, logikus, viszonylag igazságos, élhető rendszer lenne a cél.
    Fogalmam sincs hogyan lehetne átvágni ezt a csomót, de nem a négyévenkénti szavazás lesz hozzá a kulcs.
  • Magic Boy
    A Jobbiknak van 1-2 jó ötlete, de azon kívül hülyeségeket beszélnek.
    Az 5%-uk meglesz valószínűleg (sajnos), de ennyi.
  • SötétBarom
    Velük kapcsolatban én komoly meglepetésre számítok.
  • Rundstedt17
    A programmjukat mindenkinek el kellene olvasni akik rájuk terveznek szavazni......Bónusz a sok hülyeségük után hogy pont 88 oldalas :D....
  • Molnibalage
    Én egy ideig erősen lamentáltam azon, hogy rájuk szavazok. Aztán kijött a programjuk és két pillantás után sajnos azt kellett látnom, hogy sajnos vagy nagyon turbómagyarok, vagy fogalmuk sincs arról, hogyy mi a helyzet...
  • Vadnokedli
    amugy jobbiknak több esélye van mint a fidesznek XDD
  • Rundstedt17
    Ezen nem kell meglepődni az egyetlen fegyverük a rablóbandának hogy mindenkit szarral dobálnak,démonizálnak(orbán a cigány diktátor patás ördög) és azt közvetitik hogy ne szavazz mert mindenki egyforma rabló.A mostani elit meg majd támogatja őket,a kis plusszt meg amire szükségük van csalás biztosítja
  • Molnibalage
    Azért komolyan mondom, nem értem, hogy miért "rettegsz" (?) attól, ami egy narancsos uralom esetén bekövetkezhet. Azt, hogy "vörös" uralom alatt mivan, már elégszer láttuk. Elég volt erre 133 nap, kb. 40 és és még most 8. Aki ennyiből nem tanul, szerintem az súlyosan hülye.
  • BaliBoy
    Nem, mert nem remélek változást.
  • Dick Riddick
    Ebben a mondatban van az igazság. Nem biztos hogy rosszat tenne az országnak (persze éppen tehet is). Nem mindegy hogy az embereknek vissza kell venni egy fokozatot az életszínvonalukból, vagy hogy a létminimum környékére süllyednek.
  • Rundstedt17
    Akár jól is járhatunk a monopóliummal de a politika érdekekről szól mindig is így volt mindig is így lesz de azért nem mindegy hogy mennyit tesz az országért hogy leszarja-e teljesen vagy sem....
  • SötétBarom
    Nem is beszéltem sehol Angliáról vagy Németorszáról. Arról beszéltem, amiről hitelesen tudok nyilatkozni, látom, elérem, ismerem. Angliában is van vagy 5 haverom, mind Londonban, de oda többnyire a kaland és a buli miatt mennek. Teljesen más világ - és valóban nem jött haza még senki pénzzel teli aktatáskával :) Aberrált élményekkel viszont annál többen :D
  • Rundstedt17
    Igen az átlag ember délibábjairól volt szó,mondják neki hogy külföldön gazdag lesz meg sikeres stb de az arányok lesújtoak legtöbben sokkal rosszabbul járnak....
  • Molnibalage
    Most, akkor ki dolgozik és ki nem? Ki keresi azt a sok pénzt? Bocs, de nem értem.
  • Rundstedt17
    Ja úgy könnyű,sulisként itt Magyarországon is úgy élnek mint a királyok.
  • Molnibalage
    Olvasd el előző posztomat. Nem arról van szó, hogy azt tagadom, hogy ezt lehet. Az arányokról van szó. Te és sok más tájékozatlan ember kiemgy és azt hiszi, hogy gyorstalpalós nyelvtudással megy valamire. Ja, ez kb. 5-8 éve lehetett. Ma mérnök embernek nem adnak kint munkát, csak szerencsével vagy, ha nagyon komoly tapasztalata van.

Egytemi cimborám legalább egy évet volt kint a jenkiknél tanulmányi ösztöndíjjal egy elég jó kis műszaki egytemen. Mégsem tudott kint maradni, pedig az itthoni mérkökök között ő bizony elég jól képzettnek számít, de még kinti szemmel is. Két nyelvet beszél, egyet műszaki + felső, másikat közép fokon. Mégis haza kelletet jönnie...
  • Rundstedt17
    Először is azóta már változtak a viszonyok akik dolgoztak maradtak,de új külföldi munkásokra nem igazán van szükség tudtommal.
    Másodszor ha igaz is hogy Ausztria ilyen ez véletlenül sem igaz Angliára vagy Németországra pl....
  • DeerHunter01
    ő még nem dolgozik ,középsulis.
  • Molnibalage
    Én nem azt vitatom, hogy ezt nem lehet elérni. Arról van szó, hogy nagyon kis % valóban sikeres, aki kint van. Volt osztálytársan Londonban dolgozik, egészségügyben. Nővér. 7 éve van kint kb. és gyakorlatilag semmit nem tud félre tenni úgy, hogy egy patkányodú méretű lakást bérel.

A másik széntén angoloknál van. Krupié egy kaszinóban. Hát ő sem ebből lesz "milliomos".

A haverod milyen munkakört tölt be? Mert gondolom nem pizzafutár...
  • SötétBarom
    Ezt a kolbászból kerítés dumára volt válasz. Bármennyire is fáj, igen. Kolbászból van a kerítés. De ha azt mondom, hogy édesanyám barátja, akivel 3 éve együtt van is osztrák, akkor se fogjátok bazmeg elhinni egy szavamat se :DD
  • DeerHunter01
    Haveromék kimentek külföldre (Norvégia) és jó életük van. sokkal jobb mint ami itt volt ,pedig a szülei itthon villamos és vonatvezetők voltak és mégis boldogulnak.
    átszámitva havi 1 millát keresnek összesen ,persze drágább a kaja meg a ruhák gondolom de igyis sokkal jobb a helyzet mint itt.
    házat se vettek aztis bérelik nagyon olcsón.
  • SötétBarom
    Az általam tapasztalt dolgok, amikkel az ismerőseimen és barátaimon keresztül találkozom, hogy függenek össze azzal, hogy milyen iskolát végeztem? Mellesleg nevess nyugodtan, nem veszem fel. Sosem voltam egy túl ambiciózus ember, ezért nem érzem magam kevesebbnek. Az érettségim és a felvételim környéke meg nem volt életem legszebb időszaka, nem csodálom, hogy nem sikerült semmi. Én legalább nem hisztizek. :)
  • Molnibalage
    :)
  • Molnibalage
    És ezt nevezd te "tapasztalatnak"? Ugya nem haragszol, ha legalább egy kicsit nevetek?
  • SötétBarom
    Semmit. Van egy érettségim, és viszonylag jól beszélek angolul-németül. De most nem rólam van szó, én csak elmondom a tapasztalataimat, ti meg nem hiszitek el :DD
  • Cat 02 #64035
    Offtopik fuck yeah :D
  • Molnibalage
    Neked könnyű öcsém, mert a határtól egy köpésre élsz. És aki Bordodban él, az kitörölheti a seggéd az osztrák árakkal.
  • Molnibalage
    Ja, még valami. Úgy szeretném tudni, hogy mit mosolyogsz egy olyan komoly végzettségen, mint az említett. Nagyon szeretném tudni, hogy te mit tudsz felmutatni.
  • SötétBarom
    Hát bazdmeg meg fogsz lepődni de így van. Én a szaros magyar fizetésemet a labancoknál költöm el, mert olcsóbb a benzin, olcsóbb és minőségibb a kaja, olcsóbb a ruha. Oh, mondtam már, hogy 3x annyit keresnek mint én?