127612
-
Én általánosságban beszéltem, nem pedig a kérdésre korlátozva. Viszont nem gondolom, hogy minden búza kimegy reklámozni magát. A kérdésre konkrétan válaszolva meg azt mondom, hogy ha két nőről van szó, akkor az egészen elfogadható, a gyermek megbélyegzése sokkal nagyobb probléma. -
az a tény, hogy nyugaton elfogadják a buzikat, számomra nem pozitív dolog... nem az a normális, nem kéne elfogadni. ha valaki fogyatékos, fogadjuk el, nem jókedvéből fogyatékos, nem is nézem meg az utcán meg nevetem ki... na de amikor a buzik felvonulnak az andrássy-n, az nekem már kibassza a biztosítékot. meg reklámozzák a tv-ben hogy milyen jó nekik meg jogokat akarnak... otthon legyen mindenki olyan buzi amennyire akar, de ne reklámozzák már basszus senkit nem érdekel. én se megyek ki tüntetni, hogy hetero vagyok -
Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van. -
Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van. -
Kicsit nyugisabban kezeljétek majd a vitát pls.
Az amcsis eszmecseréhez én csak annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok amerika fanatikus, de szinte biztos vagyok benne hogy kint könnyebb lenne a megélhetés és barátságosabb lenne a környezet. Valami jobbféle helyen ofc. Maga a mentalitás hiányzik, hogy figyelnek egymásra, segítik egymást, barátságosak, stb. Ezek pedig szinte bármelyik nyugati országban jelen van, szóval nem is kimondottan amerikába vágynék, hanem csak egy barátságosabb társadalomba, ahol az üzletben nem bunkó az eladó, stb.. -
"Ha ti is, akkor mi is!"
-
Nem nagyon zavar, csak hát csóri gyerek egész életében szíhat hogy két apja vagy két anyja van. -
támogatom, értelmetlen a tiltás: egy elvált/szétment hetero pár gyermekének lenni sem feltéltenül helyesebb, az mégis teljesen elfogadott. A megbélyegzést viszont belátom, hogy nem lehet előnyös. Más kérdés, hogy hasonlóan kinézhetnek egy társaságból alkoholista rokon, fogyatékos öcsi vagy bármi más miatt is, éretlenség és környezet kérdése.
Egyszerűen úgy gondolom, hogy a gyermek életminőségének nem az a fokmérője, hogy két férfi vagy nő az, akivel egy családban él.
Viszont van egy jó cikk a CNN honlapján, azóta már felnőtt gyerekekről, akiket homoszexuális párok neveltek fel. Semmivel sem különböznek tőled vagy tőlem, van köztük például keményvonalas konzervatív is, és persze heterok :)
Gayby boom -
Igy van! En is elfilozok neha, hogy par ev mulva jo lenne mar, de aztan meghatralok, mert egyelore tul nagy felelosseg es nagyon valtoztatni kene az eletstilusomon. Sok dolgot hanyagolnom kene ami persze csak szorakozas, de ugy erzem ez meg kell nekem. :) Kimondom... felek tole :D De, ha lesz egy no akivel el tudnam kepzelni ezt, akkor lehet valtozni fog a velemenyem. :) -
Én is valahogy így vagyok ezzel. -
Informatikai infrastruktúra helyreállításában például. Persze itt nem az ilyen számtech szerviz vagy általános iskolai rendszergazda szintre gondolok. -
Rundstedt17 #65262 Jobban belegondolva igaz,sok férfi semmiféle felelősséget nem akar vállalni 40 évesen kezd el gondolkozni hogy talán mégsem ártana de az sem áll mindig.... -
!Szerintem! tobbszor hatral meg a ferfi amikor gyerekrol van szo, mint a no.
Sok no ismerosom mar 20-24 evesen siman vallalna gyereket. Persze van ra anyagi hatter is szal nem csak ugy a semmibe. -
Rundstedt17 #65260 Az hogy beteg a társadalom és teljesen értelmes nők akik nem akarnak gyereket vállalni alakjukat féltve,ugyanis manapság már csak ez a egyetlen garancia(még az is gyenge)... -
A magyar válási statisztikákból mi szűrödik le neked? -
NEM. -
Helyeslem, egyéb okból.
Kemény egy kérdés ez.
Én a melegeket nem tartom rossz embereknek. Eddigi életem során soha nem okoztak nekem problémát, nem tettek nekem rosszat, nem kerültem összetűzésbe egy meleggel sem.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy egy gyermek pszichéjére milyen hatással lehet ha meleg szülők nevelik fel. Az biztos hogy fiatalkorában sok atrocitás fogja érni.
-
Rundstedt17 #65256 Te meg mondd annak a gyereknek akinek az apukája havonta egyszer jön haza mert a többi napon más-más nőknél jár mert ugye független.... -
Mond ez annak a gyereknek akinek 7 év alatt 3 apukája volt, mert anyuci ennyiszer házasodott. Egészséges családmodell? Állandósság 0 benne és egyik szarabb, mint a másik. -
Te orulnel neki? -
Rundstedt17 #65253 A házasság ugyanúgy hozzá tartozna az egészséges családmodellhez......szóval FAIL
-
és ha a melegek nem fogadják örökbe, akkor szerinted megkapja?
Még mindig jobb ha két apja van, mintha se apja, se anyja. -
Mármint a társadalom akarja tönkretenni? Tök jó, hogy most volt egy felmérés, hogy a gyerekszülési hajlandóság megvan a magyarokban, csak a szükséges körülmények hiányoznak, ezért alacsony a gyerekszületések száma. -
Ja, valóban nem szoktam. Baj? -
Elutasítom! -
ígyis a mai társadalom arra megy rá hogy egyedül élj, alig legyen gyermeked, teljesen tönkre akarják tenni a családmodellt...
a házasság nem érdekel, de a család "szelleme"/értéke szerintem mindennél fontosabb. -
úgy gondolják te fene nagy liberális, hogy egy gyermeknek szükséges az egészséges apa-anya kép.... -
Minek neked kéz és agy? Úgysem használod... -
Támogatom. Normális meleg párok nyugodtan fogadjanak örökbe gyereket, ha szeretetben nevelik fel. Sok rosszabb szülők nélkül, vagy 1 szülővel felnőni.
Egyébként akik az elsőre nyomtak azok hogy gondolták? Ha egy gyereket örökbe tudnak fogadni, akkor valószínűleg se apja, se anyja. -
Minek neked gyerek? -
az azert mas, mert egy nobe benne van az anyai oszton amit a gyermek is megerez a neveles soran.
amolyan dajkara gondolsz? igen az elfogadhatobb lenne szerintem. -
Egyébként, ha két meleg pár fogadna örökbe egy gyereket, de lenne mellette folyamatosan egy ellenkező nemű nevelő még akkor sem mennétek bele? -
Dean Winchester #65241 Csak azért nem helyeslem, mert a gyerek örökké meg lesz bélyegezve.
a gyerek olyan mint a szülő.
igy sajnos buzernyák lenne a kölyökből is.
de a melegeket siman nem itélem el. ők ezt szeretik hát csinálják.
férfi vagyok szal ahogy én elnézem a lezbicsajos videket akkor sztem a csajok is birják a férfibuzulást :D -
fú:D -
gabesz012 #65239 Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van. És pont. -
nemlátom a szavazást, de ellenzem! -
Rendben! Gyurok!
Koszonom a tanacsot!
Ha a baromozasodat felre is ertettem, de a tobbi igaz. Es elnezest a felreertesert! Remelem nem haragszol!
Szep napot Bali! -
Hol baramoztalak le? Mert akkor kicsit gyúrjál még szövegértelmezésre. -
Te kis gyoker! Idaig normalisan beszeltem veled egy kurva rossz szot nem szotlam hozzad es baromozol. Miert is kell baromozni? Szoltam hozzad egy rossz szot? Nem! Akkor meg fogd mar vissza magad Te nethuszar.
"Ha nem értesz valakivel egyet akkor lehülyézel és felsőbbrendű módon ignorálsz."
Igen? Es Te mit csinlasz?
"Éééééééés megött a magyar."
Csak gratulalni tudok!
Elmondom a velemenyem mire Te lebaromozol, En felkapom a vizet majd feszultebb hangnemben valaszolok ra, aztan Te vagy felhaborodva? Ezt az embert... -
Nem. De esetenként ott is meleg van. Akkor az erőmű se fogadhasson örökbe gyereket!