127612
-
Hagyd még gyerek.
Hiába magyarázod neki a dolgokat úgyse fogja érteni.
Azt hiszi, hogy azok a pláza(kurvák) cicák akiket ők ismer a nők és minden nő olyan, mint azok. -
A férfiak és a nők egyenlőnek születtek.
Eddig úgy gondoltam jobb ha a férfi irányít, de egy párkapcsolatban nem lehet elnyomni a másikat mert abból csak a baj van. Legalábbis szerintem.:) -
Én a helyedben nagyon csödben maradnák, mert a jelek szerint még a szavak jelentésével sem vagy tisztában. A tudásanyag beseggelése, az nem okosság. Az okos alatt azt értem, hogy nem mérnök ember lévén nagyonis értette azt, amit magyaráztam, mert olyat kérdezett, amit vártam. Nekem viszont lövésem sincs az ő szakterületéről, és soha nem is lesz.
Hihetetlenül szánalmas figura vagy. Mi ez? Szerelmi bánat? -
Rundstedt17 #64710 Okosabb?
Az egy dolog hogy mekkora tudásanyagot volt képes besegellni,de a józan észt az ÉRTELMET a tudás nem pótolja..... -
Rundstedt17 #64709 vannak de azoknak más hiányosságaik vannak
-
Akkor mondjam, hogy szar ótvar nőismerőseid vannak? Halkan megkérdem. hogy anyád is ilyen? És ez nem sértegetés, mert te állítod, hogy ilyenek a nők...
Mondjuk mivel én mérnök vagyok elég sok mérnök csajjal találkoztam. Nem mérnök csajjal is találkoztam, aki sokkal okosabb volt nálam, pedig én sem vagyok szerény ember... :) -
F1re #64707 háhá :D azér ahogy te fogalmazol az már durvA: D mert vannak johfej csajok meg rendesek aranyosak de ezt merem állítani h minden nő buta :D -
F1re #64706 ez így van ahogy írod. Egy lánynak mindig az kell amit nem kaphat meg legalábbis itt MO-n a 95% tuti ill lehet csak a mostani fiatalságnak de a mostani 14-25- éves korig biztos a többit nem ismerem
eddig is tudtam h így van de mostanába főleg... ahogy leszarsz 1 lányt hihetetlen milyen változások mennek végbe :D -
Rundstedt17 #64705 Egy csepp a tengerben,nézz szembe a tényekkel a legtöbbnek semmiféle érdeklődése és önálló gondolata nincsen,racionalitást nélkülözik,egyszerűen nincsenek a férfiakkal egyszinten,szükséglet kielégítésére tökéletesek mást sem érnek.
VRSDM:a legtöbbnek már azokról fogalma sincs. -
Rundstedt17 #64704
-
Akkor kb ti olyan fajták vagytok hogy örültök hogy egyszer az életben megkaptok egy lányt és annak a s*ggét is kinyaljátok, csak hogy veletek maradjon... -
Hát te akkora idióta vagy hogy hihetetlen :) -
Bocs, de ez orbitális baromság tapasztalataim alapján. -
A nők okosabbak, és/vagy rátermettebbek egy kapcsolat irányításához. -
Ebben egyetértek!
-
F1re #64698 "ha egy nőt lekezelsz és nem érdeklődsz iránta, akkor fog a legjobban imádni téged. mindig az kell nekik, akit nem kapnak meg, ezt jegyezzétek meg."
tény ebből is látszik mennyi eszük van :D
-
F1re #64697 A legtöbb dologban igen, a nőknek már így is túl sok joga van. -
ba32107 #64696 Ez fordítva is igaz -
kefélek én pont elég nőt, de másra nem valók. kiismerhetetlenek, és kár rájuk több energiát feccölni. tudom, sajnos van már elég tapasztalatom. abban az esetben lehet velük boldogulni, ha megtalálod a pont neked valót, és mindenben kiegészítitek egymást, de arra az esély a lottó 5-ösével vetekszik, úgyhogy ezért nem tartom őket többre.
mellesleg csak megsúgom ha egy nőt lekezelsz és nem érdeklődsz iránta, akkor fog a legjobban imádni téged. mindig az kell nekik, akit nem kapnak meg, ezt jegyezzétek meg. -
Nem szeretem, ha az egyik fél elnyomásban él, senkinek sem jó és előbb vagy utóbb, de ez úgy is probléma lesz. -
Pedig igaza van. -
Azért a férfi mondja ki a végszót, hiszen mégiscsak az erősebb/dominánsabb nem.
Ez így nem egészen igaz. Nem tartom magam sem okosabbnak, sem erősebbnek a nőknél. Erő alatt nem a testi, hanem a lelki erőre gondolok, és sok nő olyan szintű lelki erőről tesz tanúbizonyságot, amit csak irigyelhetek.
Én azt mondom egy párkapcsolatban tiszteletet és elismerést érdemel a nő. Adni kell a véleményükre, sokszor jobban átlátják az adott helyzet vagy problémát mint a férfiak.
De a kapcsolatban én vagyok a férfi, és nincs szükség még egyre. Olyan párt választok magam mellé, aki ezt megérti és elfogadja. A nő nő, a férfi férfi marad. Ez nem egy alá-főlérendeltségi viszony.
Nem vagyok híve a teljes egyenlőségnek, ahol csak a farok különbözteti meg a férfit és a nőt. Sem az elnyomásnak, akár a férfi akár a nő az elnyomó. -
aztaaaa micsoda geek vagy. egy csajos kérdésnél is a paksi atomerőmű ugrik be. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
akkor te kefélj állatokkal. ha a nő nem ember :D -
Remélem ez nem gondolod komolyan. Marie Curie neve mond valamit? Ha ő nem lenne, most nehezebben nezetnél, mert áramod sem lenne olyan könnyen. Tudod, a haza villamosenergia termelés kb. 40%-a a paksi blokkokban történik. A radioaktivitás gyakorlati alkalmazásához vezető utat meg egy nő kezdve kikövezni.
Gratulálok. -
:DDDd
Remélem egyszer lesz valahol egy nő a főnököd :DDd Tuti nem úszol meg egy szívrohamot/agyvérzést
-
mondják ezt az agglegény, nőt még nem látott otthoni recsibajnokok. :D -
ba32107 #64686 lol -
nemtom -
mégis jobban ért a mosógéphez, porszívóhoz, mosogatáshoz, gyerekneveléshez, szoptatáshoz (öööö ja :D) és még sorolhatnám :) -
Rundstedt17 #64683 A nő nem ember.Alsóbbrendű hiszékeny ostoba lény
-
ugy latszik. tiszta szegyen :D
a székelyek hármas szabályát mindig tartsátok észben gyerekek, mert nagyon igaz.
A sör nem ital.
A nő nem ember.
A medve nem játék. -
Ennyi papucs van itt?! :D :O -
fifti-fifti :)
mindenki abban legyen okosabb amihez ért. -
A férfiak és a nők egyenlőnek születtek
(ám ma kiderül mennyi Nő jár a totyikba :-D -
Milyen kapcsolatban, milyen természetű férfival és nővel?
Nincs univerzális recept, pl. valamelyik nő elvárja, hogy irányítsák, valamelyik meg mindenkit hülyének néz és senkire sem hallgat.
-
Ha valaki uralkodni akar a masik felett, akkor annak a kapcsolatnak lottek... szvsz. Ketten kell iranyitani...ez multiplayer :)
"Te anya, azt a virágot hogyan kell locsolni? (...) Úgy kell locsolni, hogy őszinte vagy a lánnyal, figyelsz rá, de ő is figyel rád, nem veszekedtek egymással, hanem még időben megbeszélitek a problémákat, betartjátok egymásnak, amit ígértetek, észreveszed, amikor fáj neki valami, ahogy ő is észreveszi, ha neked fáj valami, és bátran el mered neki mondani, amit érzel, legyen az jó vagy rossz."
"Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent! És elmondják egymásnak a dolgokat. Megosztják a lehető legkisebb gondolatukat, érzéseiket. Problémáikat is. nem várják meg, amíg az nagy lesz. Amíg rájuk zúdul, mint egy lavina. Itt születik meg a társkapcsolat. Két önálló ember sohasem lesz ebben jó, mert háborúzni fognak, harcolni, mert kell lennie köztük valakinek, aki győz! Az egyénnek meg kell halnia, hogy megszülethessen a MI!"
-
Üres szavazat.
A férfiak és a nők egyenlőnek születtek, de én vagyok az erősebb/dominánsabb, ezért rendszerint én mondom ki a végszót, figyelembe véve az asszony javaslatait. -
Narusco #64675 igen, 1,75 órában van negyed óra, aminek a fele a témával kapcsoaltos. a másik felében meg lehet enniinnihugyozni. -
félidő