127612
-
Nem, de nem zavar, ha más ezt teszi.
Amíg kulturáltan csinálja nem zavar, de az igen ha elém áll és vagy direktbe rám fújja a füstöt vagy csak szimplán rám száll. A másik meg a szanaszét dobált csikk (de ugyanígy a rágó is).
Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken.
Zárt helyen nehezem bírom a füstöt és kaja közben meg a lehető legrosszabb. -
Sok szorakozohelyen van olyan helyseg amit at lehetne alakitani... vagy pl. a hajogyarin sok hely ele lehetne tenni satrat ami dohanyzasra lenne kialakitva. Nyaron meg ennel is egyszerubb a helyzet, mert ugye dogmeleg van. -
De siman megoldhato.. nem tudom mennyit jarsz ilyen helyekre es melyik helyre jarsz, de, ha szerinted nem megoldhato, akkor nem fordulhattal meg tul soknal.
Az igenytelen helyekrol meg ne beszeljunk, mert ott nem a lehetosegek miatt nem megoldhato, hanem, mert igenytelen es szarnak ra. -
És szted egy vidéki kis szórakozóhelyen erre mennyire lenne keret? -
"Nem, és zavar is, ha dohányoznak mellettem."
"Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken."
Nem érdekel ha valaki cigizik, én is dohányoztam régen, az viszont nagyon idegesítő hogy sehova sem lehet beülni anélkül hogy utána ne lennék rohadt büdös...
-
A legutolsó vidéki beülős italozóhelyre is. Bemegyek, és vágni lehet a füstöt... A magyar szórakozóhelyek 90%-nál kb. nincs megoldva az elszeparálás és nem is lehet... -
jó teljesítményű elszívók kérdése is, például Budapesten az A38 hajón valahogy sikerült úgy megcsinálni a szellőzést, hogy hiába cigizik a fél nézőtér egy-egy koncerten, mégsincsen fojtogató füstszag, és valahogy a ruháim sem lesznek büdösek utána. Szóval lehet megoldás, bár biztos nem kevés pénz kérdése. -
napi 4-5 doboz
akasztanék érte -
Nem cigizem. Még általánosban persze, h szívtam néha, mint a legtöbb kíváncsi pisis, későbbiekben meg bulikban kunyertam néha pár szálat. De igazából sosem dohányoztam, és most már alkalmanként sem szívok 1 szálat sem, nem is akarok.
Minden középületben kijelölném azt a helyet, ahol lehet, máshol szigorúan büntetném, ha vki rágyújt. Régebben nem zavart, ha vki füstölt mellettem, de manapság már igen, főleg beltérben. Aki cigizik, tegye ha akarja ő dolga, de másnak ne kelljen szagolnia a füstjét. Amúgy fogalmam sincs mi a jó abban, h méregdrágán mérget vesznek az emberek, ráadásul büdösek lesznek tőle, büdös lesz a szájuk, sárgák a fogaik stb. Annyira kiábrándító, mikor jönnek az utcán velem szembe tök helyes csajok, és lóg a szájukból a cigi... :S -
Miert nem megoldhato? Melyik helyre gondolsz pl.? Eddig ahany szorakozohelyen jartam mindegyiknel tudnek olyan reszt mutatni ahol megoldhato lenne. Angliaba pl. kulon kijelolt resz van es 10 percet kapsz cigizni, mert all a sor. -
mondjuk úgy, hogy ha tudom, hogy van külön belepisilős és nem-belepisilős medence, akkor nyilván oda fogok menni, ahol nem leszek nyakig húgyos. Neked sem kötelező olyan környékre költözni, ahol a küszöbödre szarnak :)
A szórakozóhelyekkel is lehet(ne) így, legyenek deklaráltan nemdohányzó kávézók/éttermek/kocsmák, de univerzálisan betiltani túlzás: ha egy tulajdonos úgy látja jónak, hát engedélyezze. A dohányosok majd oda fognak járni, akit pedig zavar, az máshova. -
Mivel sok helyen nem megoldható, akkor miről is beszélünk? Kicsit zavaró, hogy beülök valahova két sört meginni és mikor kijövök olyan szagom van, mint egy klozetnak... -
Nem lenne jobb szorakozohelyen egy kijelolt resz? Szvsz ez lenne a megoldas. -
miért lenne joga ott dohányozni ahol szeretne?
énse szarok a küszöbödre. (meg bele a szemedbe), pedig szórakozóhelyeken felér egy ilyen "kalanddal" a cigifüst közelsége... -
naponta olvasva az eredményeket érdekes egyébként, hogy még egy ilyen, nagyrészt fiatalokból álló fórumon is milyen sokan vannak a konzervatív-korlátozó-autoriter magatartást preferáló emberek, én mindig meglepődöm :) -
Nem dohányzok és esetenként zavar, ha melletem teszik.
Szórakozóhelyeken lehet, hogy betiltanám. -
DIESEL DOG #65420 Volt egy korszakom amikor napi egy, másfél doboz simán elment... de az már kimerítette a láncdohányos fogalmát minden téren, olyat is csináltam hogy csikkről gyújtottam meg a következő szálat... -
Csak alkalmanként, pl. buliban, összejöveteleken...
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne. -
Igen, kb egy doboz vagy több is elmegy naponta.
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.
Természetesen elkülönítve a helységeket.
"Én a dohány birtoklását is büntetném..."
Ez meg no comment, gondolom a 8 emberből legalább 4 minden héten be van baszva. :D -
DIESEL DOG #65417 Igen, de maximum napi néhány szál. Ez változó de nagy általánosságba véve napi 5-8 szálat elszívok...
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne... -
Igen, de maximum napi néhány szál. 4-5-6
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.
"Én a dohány birtoklását is büntetném..." ez meg facepalm
-
clio1616v #65415 nem csinálom... mindenki azt csinál ami neki jólesik, de cserébe nekem se mondja meg senki, hogy mit csináljak és mit ne -
egy ember ha dohányzik nem zavar. de amikor beveszi a kabátom a tömény cigi/fű szagot az idegesít
amúgy nem cigarettázok -
csak alkalmanként, kávézóban, buliban
minden hivatalos helyen tiltanám, de pl. a szórakozóhelynek adnék lehetőséget, hogy megválassza, nemdohányzó akar-e lenni.
alapvetően csak vízipipázom otthon, néha baráti társaságban előfordul, hogy lecsúszik egy-egy szál cigi, de nem szeretem a szagát. -
extramagascsaj #65412 Csak alkalmanként, pl. buliban, összejöveteleken...
Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken.
Volt h sokáig nem cigiztem...volt mikor egy nap 1-2 doboz volt...meg átmenet mindenhogy...
Most spec leszokás ideje köv. ismét.
A gyerekek miatt bizonyos helyen betiltanám. Vagy min. legyen mindenhol kijelölt dohányzóhely. A nem dohányzóknak joga van nem szívni...a bagósoknak meg szívni.
-
ennyi erovel a kocsikat is kitiltanam a varosbol. biciklizzetek vazze, ha mar annyira egeszsegcentrikus/all :) -
Nem, és zavar is, ha dohányoznak mellettem.
Én a dohány birtoklását is büntetném...
-
extramagascsaj #65409 Most miért nincs egyéb? :( -
Én a dohány birtoklását is büntetném... -
Freeda Krueger #65407 Nem dohányzom,de nem zavar ha mások teszik.
A második részt igazából nem tudom eldönteni... -
Nem, de nem zavar, ha más ezt teszi. -régen napi 1dobozzal
Én a dohány birtoklását is büntetném... -
Minden hivatalos helyen betiltatnám. (Munka, egyetem, stb.)
-
Igen. Nem keveset, de nem is olyan sokat...
Maximum éttermekben, szórakozóhelyeken. -
Na bumm, én meg tíz éve nem feküdtem le éjfél előtt, kivéve ha elkapott valami nyavaja (influenza, fosáshányás, ilyesmi). Semmi baja a szememnek. -
Értelmes elfoglaltság... :) -
Fbn Lx #65401 lógatom a pöcsöm a gép előtt.
:D -
Hát igen vszínű, h közrejátszik... Mit csinálsz te hajnali 3-ig? :D -
Fbn Lx #65399 lehet közrejátszik az is, hogy már nagyjából fél éve nem aludtam el hajnali 3 előtt :D
ha ezen változtatnék, lehet teljesen megváltozna a dolgom, ugyanis úgy tudom az éjszaka korai szakaszában pihen legjobban a szem... -
szar mert színtévesztő vagyok
nincs
volt régebben, javult is sokat a szemem -
Nem a legjobb, de nem is zavaró.
Van, de nem használom.
Nem változott.