127612
-
clio1616v #65597 ha a szex megszünteti a rosszkedvedet az csak azért van mert annak a hiánya okozta, nem tudom ezt az előző hozzászólásomból leszűrted-e
a rosszkedvet az okozza, ha valamivel nem vagy elégedett, hiányzik valami
ha éhezek és rossz kedvem van emiatt, akkor hiába fekszek le nem leszek jobb kedvű
tehát ha éhes vagy akkor nem szexel kell elterelni a figyelmed, hanem enni kell... remélem érthető -
Ritkán van kimondottan rossz kedvem, de olyankor rettenetesen bebaszok. -
itt a gond, hogy megismétled, pedig _NEM_ ezt írtam.
#65586-ben feltételezted, hogy szex-el nem lehet a rossz kedvet kezelni, mert nem amiatt van. Erre mondtam, hogy a tv-nézés, zenehallgatás stb sem okozza a rossz kedvet, mégis elűzésére használod.
"Ezek csak annak elnyomására valók", gondolom itt a "csak"-kal van gondod, de az adott szövegkörnyezetben a csak-ot nem úgy kell értelmezni, hogy "csak erre, másra nem", hanem hogy "itt csak megszüntetik a rosszkedvet, nem okozzák". mint a szex is. de hogy ez hol zárja ki, hogy azért is lehet szexelni, mert szeretek valakit, vagy mert megkívánom, vagy bármi, nem értem, mutass rá. -
clio1616v #65594 a szexet elnyomásra használod... nincs ezen mit kiforgatni... te írtad le és én meg azt, hogy nem értek veled egyet
ha rossz kedved van a szextől csak akkor lesz jobb a kedved ha éppen az az ami hiányzik és a hiányától van rossz kedved vagy a nem megfelelő szext miatt -
de ő azt hiszi, ezzel már elérte a célját, rá kell hagyni :) -
szókiforgatás mindig ment neked, de ettől nem leszel ám okosabb. -
olyan már nekem is volt hogy kibasztam egy biliárgolyót az ajtón, aztán beleütöttem. -
clio1616v #65590 ha te a szexet arra használod, hogy elvond a figyelmed a valódi problémáktól akkor engedd meg hogy gratuláljak :D
remélem a párod akivel csinálod a szexet is értékelni fogja, hogy csak figyelemelterelésnek jó vele a szex :D -
lol válaszok
leiszom magam/nézek valami vidám filmet/netezgetek... kb régóta rossz kedvem van pedig még emós sem vagyok -
bunkóvagyok, véresre ütöm a kezem, elmegyek egymagam bringázni, falnakbaszom a telefonom... -
mint ahogy valszeg nem a zenehallgatástól, tv nézéstől, filmnézéstől, netezéstől, sportolástól, berúgástól van rossz kedve. Ezek csak annak elnyomására valók, és így a szex is tökéletes erre, sőt szerintem a legtökéletesebb. -
clio1616v #65586 talán azért mert a legtöbb embernek nem a szexben van hiánya és nem amiatt elégedetlen ;) -
Olyan opció miért nincs, h szexelek (rosszabb esetben matyizok) egyet?
-
clio1616v #65584 de igazából mindig csak olyan dolgot csinálok, ami jólesik ^^ -
Egyéb: sg :), motorozás, gitározás, kick-box, alvás. Valamelyik ezek közül. -
clio1616v #65582 szólok a Napnak, hogy süssön és elindítok egy ilyen zenét:
-
hitch #65581 Társaságba megyek -
egyéb
vegyesen mindegyik -
micsoda marhaság. miért kellene mást csinálnom ha rossz kedvem van?
ugyanazt csinálom mintha jó kedvem lenne. -
xxxpaulxxx #65577 Nem szokott rossz kedvem lenni, de ha igen akkor filmmel, zenével, zenéléssel, vagy a barátnőmmel jóvá tudom tenni:D -
pont aktuális :D
elmélkedem és általában rájövök, hogy lófaszjóska a gondom a valódi nagy problémákhoz képest... -
Jimmyke #65575 Nem nyert. Csak körülöttem sokan dohányoznak, rám ragad egy kis műveltség a passzív dohányzás közben. -
Függ a rosszkedvtől is, hogy mi az okozója pl, de sajnos sokszor csak lefekszek és alszok/gondolkodok, ami ilyenkor a legrosszabb. De ha úgy alakul, akkor film, zene, net,, bármi, ami eltereli a gondolatokat. -
Egyéb: ritkán szokott lenni olyan.
Olyankor nem csinálok semmit, majd elmúlik. -
Jimmyke #65572 Apatikus vagyok, sosincs rossz kedvem. -
egyéb:
-megkeresem a rossz kedv okát és minden erőmmel megpróbálom megoldani a problémát.
-vagy ha tőlem kvázi független, akkor kibeszélem valakivel. -
Leiszom magam
mindig begyün ^^ -
Dean Winchester #65569 egyéb.: gondolkozom :S -
Lefoglalom magam bármivel, ami közben gondolkodni kell. -
Jaja, én legtöbbször zenét hallgatok, vagy nézek vmi vidámabb filmet. De van úgy, h csak netezgetek. -
Hmm. Hiányzik a zenehallgatás, illetve ez a kérdés lehetne több válasz lehetőségű. -
pont a két kedvencem nincs a listán, zenehallgatás és olvasás -
azt, amit akkor, ha jó kedvem van, csak szar kedvűen. -
belövöm magam -
Elfoglalom magamat valamivel ami elvonja a figyelmem. -
Mikor mit. -
clio1616v #65560 semmit... úgyis nemsokára jön valami változás és attól máris másmilyen lesz a kedvem vagy rosszabb vagy jobb, de sokáig nem marad ugyanolyan rossz... -
Lefekszek aludni vagy nézek vmi filmet... de mivel amúgy is ezt csinálnám ezért nincs akkora hatása xD de szerencsére ritkán van szar kedvem^^ -
DIESEL DOG #65558 nálam általában ilyen és hasonló zenék mennek, ha rossz, ha jó kedvem van... ^^
-
Jövök az SG-re olvasgatni, és nem szomorú leszek, hanem agyhalott / idegbeteg a sok hülyétől :-)
Változó egyébként :D