127612
-
Unreal1942 #64793 44 -
44 -
44 -
Hát ez aztán kurva jó kérdés 
44 -
43 -
-
jah nem olvastam az előzményeket :-D Tegezz nyugodtan Fiam, nem vagyok még öreg, csak önálló :-) -
Ön nyilatkozhat a kérdéssel kapcsolatban :) -
akkor mit is mondjak? mert ez mind jellemző rám :-D -
Most akkor az pofázzon csak, aki már nem az anyjával lakik, magának főz mos takarít, és nem maga veri a faszát 
Rundstedt, F1re, satöbbi sovinisztával az élen :DDDDD -
extramagascsaj #64783 A férfiak és a nők egyenlőnek születtek -
Fbn Lx #64782 dehogynincs... több az évben a páratlan nap :D -
ba32107 #64781 És ha végigdugják az éjszakát akkor éjfélkor átadják a másik kezébe az ostort? :D -
Egy évben egyikből több van és szökőév csak négyévente van. :) -
Nyilván az is számít mit szeret a másik fél, de nem kell a másikra erőltetni. Én pl. nem hagynám hogy irányítsanak, de érdekel a párom véleménye pl. mi legyen a vacsora, hova menjünk, stb. -
Páros napokon domináljon a nő, páratlannál meg a férfi. És akkor nincsen sírás. -
Üres szavazás.
Sztem ezt nem lehet így kategórikusan kijelenteni, ahány kapcsolat annyi féle szokás.
Ismerek olyan huszonéves (nem tini) lányokat, akik igénylik hogy a fiú legyen a dominánsabb a kapcsolatban. Zavarja őket, ha egy fiú nem elég határozott, bizonyos helyzetekben nem tud döntést hozni helyettük.
Ugyanígy ismerek olyan párkapcsolatot ahol a csaj dominálja a fiút (nem ismeretlen, ún. papucs a srác :P). Sokszor pedig a fenti kettő extrém eset keveredik más-más %-ban.
Szóval a poll kérdésére ez a válaszom: valahol az az igény hogy a férfi irányítson egy kicsit, valahol hogy a nő, valahol meg hogy mindkettő.
Rundstedt17 meg vagy homokos, vagy nem találkozott még elég nővel :P -
na jó nem, imádom a nőket. papucs voltam, vagyok és leszek is, csak fáj bevallani. -
-
a nő kussol és tűr. -
Rundstedt17 #64773 kivéve talán a kiégett öreg néniket(30 felett) :D.... -
F1re #64772 én így kezdtem h 14-25 éves lányokra tuti igaz amit írtam :P de állítom h idősebb korosztályban is sok nőre -
pedig 20 alatt vagyok :D
-
Na ezt kéne megérteniük
-
Jó látni milyen világ bölcseletekkel rendelkeznek itt olyanok akik szerintem még 20 évesek sincsenek és eddig tizenéves fruskákkal hozta őket össze a sors egy alkohol mámoros éjszakán amire egyik fél sem emlékszik tisztán. 1-2 év múlva mindenkinek megváltozik a hozzáállása és belátja hogy igenis szükség van a másikra és nem mint alsóbbrendű "lény". Az pedig nem papucsság ha számít a másik véleménye, az viszont igen ha kiszolgáltatja egyik a másiknak magát de az más tészta.
A férfiak és a nők egyenlőnek születtek. -> párkapcsolat ergó közös és nem az van hogy egyik fél irányítja a másikat mint idomár az oroszlánt. Aki erre vágyik, vegyen egy kutyát. -
Igaz szavak -
F1re #64767
1xű ha azt vesszük példának tuti volt már nektek h szerelmesek voltatok 1 csajba és nem jött össze bezzeg amikor leszartatok valakit akkor beléd szeretett sőt én azokkal jártam így akikbe anno bele voltam zúgva és érdekesen amint leszartam őket megfordult a helyzet :D szerintem nem kell magyarázkodni miért van ez
-
Egyenlő, de ezt inkább úgy értve, h bizonyos dolgokban a nő, másokban a férfi a domináns. -
Te tudod... -
Az egyenlőségre nyomtam, hogy ez általában nem valósul meg... az más tészta. -
Rundstedt17 #64763 Persze nem minden nő egyformán ostoba -
Nem én állítom hogy minden nő ostoba... -
Rundstedt17 #64761 Nézőpont kérdése lehet hogy csak számodra voltak izgalmasak,láttam már sok rossz izlésű férfit 
....
-
DIESEL DOG #64760 A legtöbb dologban igen, a nőknek már így is túl sok joga van...
Egy kapcsoltban / házasságban nehogymár a nő viselje a "nadrágot"... -
A legtöbb dologban igen, a nőknek már így is túl sok joga van. -> legnehezebb ha balhés csajod van, vele ordítani kell, de meglehet oldani :) -
Hidd el vert már át olyan lány akit szerettem, de tanultam belőle és fejlődött tőle a jellemem.
Erre mondják, hogy "ami nem öl meg attól erősebb leszel."
Attól még, hogy átver olyan akit szeretsz még nem lesz az összes olyan. -
Na ja, de komoly egy se. -
Látom te érted, de vannak itt olyanok akiknek hiába magyaráznám. 
Amúgy amit írtál az fordítva is igaz, hiszen a nők többsége is előbb kiéli magát a rosszfiúkkal aztán hozzámegy egy jó fiúhoz. -
Fbn Lx #64755 ezért kell 0-tól 25-ig rosszfiúnak lenni, 25 fölött meg jófiúnak
egyszerű a képlet -
Te valami Grimm meseben eldegelsz vakon es suketen?
Se erom se kedvem elmagyarazni a no ffi kapcsolatok torvenyszerusegeit.Addig ugysem fogod elhinni amig egy whiskeysuveggel nem toltod az ejszakat miutan atkurt eleted egyik szerelme.