127612
  • F1re
    háhá :D azt nem is figyeltem :D

szépvolt
  • Calver
    én inkább a "Hányszor takarítasz egy héten?" kérdésen akadtam le, főleg a válaszokon... éljen az OCD

btw Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni., főleg a "nem az én gondom" filozófia alapján.
  • Doddy a düdő
    annak, aki kicsit értelmesebb nálad.
  • F1re
    ki a tökömnek fordulnak meg ilyen kérdések a fejébe ?:D
  • Fbn Lx
    azért a pénzt még ő sem szarja le
  • jhetedikj
    Én még képesítés nélkül is segítenék ha tudnék nekik.
  • 89
    neked minek pénz?
  • tenkenorman
    igen, de a világ másik felére azért nem szívesen utaznék el. Magyarországon azonnal.
  • chhaya #65145
    Ha tudnék segíteni, miért ne tenném.
  • NEOreg3
    fizessenek meg jól érte
  • VRSDM
    segítenék szívesen és önzetlen.
    legalább ilyenkor össze kéne fogni egy picit. ha már a maradék 364napban egymást marja mindenki a szomszéd nénitől kezdve az okvetlen pénzhajhász háborúkon át mindenkiig :)
  • tigeroo
    de ha itthon lenne valami akkor rinyálna mindenki az amcsi segélyért stb :D
  • PesSim
    Esetleg ha úgy alakul, ...
    Bár kétlem hogy az képességeimmel segíteni tudnék.
  • byzhouse
    +10
  • Rundstedt17
  • ba32107
  • SötétBarom
    Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni.

Eszem ágában sincs a harmadik világnak a közelébe menni SE. Ott aztán van minden, ami szar. Népirtás, malária meg a haverjai, aberrált rovarok, szegénység, nyomor.. Áh. Not my fight.

Ráadásul még képzetlen is vagyok, így csak minimálisan tudnék hozzájárulni a helyzet javításához..
  • byzhouse

Segítsenek magukon
  • Fbn Lx
    most mindegy hova kerülök csak messze legyen innen
    úgyhogy akár oda is
  • clio1616v
    igazán semmi szükség rá
  • somdav95
    detto
  • milk4

Feketéknek sosem segítenék.
  • Molnibalage
    azért találták ki a katasztrófát és a természeti csapásokat hogy a természetes kiválasztódás működjön.

Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez...
  • immovable
    Néha kicsit sajnállak.
  • Rundstedt17
    az hobbi(na jó nem rossz érv),meg bizti admin volt
  • clio1616v
    ori megin nem figyelsz b meg... nem azt írta hogy ő segít, hanem hogy te/ti segítetek.. másoktól jóhogy elvárja hogy segítsenek :D

jó látni ahogy nyüzsögnek a sárgaruhás önkéntesek, meg a híradóba is jól néz ki a kutyus és a pirosruhás magyar önkéntesek, akik a hiperszuper műszereikkel ott tüsténtkednek és világotlátnak az adófizetők pénzéből hőssé válva...
  • clio1616v
    persze hogy segítek, de csak azért hogy nekem jó legyen, nem azért hogy a mások problémáit én oldjam meg..

segíts magadon majd utána segít meg az "istened"
    azért találták ki a katasztrófát és a természeti csapásokat hogy a természetes kiválasztódás működjön... ha mindenkit megmentesz a végén az egész nép egy nagy megmentett lesz és nem lesz majd aki megmentse őket
  • autoszimulator
    néhány szakmára valóban igaz ez, de egy rendszergazda például nem tudom miként tudna segédkezni ott szakmájában. De ha így ragaszkodsz ehhez, akkor is legfeljebb a saját országom segítése a cél ezzel, elvégre és ez "taníttatott". Már amennyire. Ettől még pl egy Haiti-t nem nekem kell a hamvaiból feltámasztani, csak mert esetleg taníttattak. Persze az emberség más kérdés, egy két sms, támogatás megtehető, segít is, de én ennyit tudtam tenni.

Segíteni pedig talán a kutatók, felfedezők segítenek a legtöbbet, még sincsenek a helyszínen, sőt talán nem is az adott katasztrófára fejlesztették ki a technológiát, de ha ott is lehet használni, közvetve, de ők is segítettek. Csak ők erre tették fel életüket, a tudománynak,szerencsére az emberek többsége számára más is fontos.
  • OrioN the S
    ezt teszi! csomot szarozott az sg team cs:source szerverrel :) evekig! szabadidejeben is! :)
  • Rundstedt17
    Te is ezt teszed vagy vizet prédikálsz "és élsz mint marci hevesen"?
  • Borg
    Nocsak, egy értelmes kérdés is jutott ide?

Pedig ezt kéne a mai fiatalságnak megérteni: Ha te TUDSZ valamit, akkor cserébe társadalmi felelősséget KELL vállalnod.

Az oktatás nem arról szól, hogy állambácsi finanszíroz neked egy diplomát AHHOZ hogy utána zsíros fizetésed legyen, és élsz mint marci hevesen. Ez a tipikus kapitalista bullshit, ami miatt a szakadék felé rohanunk.

A világ attól jut csak előrébb, ha a megszerzett tudásoddal szükség szerint segítesz, ahol csak kell.
  • Rundstedt17
  • N o N a m e
    Kihagynam ezt a nagyszeru lehetoseget...
  • MR ME
    Esetleg ha úgy alakul, nincsenek ilyen terveim egyelőre.
  • gabesz012
  • DIESEL DOG #65118
    Esetleg ha úgy alakul, nincsenek ilyen terveim egyelőre...

Igazából legondolkodtató ez számomra.....
  • Dick Riddick
  • clio1616v
    soha... kerülöm a problémákat, amik nem muszájból vannak és/vagy nem segítenek a saját problémáim megoldásában
  • CoolX
    Igen, a tudásom szeretném az igazán rászorulókra fordítani.
  • LES FORZA INTER
    igen, érdekes lehet egy teljesen lerombolt helyen az újjáépítésen dolgozni, eléggé hiányos eszközökkel, körülményekkel.