127612
-
Evolúcióval egyértelmű! nem vagyok már gyerek hogy higgyek a mesékben. -
termesztéssel
amúgy meg üres szavazat -
igazad van, minek ennyit gondolkozni és filozófálni, maradtunk volna a fákon és ettünk volna bogyókat egész nap! -
Hát látod... De azért a Segítség topikban még ott díszeleg a "jeles" hozzászólás... -
wtf. fél sg büntit kapott mert hozzászóltam egy idióta topikhoz? -
Amúgy normális emberben ilyen van-e isten, teremtették-e az embereket, stb. blődség fel sem merül.
Neked ki a normális, aki épp otthon ül és a Múúúnika show-t nézi?:D -
sztem életed során te is elgondolkoztál ilyenen egypárszor -
az hogy kinek mi a normális megint csak relatív -
Flammius #66030 Ennyi zöldséget összeírni...
Amúgy normális emberben ilyen van-e isten, teremtették-e az embereket, stb. blődség fel sem merül. -
Teremtéssel -
Fbn Lx #66028 Minden dolog adott értelmezési tér/módszer része. Mivel a "bizonyíték" szigorúan a tudományos értelmezés körébe tartozik, így lehetetlen lenne a tudományos gondolkodáson kívül eső dolgokra a tudományos vizsgálódás módszereit ráerőltetni, mert a gondolkodásnak nem ugyanabba a dimenziójába esnek. Vagy úgy tudnám megfogalmazni másképp a fizikailag (legalábbis jelenleg) nem mérhető dolgoknak a fizikai megmérni akarását, mintha teszem azt barométerrel akarnád megmérni a gyűlöletet. -
Fbn Lx #66027 aki csak azért ellenzi a teremtés elméletét, mert úgy képzeli el, hogy a teremtés alapvetően egy keresztény dolog, van egy isten aki lebaszta az embereket a földre vallásos áhítatban, az elég sajnálatra méltó lelkivilággal rendelkezik.
A Földön megtalálható összes faj evolúciós fejlődését és az ember kialakulásának evolúciós elméletét természetesen nem vitatom, de ettől még nem hiszek a világ szigorúan materialista, teremtő erőktől független fizikai létezésében. Az evolúció és a teremtés nem zárja ki egymást. Egyszerű kockák számára értelmezhető hasonlatként egy stratégiai játékban lineárisan egymásra épülnek az egyre fejlettebb egységek és korszakok, de a játékprogram nem önmagától jött létre, mondjuk egy mikrocsip evolúciója során :D -
1: nem írtam, hogy nem hiszek istenben
2: a teremtésre nincs semmilyen bizonyitég
3: az evolúcióra van. -
Jimmyke #66025 Evolúció.
Így is lenyűgöző az élet, tudván, hogy matematikailag majdnem nulla az esélye, hogy egyáltalán itt lehetünk. -
fogtündér is létezik szval kuss -
mert a tündérmesék nem léteznek. -
Evolúcióval^^
-
Persze hogy nem. Ami meg a Bibliában van a teremtésről, természetesen nem szó szerint értelmezendő... -
DIESEL DOG #66020 Evolúcióval... -
evolúció -
miért is? mert nem vagy képes túllépni az ember 3 dimenzióján és 5 érzékén? -
nem írtam, hogy kizárja egymást. Csak azt írtam, hogy a teremtés egy marhaság. -
közvetlenül evolúcióval. de mivel a világot (és benne az evolúciót) Isten teremtette, közvetve teremtéssel. -
evolúció g*ci -
sok tudós hívő is volt egyben (pl. einstein), a kettő nem zárja ki egymást szerintem -
egyház =/= kereszténység.
szóval kár ráhúzni ezt az egészet -
Az evolúció nem zárja ki a Teremtést -
Még mindig ennyi ember van aki a "teremtésben" lát valami fantáziát? :) -
na igen, de ugyanakkor annyira "logikus", és egymásból következnek a dolgok, hogy valamiért azt is nehéz elképzelni, hogy valaki csak azt mondta, ím hát legyen :D
Ahogy az egyes állatok szükséges, sokat használt érzékszervei fejlettebbek, amelyik pici rejtőzni tud, a nagyok vadászni, gyorsak, stb. Én tuti nem tudtam volna ennyire körültekintően megteremteni ezt :D -
Az evolúció baromi hihetetlen, úgyhogy üres szavazás :D -
-
szélsőséges példa, de attól, hogy körülöttem az emberek többsége köcsög, nekem még nem kell azzá válnom:) -
nem isten, de teged nagyon ledobott valaki. -
Én voltam. -
miért? Isten ledobta embereket a Földre? aS:DSA_DSAD:SA -
Nem hiszek az evolúcióban. -
Jobb lett volna úgy feltenni a kérdést, hogy evolúció vagy kreacionizmus.
Kreacionizmusra szavazok.
ui.:
Nem vagyok vallásos ember de aki egy hívőt szid a hite miatt annak komoly problémái lehetnek, amit meg úgyszint unok, hogy állandóan elterelődik az ilyen témáknál a vita az egyházakra. Hát az egyház és a vallás/hit marhára nem ugyanaz. Amíg az egyikkel nekem is vannak bőven fenntartásaim, a másikkal semmi gondom sincs és úgy gondolom , hogy mindenkinek a magányügye. Na ennyit akartam , szép napot. -
szétnézek, és sok hülyét látok. -
EZ -
mint ahogy mindig is hatalom és elnyomás orientált is volt, van s lesz is.