127612
-
Egyéb (kommentben kifejtem, ha épp nincs rossz kedvem)
Benyomok valami jó kis feelgood zenét :D
-
mindegyik 1 picit. -
DIESEL DOG #65554 Na igen az velem is előfordult már hogy feljöttem az SG-re és 10 perc múlva szétb*szott az ideg... :/ -
Társaságba megyek
Leiszom magam
Lefekszem
Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétől :-)
Ezek variációja^^ -
Elmegyek a kutyával egy hosszú sétára,benyomok valami kemény vagy light zenét vagy takarítok(:D) -
Sport, jó film és társaság. Stb. -
DIESEL DOG #65550 Egyéb...
Többnyire beülök a kocsiba és elmegyek valahova a városon kívülre ahol nagy a csend és senki sincs körülöttem...
Volt olyan is amikor a szó a szoros értelmében mattra ittam magam... ez van...
Na meg szokás szerint gitár illetve csak simán akármilyen metal, punk vagy rock zene hallgatása üvöltő hangerőn... -
egyéb
mikor mit, gamelek, netezek, társaságba megyek, leiszom magam, zenét hallgatok, sokmindentől függ.... -
Gépezek. -
alszok, vagy kiverem
esetleg a kettő kombinációja
vagy játszok ezzel és valóra váltom az álmaimat -
Zenét hallgatok általában -
Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétől :-) -
Namost kocsmabol lehet cisnalni dohanyzot meg nemdohanyzot, otthonbol kisse problemasabb :) -
engem zavar is meg nem is XDD de meg szokható csak spec nekem marja a torkomat és szorakozó helyeken 10 percenként ki kell mennem 30 percre... emiatt úgyhogy.. -
ezt mondom, én CSAK azért iszom ;) -
Dean Winchester #65541 alkoholt nem az íze miatt kell inni hanem a hatása miatt :D (na jó néha az íz is fina) -
ugyvagyok az alkohollal, ahogy efti a dohánnyal: ízre szar, max azért iszok h beb*sszak. ha ez nem cél, akkor viszont nem iszogatok szart (=alkoholt), az őszilé finomabb :) -
Dean Winchester #65539 én őszibarackot szoktam inni :O
vagy körte :D -
baracklét kocsmában :DDDDDDD -
"Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni."
mert kocsmába sem csak dohányosok járnak. miért kell nekem elviselnem a büdös és egészségtelen szenvedélyedet, ha meg akatok inni egy ... egy ... baracklét? :D (tudod, a cigi 18 év felett is káros ;) ) -
Fbn Lx #65536 na ezzel egyet tudok érteni -
Ja es nem nem cigizek, budos is meg rossz az ize is. A dohanyzas arrol szol hogy finom, a cigi az a dohanyzasnak, mint a kupakos bor az alkoholos italoknak -
van egy tippem hogy te is dohányoztál -
Igen dohanyzom, vagy meg inkabb Dohanyzom. Kb havonta 1-2 alkalommal elpofekelek egy jofele kubai kezi sodrasu szivart es jol is esik.
Az meg hogy a kocsmakbol kitiltjak a dohanyzast a hulyeseg netovabbja. Miert ott tilos dohanyozni, ahol elvileg nincs 18 ev alatti es mindenki onszantabol van ott es otthon ahol az embernek ott a csaladja es gyerekei (akik nem donthetnek a dohanyzasrol) ott meg lehet dohanyozni. -
Jimmyke #65532 Nem, de zavarni szokott (mondjuk márkafüggő, szofi istentelen büdös, attól világgá tudok menni). Éttermekben/szórakozóhelyeken tiltanám simán. -
Fbn Lx #65531 persze semmit se szabad túlzásba vinni, de... legjobb:
abárolt szalonna vöröshagyma karikákkal, amit jól megsózol meg ráfacsarsz egy fél citromot :D
fú, megéheztem -
Igen, kb egy doboz vagy több is elmegy naponta. -
egy bizonyos mennyiségig... volt olyan ismerősöm, akire finom rászólt orvosa, hogy ha el akar kerülni egy igen fájdalmas gyomorfekélyt, talán abba kéne hagyni a hagymazabálást
-
"mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne" és ezzel mások életét rövidíteni...dzsízüsz eszet a népnek -
dohányzok, és betíltatnám a gecibe -
Pont a kis méretű részecskék a legveszélyesebbek. -
Igen. Nem keveset, de nem is olyan sokat...
Nem, mindenkinek joga van dohányozni ott, ahol szeretne.
-
Fbn Lx #65524 " és persze egydimenziós józsibácsiét is, aki 40 éven át minden reggel szalonnát evett 3 fej hagymával és kurvára meg van lepődve, hogy miért nem működnek a belső szervei."
szalonna + hagyma = egészség. -
Na jah, de drogos relatíve kevés van, dohányzó meg sajnos rengeteg... Talán már minden 3. ember dohányzik, vagy nem is tudom pontosan a statisztikát, de elkeserítően sok az tuti. -
Illegális, de ettől függetlenül létezik elvonókúra, amit az adófizetők fizetnek. Persze el kell odáig jutnia hogy le akarjon szokni. -
A fizetés meg 6x akkora... Arányaiban itt drágább a cigi. Miről beszélsz akkor? -
clio1616v #65520 ersze nincs 100%os ami a teljes spektrumban szűr, de elég jó hatékonyságúak vannak -
énis fogom fizetni. de ha direkt mérgezi magát (ÉS ENGEM) évekig, akkor az plusz kidás lesz az egészségügynek is. -
Dede, jogos az is. Drog az amúgy is illegális, alkoholt meg mértékkel kéne, csak hát nem mindenkinek sikerül... -
OFF: totalcaron azt irták, h nem létezik technologia működő mikroszemcseszűrőre (modern dizelek)