127612
-
akkor valaszd ki amelyik szerinted a legertelmesebb kerdes es szard le, hogy kinek mi tetszik. szerintem. -
ba32107 #65797 Na mostanában kb értelmét vesztette az egész ötletes oldal szavazós része, mert van kb 10 ember aki minden ötletet lehúz a francba, gyakorlatilag nincs is zöld csíkos ötlet. Nem hiszem, hogy mindegyik olyan szar, hogy ennyire nem tetszik nekik. -
xxxpaulxxx #65796 havonta egyszer... legénylak:D -
Kb félévente a szobámban. Ha nem tesómmal laknék együtt akkor valszeg gyakrabban, de mivel szarik bele minek erőltessem magam kb. 80-20%-ban úgy is az ő cuccai vannak itt. Az egész ház úgy néz ki mint valami putri, de mivel anyámékat se érdekelte sose azzal se tudok mit csinálni, igazából már engem se foglalkoztat. Nagyrészt ha lehet megpróbálok itthon se lenni vagy inkább csak beülök aztán nyomom a gépet főleg mostanában.
Kocsimat hetente-kéthetente, a motort kicsit ritkábban az jobban bírja a koszt nem annyira használom.:)
Melóhelyen meg most 3 napon keresztül csak takarítottunk, mert feljelentették a céget környezetszennyezésért és kijöttek ellenőrizni. A 7 köbös konténert fullra raktuk úgy, hogy még azon kívül is sok minden maradt amit el kellett tüntetni. xDD -
Gyakrabban, mint heti egy alkalom, szeretem a tisztaságot -
nyugi cica, inkább dobd ki a szennyest. -
A kocsit havonta egyszer-kétszer, a többi nem az én hatásköröm. -
Hetente - kéthetente. -
hetente-kéthetente
de hogy őszinte legyek csak ha anyám szól, magamtól eszembe se lenne
-
kéthetente -
Hetente - kéthetente. -
igy van. -
Hülye faszok. -
Jó, én nem is kötekedni akartam.
Ha nem lenne drága jó édesanyám, illetve barátnőm... hát jah...:D
Am dettó, fürdés este+reggel, ágy, illetve ruhák, a szobámban már nem is nagyon tárolok, ugyanis dohányzok idebenn =/.
_Havonta egyszer kb._ -
Fbn Lx #65784 nem csak lustaság vagy hanyagság, mert ugye mindenki abban lusta, amire nincs is igazán igénye
szóval ha én tisztaságmániás lennék, valószínűleg állandóan takarítanék, de mivel viszonylagos rendetlenségben is jól elvagyok, így persze, hogy lusta vagyok takarítani, mert nem látom értelmét :D Szerintem elmondhatjuk, hogy a nők ezt általában fontosabbnak tekintik, mint a férfiak
csak két dologra van igényem: minden este fürdés, a ruháim ne legyenek büdösek, és a fekhelyem tiszta és rendes legyen
Innentől kezdve hogy pl. a szobám milyen állapotban van, nem izgat egyáltalán :D -
Nem kötelessége megtenni egyik félnek sem, az más kérdés, hogy a férfi mennyire lusta/hanyag -
Fbn Lx #65782 Akkor tisztázzuk
nem voltam sem hülye, sem komolytalan. Nem voltam cinikus.
Attól, hogy te az ágyban is úgy viselkedsz, mint egy buzi, és kislánylelked van, sőt, talán pont ezért felesleges lenne messzemenő következtetéseket levonnod, lévén úgysem értesz te ehhez. -
Fbn Lx #65781 kéthavonta kipórszívózok, és minden héten kirázom a billentyűzetből a morzsát amit leseprek a földre -
Fbn Lx #65780 már hogyne lenne az
hasonlítsd már össze, a férfi ismerőseid milyen gyakran takarítanak, és a nő ismerőseid milyen gyakran... -
Hetente - kéthetente. -
2-3 havonta eltűntetek egy kis port az asztalomról. -
Kb félévente. -
gabesz012 #65776 Hetente - kéthetente. Inkább kéthetente, de akkor elég alaposan, mindenhova bemászva, mindent elhúzva a helyéről... -
mossad le a falról a ge**t. -
vidd ki a halott csajt.
-
clio1616v #65773 moss fogat -
igaz ami igaz épp most vittem ki a szennyest ami egész éjjel az ágyon hevert. most nem érzem de hétvégén csillogott villogott minden. mind1:D -
"Két-három havonta." -
Ki kéne szedni az ágy alól a koszos gönceidet...
-
olyan szag mint amikor nincs szellőztetve. ilyen elhasznált állott.. -
nemtudom miért van ilyen rohadt büdös a szobámba két három napja. szeretem a rendet. és szinte mindig rendvan. ki van takarítva, 15°os volt a szobám úgy kiszellőztettem, és fürdeni is szoktam. már nem tudom mit tegyek... ötlet:D? -
Jimmyke #65767 Kb. félévente, ha az asztal tetején az összegyűlt felesleges papírokat kidobom elmegy takarításnak. Ha nem akkor talán évente egyszer. Tesómmal lakok egy szobában, ő szokott porszívózni :) -
clio1616v #65766 mi ez a különleges vonzalmad a magyarországon élő kisebbséghez?
ki kell hogy ábrándítsalak... de azért köszönöm, hogy érdeklődsz a rólam -
clio1616v #65764 írhatja majd a tegnapi kurvázós gyerek -
clio1616v #65763 "ennyi pénzért még" *takarítsak* "is?" -
Soha -
Twilight ház:) -
DIESEL DOG #65760 Hmm... utána nézek jobban a minimalnak mert felkeltette az érdeklődésem... :) -
Hát minimal design nem azt jelenti, h minden fekete meg lakkozott. :) Azt jelenti, h halál egyszerűek a lakás terei, a bútorok formái, a színek stb. Szinte minden lényegivé van egyszerűsítve, de mégsem gagyi. Abban persze igazad van, h a fekete és a fehér domináns színek, plusz a szép FA (nem laminált szarok) felületek. Csak hát egy igazán igényes minimal lakás átlagembernek megfizethetetlen. :( -
pista89 #65758 szeretem a rendet meg a tisztaságot na