127612
  • Lacee86
    Úgyse gondolod komolyan...
  • Dick Riddick
    Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok.
  • Sickness
    mind1
  • Rundstedt17
    emo vagy-e?
  • ba32107
    Mi baj vele?
  • z99999
    :O jézus, te vagy az?
  • z99999
    Leginkább addig amikor elmondhatom, most már nyugodtan meghalhatok. Hogy ez mikor lesz, ki tudja.
  • MR ME
    az még 8 év, ígyis soknak találom
  • Lacee86
    Addig, míg nagyjából egészséges és önellátó vagyok. Az élőhalott "élet"-nek semmi értelme, nem szeretném h az történjen velem.
  • Rundstedt17
    jah persze pá év múlva már nem akarsz élni
  • MR ME
    Csak addig, amíg mindenem meglesz az életben, nem akarom sokáig húzni az igát.

30 éves koromig
  • tigerbácsi
    Csak addig, amíg mindenem meglesz az életben, nem akarom sokáig húzni az igát.
  • CoolX
    Nekem mindegy.Ezt nem én döntöm el meddig akarok élni,elég hülye kérdés..
  • szjuca
    szekönd
  • immovable
    üres
  • OrioN the S
    ilyen kerdest bazmeg...
  • tigerbácsi
    komolyan mondom nem értem az embereket! nemhogy örülnének neki hogy van ilyen értelmes topik a sok hogy is mondjam nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel körülírható topikok között, s itt bele kell kötni minden ki apróságba. egyszerűen fel nem foghatom hogy nem tudják egyes emberek megérteni, hogy ezt valaki ingyen, s saját ízlése szerint alkotja, a saját szabadidejében. komolyan mondom ez már szánalmas.
  • tigerbácsi
    Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetőséget.
  • Ability
    Jogos, de engem nem az zavar, hogy neki esetleg nem tetszik, leszólja, stb. Az zavar, hogy lealacsonyít minket, mint személyek, hogy mi azért nem vagyunk képesek kérdést tenni, mert ...
  • autoszimulator
    nézd, aki alkot valamit, tesz valamit a közösségért, sajna el kell fogadnia, hogy bizony lesz, aki
    - fikázza,
    - irigyli,
    - másolja,
    - netes alkotás esetén, tönkre akarja tenni.

Számítógépek környékén alapból az emberek 80%-a hozzáértővé válik, legyen az SW vagy HW, ért hozzá, így úgy gondolja, hogy építő jellegű a kritikája. És ő végül is csak a kék színt találta zavarónak, ezt meg megtudja ítélni. Más kérdés, hogy senkit sem érdekel, a szín kinek tetszik, kinek nem. Egyáltalán mit számít? Mivel az oldalon a kék-fehér domináns, gondolom ezért lett ez, jó is így. Többes számban írás pedig mindig ad egy kis képzeletbeli plusz támogatottságot a kommentnek :D
  • Ability
    A kijelentése meg sem közelíti az építő jellegű kritikát, mellesleg a kinézetről alkotott véleménye nem sűrűn érdekel, de a mi lealacsonyításunk már igen. Egyszemélyben ne beszéljen többségként, ne támasszon olyan elvárásokat amihez nincsen joga, ne akarja megmondani, hogy mi mikor és hogyan érünk rá. Nem tökéletes a rendszer, de ő nem is tett le semmit az asztalra, hogy a véleménye releváns legyen. Számít a többség szava, de az övé egyedülállóként nem, és ne akarja megmondani még iróniával tűzdelt formában sem, hogy mi mennyire vagyunk naplopóak vagy csökönyösek.
  • Fbn Lx
    ebben teljesen igazad van, a kritizálással soha nincs bajom, de a fikázós stílus viszont néha zavar. De az is csak néha. pl. most zavart :]
  • jhetedikj

Amint látok egyet akkor elhiszem, hogy vannak, de ilyent még nem tapasztaltam.
  • dartonita
    bizony
  • autoszimulator
    ha más munkáját senki se szidná, akkor nem lenne kritika. kritika nélkül minden szar lenne, mert semmi sem javulna :) persze fontos, ki a kritika szerzője, jobb ha ez egy adott témában jártas ember. de itt ő most nem a szavazórendszer motorját szidta, csak neki nem tetszik a külső, szíve joga, mint ahogy az is, h valakinek tetsszen.
  • ba32107
    Szerintem az eddigi legjobb a skin. Ízlések és pofonok. Én speciel azért nem tettem kérdést, mert egész nap melóztam. De ha te lelkes vagy, akkor privátban várok egy listát egy hétre való kérdéssel, rendesen átdolgozva, helyesírási hibákat javítva, értelmes válaszokkal megfogalmazva, de olyanokat válogass ki hogy mindenkinek tetszen :)
  • Fbn Lx
    jól van, nem kell megmagyarázni
    igazából nem érdekel, nem tartom különösebben szarnak, csak rá akartam világítani, hogy bizonyos kérdésekben kinek mennyi beleszólása van, illetve mit jogos megjegyezni, esetleg követelni, meg mit nem. Ez ráadásul nem is a te munkád.
    Legalább tisztelnéd más munkáját.
  • DIESEL DOG #64165
    Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetőséget...

Láttam már képeken ezt-azt, videókon szintúgy, de ennek ellenére én még mindig szkeptikus vagyok ezen a téren. Hát hiszem én ha látom is, de tényleg lehet hogy van ilyen...
  • clio1616v
    persze hogy vannak

régen a mágnesesség is paranormális volt..
  • clio1616v
    az után, hogy az emlős állatok teje is olyan tápláló e az ember számára, mint az anya teje a csecsemő számára...
  • chhaya #64162
    Elég szkeptikus vagyok, de nem kizárt.
  • Sickness
    Mintha téged itt sűrűn kérdeznének... :D
  • Ability
    Lehet én vagyok hülye, de kb. 4-5 véleményt láttam erről, mindenki pozitívan nyilatkozott rajtad kívül. Eddig.
  • gabesz012
  • Magic Boy
    Kedvenc állatom a gepárd és szerettem volna, ha mozog.
    Ezt tudták összehozni, mert nincs VIP jogom. (nem is akarok egyenlőre)
  • Magic Boy
    Azoknak akik csak abban hisznek amit látnak, ajánlanám Csongrádi Kata Konkrétan című számát. (lényegében az egész CD meghallgatható)
  • NEOreg3
    még nem tapasztaltam, így nyilván nem hiszek benne
  • Fbn Lx
    nem aggódtam egy percig sem
  • VRSDM
    nem hiszek bennük
    úgy vélem hogy mindenre van magyarázat, de mivel még "fiatal" az emberiség, közel sem ismerjük a környezetünket sem...
  • Rundstedt17
    ja