127612
-
clio1616v #64353 igen vezettem már ittasan, elég nehéz olyankor mert nagyon homályos a kép és a billentyűzeten is mellényomkodok -
nem és nem is akarok -
igen, de muszáj volt
vagy egy erdőben éjszakázok :D
vagy hazavezetek
mondjuk kb. 2km volt össz vissz, ebből 1 erdei ösvényeken :D
megbánni nem bántam meg, és így hogy tudtam hogy vigyázni kell, szerintem azzal okoztam gondot hogy túl óvatos voltam :) -
Volt már rá példa, de nem heccből és kevés alkohol után, mivel muszáj volt. Igazából ha az ember tudatában van annak, hogy most nem 100%-os, akkor óvatosan el lehet jutni akárhová.
(csak így zárójelben, vezetési szempontból is jóval kevésbé veszélyes anyag a fű, mivel nem tompít úgy le mint az alkohol, könnyebben összekaphatja magát utána az ember. De ez csak mellékes, a kérdés megfogalmazásáról jutott eszembe)
Alapvetően úgy vagyok vele, hogy ha nem muszáj, ne üljön autóba senki bódult állapotban, de ha már fontos valami miatt, akkor kis odafigyeléssel nem fog összedőlni a világ. -
Nem, de még bármi megtörténhet.
nincs jogsim, egy darabig sztem nem is lesz -
ba32107 #64348 A_:SA_S: -
Nem. Szimulátoroztam már úgy, inkább nem viszem át ezt a valóságba, mert nincs restart gomb. -
Narusco #64346 utas viszont voltam. bebaszva robogón, sisak nélkül, papírok nélkül, sofőr jogsi nélkül, egyirányúton szembe, 50kmph felett. na az kegyetlen volt, nagyon paráztam hátul, kb csak vártam hogy végrle leszállhassak , dehát elfogyott a cigi :) meg éjszaka volt, nem nagyon volt esélye annak hogy balesetet okozunk, kihalt vol minden. egyszer viszont kocsival mentem kocsmába társasághoz, és majdnem megittam egy sört, gondolván hogy attól nem leszek illuminált, és nem úgysem jön rendőr... nem ittam meg, aznap este igazoltattak utána és szondáztattak :) azóta meg sem fordul a fejemben. -
Narusco #64345 Nem, és eszem ágában sincs. És nem csak azért mert jön a rendőr, hanem mert nem veszélyeztetem más életét. -
Nincs jogsim, de nem tervezek ekkora állatságot. -
Ha valaki nem lesz alapban faszkalap a piától, akkor szerintem városon belül abszolút nem ijesztő egy piás sofőr (kivéve persze, ha atom részeg). Én pl mivel tudom, hogy be vagyok baszva, szintekkel óvatosabban megyek, ráadásul kizárólag kihalt helyeken, nehogy belefussak valami yardba :DD
Egyszer pl annyira paranoid voltam (volt feszt.), hogy minden sarok előtt leraktam a kocsit, és benéztem előre, nincsenek-e kékek
-
egyszer majdnem beültem 2 feles után, de fostam, hátha lemeszelnek
egy ismerősöm 1 üveg whisky után vezetett haza éjszaka, és még utasokat is vitt:S -
Nem, és eszem ágában sincs.
-
Közel voltam hozzá, de inkább meggondoltam magam.Szerencsére jól döntöttem. -
Igen, de jobb lett volna, ha mégsem teszem...
Hál' isten nem lett belőle semmi problémám, de ha ilyenkor történik valami vagy a rendőrök megállítanak, akkor ba****ja az ember.
Egyébként olyan szinten voltam, hogy már a járás sem nagyon ment,viszont a kocsit egész jól tudtam irányítani( kb. 6 km-es út hazáig).
Ja meg párszor innen a helyi kocsmából jöttem hazáig spicesen, de az csak 1 sarokra van. Hol motorral, hol kocsival am nem jellemző rám. -
Nem, de még bármi megtörténhet. -
En csak robogoztam egyszer bebaszva :d haza kellett jonnom valahogy, de kertek alatt megoldottam. Az volt a tre, hogy elotte meg egy utcan keresztul szineset asitottam :\ Mondjuk inkabb akkor, mint motorozas kozbe bukoba. -
Tudtok elni :D -
szurop #64335 Igen, kurva jó szórakozás az. :P De nem forgalomban XD. Vannak terepjáróijaink, azokat szoktuk hajtani a pusztában kinn, és soxor piásan, így másokat nem veszélyeztetünk, csak magunkat. Egyszer-kétszer volt hogy összetört valamelyik, apám azt szokta mondani inkább ez törjön mint a személyautó. Az a jó az egészben, hogy pár sör után olyan terepen el tud menni az ember, ahol józanon nem tudna!! :D Józanon csak félti az ember az autót, piásan kevésbé. -
igen muszáj volt. Valahogy haza kellett mennem
-
Nem, és eszem ágában sincs.
főleg azért, mert azt sem tudom melyik oldalt van a gázpedál :-)
másrészt én még a füveseket is elítélem. hmmm halálra. -
Nem, és eszem ágában sincs. -
totahun #64331 vezettem már ittasan , a biciklimet haza
-
Igen, csak úgy heccből, és nem bántam meg.
TEljesen biztonságos vagyok bebaszva :DDD Továbbmegyek, biztonságosabb vagyok mint józanul :D -
Cat 02 #64329
Ám még jogsim sincs szal nem :D -
Dean Winchester #64328 Nem, és eszem ágában sincs.
ittasan ? ja majd vagánykodok a haveroknak meg magamnak hu én vagyok a király mert piásan is tudok vezetni
az ilyen meg is érdemli h balesetet szenvedjen (szenvedjen és ne okozzon) -
Nincs még jogsim, de ha lesz, remélem soha nem fordul elő ilyesmi. -
még amúgy sincs jogsim, de nem tervezem -
DIESEL DOG #64325 Nem, és eszem ágában sincs!!!!!44négy
Aki meg mégis volán mögé ül bármilyen bódultságot okozó szer hatása alatt, az legyen olyan szíves és magát nyírja ki és ne mást! :S -
cargame #64324 Nem, és eszem ágában sincs. 6 100%
-
ba32107 #64323 Abiltytől kérd majd, ha esetleg magától nem küldi el -
Sok balesetet el kerülnek ezzel... -
Mondták már, hogy ne egyél belőle?
-
A legszebb mikor sárga a hó :D szépen le van hugyozva :ASD_SA (undorító) -
Fbn Lx #64319 engem az idegesít, hogy kötelezően mindenhol el van seperve a kibaszott hó a házak elől, meg állomások elől, nagyobb tereken stb. kupacokba hányják.
Hát ha hó van, akkor legyen már hó, és ne lógjon ki a ronda bitumen a hó alól, legyen egységes, szép hótakaró mindenhol. A felgyorsuló közlekedéses faszom világ meg mehet a picsába. -
Szeretem nagyon, de a hótorlaszokat nem.
Ezt pedig nézem:
-
Valamelyik topikért felelös ember el tudná küldeni azt a kódot amivel a hozzászólások fejlécébe lehet az embereknek különbözö "rangokat" beállítani?
Itt is volt egy ideig ilyen azért itt kérdem -
Utálom, soha többé nem akarok havat.
30
16.8% -
Amikor esik szeretem, mikor olvad utálom. :)) -
Narusco #64314 szeretem ha leesik 20 centi, és este spar parkolóban nincs senki, és lehet csúszkálni :) amikor olvad azt rühellem. olaszoknál jó a hegyekben, ott esik novemberben és egész télen csak ráesik.