127612
-
volt ilyen.
azóta is összefutunk (közös társaság)
de már semmi nem olyan mint régen. -
Az a köcsög semmit mondó SCIENNET és AMWAY tett tönkre. Naon yóba voltunk, de most már nem az igazi :( -
Igen, volt ilyen... azóta nem keressük egymást. -
Nem,mi nem veszekszunk. -
Jó hát a gimi teljesen más, ott gyakran megesik az ilyesmi. Az igazi barátság az olyan, ami felnőttkorig kitart.
#66227:
"A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik.." barátság=átmeneti érdekszövetség?? Itt vmi fogalmi zavar van... Átmeneti érdekszövetség az max. haver, abból is a távolabbi... Pont az a lényege a bartáságnak, h ne tartsa a saját érdekét fontosabbnak, mint a tiédet. Igen, ez nagyon kemény dolog, nem véletlen h barátja csak néhány van egy embernek. -
ba32107 #66233 Jogos, ez kimaradt -
Tinipicsáskodás FTW :DD -
clio1616v #66231 nem csalódtam soha egyetlen barátomban sem, bárki hibázhat... tehet szándékosan vagy akaratától függetlenül, hogyan dolgot, ami váratlan tőle.. szeretem a váratlan dolgokat, emiatt nem csalódok soha.. váratlan dolgok érnek sokszor, de ez a természetes -
Jimmyke #66230 Igen, volt ilyen... de pár nap alatt tisztáztuk a dolgot és minden a régi. Ilyen opció hiányában üres szavazás sajnos.
Bros before 'hos eset volt, csúnyán otthagyott egy kényes helyzetben, mert neki találkája volt. -
extramagascsaj #66229 Igen, volt ilyen...és teljesen meggyűlöltük egymást.
Még a gimiben az egyik legjobb barátnőmnek tartott csaj összejött a legjobb barátommal. Nem tetszett neki,h a sráccal sok időt töltöttünk együtt,meg nagyon közel álltunk egymáshoz. Arra kérte, hogy válasszon köztünk...kit szeret jobban. :S
Jól megszívta,mert a srác engem választott...de ettől ő még nagyon szemét volt...elég sokáig ment a szemétkedés ezután. -
Persze vannak helyzetek amit megszakithatjak es csak magadban bizhatsz es ez csaladban is elofordul pl. valaki evek ota nem tartja a kapcsolatot valamelyik csaladtagjaval. De amig nincs ilyen eset, addig barmit,barmikor. Mar ertem mirol beszelsz, de akkor se butasag bizni a baratokban csak szelektalni kell oket :) -
Rundstedt17 #66227 Nem sértődök meg és nem is veszem sértésnek :D.
Viszont azt állítom hogy az ember csak saját magában bízhat,illetve esetleg a csalájában.A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik.. -
:( -
Vannak olyan barataim akik barmit megtennenek es mar nem egyszer hanyagoltak a sajat mentalis/anyagi erdekeiket ertem vagy az en erdekemben es ezt en is megteszem ertuk. Sot barmit. Ok az igazi baratok. Szoval nem ismerem el az igazad max. kepet ad a barataidrol es most nem sertegetni akarlak. -
Rundstedt17 #66224 De ez nem mindenkire igaz általában véve helyesebb azt állítani hogy a saját érdek a legfontosabb. -
Rundstedt17 #66223 Valódi baj esetén szerintem elismernéd az igazam. -
már itt tévedsz. "Az embernek a legfontosabb a saját érdeke,a saját érdeke után következik a családjáé,és csak ...."
a faj fenntartás ösztöne erősebb, mint a létfenntartásé. nem hiába védik az állatok is akár az életük árán a csemetéket. nekem első a család, max utána jön a saját érdekem, de amíg nincs családod nem értheted. -
DIESEL DOG #66221 Igen, volt ilyen és azóta nem keressük egymást... szerintem jobb is így...
Egyetlen egy igaz jó barátom van, aki szinte már-már testvérem, őt egészen kis gyermekkorom óta ismerem, mindig számíthatok rá, és ő is rám... -
Hat azert nem egeszen :\ Vagy akkor soha nem volt meg igazi baratod. Mar ne haragudj. -
Rundstedt17 #66219 A barátokban bízni butaság.Alapvető biológia/pszichológia az egész.Az embernek a legfontosabb a saját érdeke,a saját érdeke után következik a családjáé,és csak utána a barátoké,továbbá környezeté,nemzeté és legkevésbé érdekli az egész emberiségé.
Magyarul ha érdekeitek keresztezik egymást,nem fogja alárendelni az övét a tiédnek. -
jah meglehet, bár együtt nőttünk fel, s én tényleg Barátként tekintettem rá. lehet én voltam buta. -
Részvétem... Az ilyen amúgy meg nem barát, talán sose volt az. -
jah. az. de a legmorbidabb az volt Tőle szvsz, amikor meghalt Szyszy, nem jött a temetésre, hanem utána akart velem békülni, hogy már úgyis vége. na akkor ha személyesen beszéltünk volna tuti most dutyiból írnék! -
Igen, volt ilyen...azóta nem keressük egymást.
Jobb is igy mindkettonknek.
-
Az gáz...
-
Igen, volt ilyen...
azóta nem keressük egymást.
-
Igen, volt ilyen...
azóta nem keressük egymást.
(megkörnyékezte a Feleségem.) -
hazudsz -
soha nem tennék ilyet. -
még nem volt. de ha megölné a családomat, lehet hogy megváltozna a róla alkotott véleményem -
Össze tudnék veszni, de nem "élet / halál" dolgokban nem értünk egyet. Mulatni járunk nem komoly dolgokról beszélni. :) -
Sztem a csajok ülve törlik. :D -
A jó dolgokért hajlandó vagyok fizetni, de párszor koppantam már. Drágu cucc fél év után gyakorlatilag lehordottá vált...
Ráfordítás? A fésülködés nálam azt jelenti, hogy fejem be a csap alá aztán megtörlöm. Csak így "fésülhető" sehogy máshogy. Borotválkozás? Mivel minimum két naponta kell, kifejezetten gyorsan megy. :) -
xxxpaulxxx #66205 épp azaz, hogy akkor büdös valakinek a szája, ha nem eszik reggelit:D -
Ha valaki nem a megfelelő módon mossa a fogát, akkor valóban kifejezetten ártalmas a napi többszöri fogmosás, de a fogkefe helyes használata esetén, nem (már amennyiben nem esik túlzásba). -
el se tudom képzelni ülve hogy lehet
, de nem is akarom tudni
-
Fbn Lx #66202 csak ha állva törlöd a segged, mert ülve elég buzis a szarod fölött matatni. -
tehát ha 1-2 hetente fürdök és havonta mosok fogat, harcos leszek? :D -
+1
-
én mindennap 2* mosok fogat és 5 tömésem van. Hamarosan megyek újra fogászatra, s valszeg 3-4 ereklyével biztos fog bővülni a gyűjtemény.