127612
  • GhostRider1 #64753
    A rosszfiúknak több párjuk van azonos időben :)
  • Magic Boy
    Pontosan, de ez a tényen nem változtat.

A jófióknak lesz párja, míg a rossz fiúknak általában nem.
  • Fbn Lx
    miután a rosszfiúkkal kiélték magukat
  • Magic Boy
    Ha körülnézel látod, hogy hosszútávon az értelmesebb nők a jó fiukat válasszák.
  • dartonita
    Pedig nem mond hulyeseget.Ez az omlengo nyaladzas pont azok sajatja akik eletuk elso(v masodik) nojevel osszekotik az eletuket.Aztan csodalkoznak rajta ha a csaj raun a mindig kiszamithato,mindig jofiu partnerre.
  • Magic Boy
    Ha elég tapasztalatod lenne akkor nem mondanál ilyen tapasztalatlanságra és éretlenségre utaló dolgokat.
  • angelslie
    Tapasztalatod.. aha, szóval te olyan vagy amilyet leírtál :)
    Amúgy meg pont hogy nem nekem kéne ezt magyaráznod :)
  • Magic Boy
    Meg tudom magyarázni, de nem vitázni vagyok itt és nem is az én dolgom, hogy bárkinek bármit elmagyarázzak.
    Az már más kérdés, hogy ha valaki kéri megteszem, de kéretlenül nem.
  • GhostRider1 #64745
    Ezt nem hinném... Hidd el, van már elég tapasztalatom ahhoz, hogy ezt kijelenthessem.
  • Magic Boy
    Amúgy pont a mai szavazáshoz illik a Kilenc (film) jelmondata:
    "A világot a férfiak irányítják. A Férfiakat meg a nők!"
  • Fbn Lx
    ha másnak nem tudod megmagyarázni, magadnak sem.
  • Magic Boy
    Mit tegyek még mindig szerelmes vagyok belé és ő is belém.
  • Magic Boy
    Mit tesgek még mindig szerelmes vagyok belé és ő is belém.
  • angelslie
    Eléggé rossz szemszögböl nézed a dolgokat :)
  • Motoroj
    5 év után még a napokat is számolni...
  • Dick Riddick
    Keserű egy fickó vagy te, hallod-e. Vagy csak nem találkoztál még elég nővel.
    Sok önérzetes, izgalmas, okos nővel találkoztam már eddig. Tudom, hogy nagyon divatos nézet mostanában a "minden nő ostoba ribanc" hozzáállás, tényleg, biztosan nagyon kemény ha a haverok között hangoztatja valaki. Csak éppen nem igaz.
    A helyzet az, hogy a férfiak szeretik lealacsonyítani a nőket, vagy kisebbségi komplexus, vagy erőfitogtatás, vagy csak simán a megalázás miatt. Persze, vannak nők akik nem is érdemelnek mást, de a többség nem ilyen.
    Ha valaki könnyű szexet akar, nem kell messzire mennie. De ne is pampogjon utána, ha nem úgy sül el a dolog ahogy képzelte.
  • Magic Boy
    Természetesen érdekel a véleményed.
    Ezért reagáltam arra amit írtál.

Amit leírtál az az én szüleimnél is így volt.

A párkapcsolatomban (már 5 éve és 14 napja együtt vagyunk a menyasszonyommal) mindketten egyenlőkét kezeljük a másikat és amiben csak lehet közösen döntünk.
  • Ability
    Ha érdekel az én véleményem: a családban nálunk apám volt egy idióta, anyám pedig a rugalmas, mindenre rátermett. Ettől még nem kezelem általános igazságként, mint ahogy a férfi dominanciát sem.
  • Magic Boy
    Attól, hogy ebben a társadalomban hagyománnyá vált, hogy a férfi a dominánsabb még nem teszi azt ésszerűvé.
    Egy kapcsolat akkor működik jól, ha minden közös, éppen ezért minden értelmesebb férfi és nő magához egyenlőként kezeli a társát.

Az viszont igaz, hogy nem minden helyzetben egyenlőek, hiszen van amelyiket a férfi kezeli jobban és van amelyiket a nő, de pont ettől egészítik ki jól egymást.
  • Fbn Lx
    egyébként meg ja, fordítva is igaz
    lányok ugyanúgy taktikáznak ezzel
  • Fbn Lx
    ezt én is osztom :D kell a feszültség, kell, hogy úgy érezzék, hogy nehezen férnek hozzád. egyrészt jobban felnéznek rád, másrészt úgy érzik, sokat érsz, harmadrészt nagyobb a kielégülés ha összejön :D
    de ez nem azért van mert buták, érzelemben nincs okosság
  • Fbn Lx
    ja hirtelen arra asszociáltam, hogy úgy az élet dolgaiban általában, úgyh arra nyomta, hogy a férfi mondja ki a végszót
    egy kapcsolat viszont férfi és nő dolga egyaránt, itt egyenlő a két fél.

Benéztem, pedig az én kérdésem :D
  • Ability
    Küldj ki egy nőt egy autópálya építésre segédmunkásként. Máris nem egyelőek. Mondjuk inkább úgy, hogy az egész világnak egyenlő szereplői, kiegészítik egymást, mindkét nemnek megvan a saját szerepe/feladata/szakterülete. Párkapcsolatban/családban pedig inkább hagyomány, hogy a férfi a dominánsabb, ami nem szószerint azt jelenti, hogy a nőnek mindig kuss van.
  • Scottt
    Azért a férfi mondja ki a végszót, hiszen mégiscsak az erősebb / dominánsabb nem.
  • Magic Boy
    Igen úgy értem.
    És így el jutottunk oda, hogy mindkettő egyenlő.
  • Motoroj
    Ha a „különb”-et úgy érted, hogy jobb vagy rosszabb, akkor egyetértek.
  • Magic Boy
    Ez igaz.
    Egyik ilyen a másik olyan, de egyik se különb a másiknál.
  • Motoroj
    Nem a jogokról beszélek, az nem természeti adottság.

Nekem ez olyan mint az alma vs. körte. Lehetnek egyenlők darabszámra, tömegre, akármire de összességében az egyik ilyen a másik olyan.
  • Magic Boy
    Nem is akartam megmagyarázni.
    Az nem az én feladatom.
    Én csak feltettem egy kérdést.
    Mégpedig, hogy:
    Mitől nem egyenlő a férfi és a nő?
  • Motoroj
    Ezzel nem magyaráztad meg nekem.
  • Magic Boy
    Nem mellékesen attól még, hogy a legtöbb férfi fizikailag erősebb, mint a nők még a férfiaknak nincsenek előjogaik.
  • Magic Boy
    Mitől nem egyenlő a férfi és a nő?
    Mindig is az volt és mindig is az lesz.
    Tehet bármit az emberiség.
  • Jimmyke
    Üres szavazás. A párkapcsolat egy illúzió.
  • F1re
    off

mostanába van h nemszarom le a helyesírást. de arra még várhattok h rendesen használjak vesszőket meg pontokat
  • Motoroj
    Azért a férfi mondja ki a végszót, hiszen mégiscsak az erősebb / dominánsabb nem.

Azt sosem fogom megérteni, hogy mit jelent az hogy egyenlőnek születtek.
    Mitől egyenlőek?
  • Magic Boy
    Nem nem úgy.
  • ba32107
    Valaki feltörte a reged, te nem tudsz ilyen helyesen írni
  • dartonita
    Termeszetesen.
  • 0Fritz0
    Mint Clinton-nak a Maúnika? :)
    Már gyakornokként is sokat könnyített a főnökén.
  • Magic Boy
    Nem csak párkapcsolatban.
    Vannak dolgok amikhez a nők értenek jobban és vannak amikhez a férfiak.
    Nem véletlen az se, hogy régen minden értelmesebb uralkodónak voltak női tanácsadói is.