127612
  • kuci06
    Egyéb (kommentben kifejtem, ha épp nincs rossz kedvem)

Benyomok valami jó kis feelgood zenét :D

• tigeroo
    mindegyik 1 picit.
  • DIESEL DOG #65554
    Na igen az velem is előfordult már hogy feljöttem az SG-re és 10 perc múlva szétb*szott az ideg... :/
  • Scottt
    Társaságba megyek
    Leiszom magam
    Lefekszem
    Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétől :-)

Ezek variációja^^
  • milk4
    Elmegyek a kutyával egy hosszú sétára,benyomok valami kemény vagy light zenét vagy takarítok(:D)
  • Molnibalage
    Sport, jó film és társaság. Stb.
  • DIESEL DOG #65550
    Egyéb...

Többnyire beülök a kocsiba és elmegyek valahova a városon kívülre ahol nagy a csend és senki sincs körülöttem...

Volt olyan is amikor a szó a szoros értelmében mattra ittam magam... ez van...

Na meg szokás szerint gitár illetve csak simán akármilyen metal, punk vagy rock zene hallgatása üvöltő hangerőn...
  • MR ME
    egyéb
    mikor mit, gamelek, netezek, társaságba megyek, leiszom magam, zenét hallgatok, sokmindentől függ....
  • fery02
    Gépezek.
  • NEOreg3
    alszok, vagy kiverem

esetleg a kettő kombinációja

vagy játszok ezzel és valóra váltom az álmaimat
  • gercse
    Zenét hallgatok általában
  • byzhouse

Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétől :-)
  • efti
    Namost kocsmabol lehet cisnalni dohanyzot meg nemdohanyzot, otthonbol kisse problemasabb :)
  • Vadnokedli
    engem zavar is meg nem is XDD de meg szokható csak spec nekem marja a torkomat és szorakozó helyeken 10 percenként ki kell mennem 30 percre... emiatt úgyhogy..
  • arty
    ezt mondom, én CSAK azért iszom ;)
  • Dean Winchester
    alkoholt nem az íze miatt kell inni hanem a hatása miatt :D (na jó néha az íz is fina)
  • arty
    ugyvagyok az alkohollal, ahogy efti a dohánnyal: ízre szar, max azért iszok h beb*sszak. ha ez nem cél, akkor viszont nem iszogatok szart (=alkoholt), az őszilé finomabb :)
  • Dean Winchester
    én őszibarackot szoktam inni :O
    vagy körte :D
  • byzhouse
    baracklét kocsmában :DDDDDDD
  • arty
    "Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni."

mert kocsmába sem csak dohányosok járnak. miért kell nekem elviselnem a büdös és egészségtelen szenvedélyedet, ha meg akatok inni egy ... egy ... baracklét? :D (tudod, a cigi 18 év felett is káros ;) )
  • Fbn Lx
    na ezzel egyet tudok érteni
  • efti
    Ja es nem nem cigizek, budos is meg rossz az ize is. A dohanyzas arrol szol hogy finom, a cigi az a dohanyzasnak, mint a kupakos bor az alkoholos italoknak
  • Matthew Baker
    van egy tippem hogy te is dohányoztál
  • efti
    Igen dohanyzom, vagy meg inkabb Dohanyzom. Kb havonta 1-2 alkalommal elpofekelek egy jofele kubai kezi sodrasu szivart es jol is esik.

Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni.
  • Jimmyke
    Nem, de zavarni szokott (mondjuk márkafüggő, szofi istentelen büdös, attól világgá tudok menni). Éttermekben/szórakozóhelyeken tiltanám simán.
  • Fbn Lx
    persze semmit se szabad túlzásba vinni, de... legjobb:
    abárolt szalonna vöröshagyma karikákkal, amit jól megsózol meg ráfacsarsz egy fél citromot :D
    fú, megéheztem
  • nan76
    Igen, kb egy doboz vagy több is elmegy naponta.
  • Calver
    egy bizonyos mennyiségig... volt olyan ismerősöm, akire finom rászólt orvosa, hogy ha el akar kerülni egy igen fájdalmas gyomorfekélyt, talán abba kéne hagyni a hagymazabálást
  • TommyC
    "mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne" és ezzel mások életét rövidíteni...dzsízüsz eszet a népnek
  • Szabi84
    dohányzok, és betíltatnám a gecibe
  • Motoroj
    Pont a kis méretű részecskék a legveszélyesebbek.
  • Rockynhooo
    Igen. Nem keveset, de nem is olyan sokat...

Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.

• Fbn Lx
    " és persze egydimenziós józsibácsiét is, aki 40 éven át minden reggel szalonnát evett 3 fej hagymával és kurvára meg van lepődve, hogy miért nem működnek a belső szervei."

szalonna + hagyma = egészség.
  • Lacee86
    Na jah, de drogos relatíve kevés van, dohányzó meg sajnos rengeteg... Talán már minden 3. ember dohányzik, vagy nem is tudom pontosan a statisztikát, de elkeserítően sok az tuti.
  • [HUN]FaTaL
    Illegális, de ettől függetlenül létezik elvonókúra, amit az adófizetők fizetnek. Persze el kell odáig jutnia hogy le akarjon szokni.
  • [HUN]FaTaL
    A fizetés meg 6x akkora... Arányaiban itt drágább a cigi. Miről beszélsz akkor?
  • clio1616v
    ersze nincs 100%os ami a teljes spektrumban szűr, de elég jó hatékonyságúak vannak
  • tigeroo
    énis fogom fizetni. de ha direkt mérgezi magát (ÉS ENGEM) évekig, akkor az plusz kidás lesz az egészségügynek is.
  • Lacee86
    Dede, jogos az is. Drog az amúgy is illegális, alkoholt meg mértékkel kéne, csak hát nem mindenkinek sikerül...
  • arty
    OFF: totalcaron azt irták, h nem létezik technologia működő mikroszemcseszűrőre (modern dizelek)