127612
-
A melegeknek kötél kell, nem gyerek. Azt se engedném hogy kutyát tartsanak. Halat se. Kurva anyjukat :D -
dettó -
Elutasítom, egyéb okból.
Az első kettő együttvéve... -
en megis elitelem, mert rohadek vagyok :D de amugy nem erdekelnek. engem hagyjanak beken oszt csa.
mondjuk a vak az mas teszta, de annyiban kozos, hogy 70%-ban veluk szuletett betegseg. csak az egyik szervi a masik pszihes. -
Borg #65189 Nem is ítélem el őket ezért. De vak embernek sem adsz autót.. csak hogy nehogy sérüljenek a jogai. Lol. -
jah de mivel ebben a gyökér országban élünk, s szerintem a kérdező is ide vonatkoztatva tette fel a kérdést. mindenesetre ebben a gyökér országban ne legyen ilyen lehetőségük. -
Számomra érdektelen, csináljanak, amit akarnak. -
pedig elvileg az betegseg es ezert nem szabad oket elitelni a massaguk miatt... -
Ne ebből a gyökér országból indulj ki, ahol élünk... -
Nem vagyok rajongója a meleg mozgalmaknak, de idióta szülőknek is volt már normális gyermeke, aki kivonta magát a szülők hatása alól. Attól, hogy valaki meleg, az nem pszichésen beteg... -
Borg #65183 Nem kell összemosni a két dolgot. Attól, hogy eleve IQ teszthez, és megélhetési körülményekhez kéne kötni a gyerekvállalás engedélyezését, még buziknak nem kell gyereket adni. Pszichésen beteg emberek a gyerekükből is csak azt csinálnak. -
mondjuk olyan elven, hogy ne tegyék tönkre a gyerek életét. mert igencsak a gyerek is kapná a fejére a dolgokat hiába nem az ő hibája. ilyen ez a világ/ország! -
Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van.
jah ám mit kapna az a gyerek a világtól, hiába is nem az Ő hibája. lehet jobb az árvaház. én inkább lennék árvaházban mint börtönben, mert tuti likvidálnám a ,,szüleim,, -
Nem tudom eldönteni. Inkább azon gondolkozzunk el, hogy sok embernek egyáltalán nem szabadnam, hogy gyereke legyen, mert képtelenek nevelni vagy szülőként viselkedni. Ha egy meleg pár erre alkalmas, akkor viszont milyan alapon vonjuk meg tőlük ezt a jogot?
-
Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van.
Legalabbis ez a termeszetes es hatassal van a gyerekre is, hogy ket apuka van... Viszont abbol a szempontbol jobb a gyereknek, hogy van csaladja es nem arvahazba no fel. -
Értelmezd. -
tagadod? -
semmiképp, ember vagyok az isten szerelmére nem valami segélyszervezet. -
szóval ha kivered meleg vagy
-
az a melegség, igen. kivéve ha a pólódra megy az anyag vége, mer akkor mosás jön meleg víz alatt -
de, miután kiverem, vagy 10 másodperc időtartamra -
Rundstedt17 #65172 ne hülyítsd -
Tiéd dőlne össze, nem tapsolnál... -
Hát ha azzal teszek valamit az ide (Európa) történő bevándorlás (betelepítés) ellen, akkor IGEN. -
akkor még nem tudod mi a boldogság -
például az -
gumiférfi? -
a pénzen vett dolgok boldogítanak -
persze, csöppet túloztam, miért is ne? a lényeg szerintem azért átjött - Magyarország nem San Francisco, itt pohárrezgető erősségűnél nagyobb földrengésről beszélni maximum viccnek számít.
[apro]no offense. -
Ez nem #65142-re ment volna.. -
Magyarországon belül igen... máshol biztos hogy nem. -
húha 2ház összedőlt....taps -
Hát sztem ezzel ne dicsekedj, h mennyire tájékozott vagy a témában... Sajnos volt komoly földrengés Magyarországon, tudtommal nem is egy. -
akkor az én gondom lesz. de mivel Magyarország eddigi legdurvább földrengésének is egy eltört pohár lett a következménye - mármint országos szinten - nem hinném h nagyon kéne emiatt aggódnom
-
Én max. a monitorom törölgetem viszonylag gyakran, mert a fényes fekete felületen azonnal látszik a por... Igazi nagytakarítás évente max. 2, kisebb hát... fogjuk rá, h havonta. -
hát kb :D
persze mi a takarítás, letörölgeti a csúnyás poros polcokat, esetenként tenyérrel, akkor havi egy esetleg, de vizes ruhával, vagy felmosni, vagy ilyenek, akkor az biza évi egy-kettő :D -
Hát nekem a "Hányszor takarítasz egy évben?" kérdés jobban feküdne. Arra atán még nem is 0 lenne a válaszom.
-
ték-e -
Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni. -
lehet egyszer könyörögni fogysz a romok alatt hogy más ne ezt a filozófiát valja.