127612
-
Utálom, soha többé nem akarok havat. -
múltkor mentünk szánkózni, kocsi után kötöttek...a határban 3 dog kergetett meg
-
jah, sárkány hasán is hógolyók lesznek mint valami kevlár mellény körbe öleli a kutya szörét XDD -
Kutyasétáltatás ilyenkor a beszteszt :D -
Fbn Lx #64309 az első után nem árt elfordulni -
igen qva jó mikor szemen dobnak egymás után 4szer
-
Fbn Lx #64307 régen hógolyó meg szánkó meg minden, örültem neki nagyon, de most már nincs kivel hógolyózni meg szánkózni. mindenki felnőtt :[[
pedig lenne rá igény :D -
igen. pont egy hete esett nagypelyhekben a hó, énmeg kimentem a határba kutyát sétáltatni.
szép világos táj, rózsaszínes-vöröses égbolt, kellemes idő... jó volt...
csak a hideget nemszeretem, a vesém egész télen szokott fájni :( -
Hó RLZ.
Csak így nem, ahogy ezen a faszom éghajlaton működik, hogy esik-elolvad-mocsok-meginesik-elolvad-mocsok-mocsok-hó-mocsok. :DDD
Ha leesne december elején, és szinten maradna március elejéig, semmi bajom nem lenne :) -
viszont egy +pont a hónak: jól néz ki a hópelyhek formálya -
meg amikor kimegyek cigizni suliban az udvarra egyszerre 6 hógolyó repül felém 7 irányból...nah azt kerüld ki...hideg fehér sz@r. -
így van...eggyetértek -
Nagyon! -
Undorító 1 dolog a haw....sok kis patkány gyúrja a hóf*szokat meg néha elcsúszok rajta(mikor le van taposva :D) -
Kivéve amikor közlekedni kell. :) -
Igen, a hóesés mindig örömteli!
viszont az olvadása már nem annyira:S -
Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha.
Emlékszem mikor régebben mindig ilyen 40-50cm-es hó esett és én akkor még alig voltam 1m20:) Nagyon imádtam,de mostmár csak akkor jó,hogyha nem akkor esik amikor suli van. -
utálom -
Utálom. -
Csak ne legyen az, hogy elolvad, és semmire sem jó a hó. Most ez a bajom, inkább már olvadna el a picsába itt, semmire nem jó. Első havazások a legjobbak. -
ba32107 #64293 Én annak örülnék a legjobban, ha októbertől februárig folyamatosan havazna :) -
Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha. - ami ezen a télen van, az már az agyamra megy -
Gyakorlatilag úgy vagyok vele hogy nyáron a nagy melegbe mindig várom már hogy jajj mikor lesz már hó. Aztán leesik az első hó, 1-2 napig szenzáció aztán már a nyarat várom
-
Azt szeretem amikor 0°körül van, enyhe, és szép nagy pelyhekben esik a hó. de amikor -80°-van és legagy a pofám, közben meg vizszintesen esik a képembe a hó, másnap meg elolvad az egész és mehetek suliba térdigérő latyakban. na azt utálom. -
Persze, hogy imádom, amint esik jó kedvem lesz, még ha előtte szar is volt. -
a havat szeretem, mégis az utálom-ra szavaztam, mert kibaszottul utálom mikor a sok hó elkezd olvadni, és sáros latyakban kell mászkálni! -
extramagascsaj #64287 Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha.
(most viszont már épp elég volt belőle -
Szeretem, de ez már kicsit sok :D -
Szeretem de most már nagyon kezd unalmas lenni. -
Igenigenigen. Az a legjobb, mikor hatalmas pelyhekben esik a hó, és szép lassan mindent betakar és hófehérré válik a táj, az unalmas egyhangú vizes szürke helyett. A több napos állott, koszos, fagyott havat, mikor már a fák ágairól is elolvadt, azt már nem szeretem, az rosszabb, mint a szürkeség. -
Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha.
-
DIESEL DOG #64282 Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha...
Jó minden fasza, essen karácsonykor, meg szilveszterkor, az rendben lenne. Csak az időjárást nem lehet befolyásolni. Igazából az egészben az a legjobb hogy hóban lehet menni csapatni a verdával... ennyi... -
Igen, a hóesés mindig örömteli. -
Nem rajongok érte, de jó, ha télen azért esik néha. -
Utálom, soha többé nem akarok havat. -
Igen, a hóesés mindig örömteli.
De azért jöhetne már a tavasz. -
szeretem a havat de csak ugy mint most telen is volt, hogy nem olvadt el azonnal hanem hetekig megmaradt. mindig ilyen tel kene es -1-2 fok hogy tavaszig megmaradjon. persze ez 1 varosban biztos nem szep es jo, de a termeszetben igen...;)
-
utálom -
igen, de már unom -
Igen, a hóesés mindig örömteli.
Inkább azt mondanám hogy karácsonykor jó ha esik a hó meg utána is,de jobban szeretem már a tavaszt :)