127612
-
havi 1-2 alkalom -
Jimmyke #66397 Évente 1-2x rituálisan elfogyasztunk egy KFCs hot wings bödönt régi osztálytársammal és utána szenvedünk másnap.
-
Nem lehetne megnyomni a lejátszón a "next track" gombot, és átugrani ezen? Csak mert jó lenne, ha most nem erről menne a duma estig... -
A görgetés igéből ha meg van engedve nekem, hogy görögjek akkor göröghetek lesz belőle és teljesen más értelme van mint a görög heteknek a mekiben. Szerintem erre gondolt, próbál vicces lenni de inkább szánalmas. -
extramagascsaj #66394 Bírom,h nem veszed észre,hogy mindenki rajtad röhög...
Sajnálatos módon azzal,hogy próbálod okosnak láttatni magad, az mások szemében csak szánalmas vergődés. Az intelligens ember észre veszi, hogy ki kínlódik, "műmájerkedik"....és kinek van a fejében ténylegesen némi értelem. A te okoskodásod olyan mint a Hupikék Törpikék című mesében Okoskáé. Fontoskodó seggfej, aki az igazi elmék (lásd Törpapa) árnyékában vesztegel, és próbálja felülmúlni...de mindig felsül, és ezzel csak irritál mindenkit.
(A hasonlat csak azért volt ilyen dedós,hogy te is megértsd.) -
clio1616v #66393 bírom, ahogy próbáljátok toldozgatni foldozgatni a hibáitokat :) -
heteket akár hogy is mondod, ige nem lesz belőle, még ha zárt e-vel, akkor sem önálló értelmes szó. mellesleg kár is ezen vitázni, a vicc szöveges formában terjed, ott nincs az e-k között különbség, tehát a poénon nevetni kell vagy sírni, de nem értelmezni.. -
Havi egy-két alkalom. -
extramagascsaj #66390 vkinek ismét sikerült felülmúlnia magát, és még fárasztóbbnak lennie, mint valaha :D
-
ismertik-e aztat hogy izé hogy ööö
ja igen
[center]kikúrt szóvicc
relaxmá' meg chill -
clio1616v #66388 szebasz Ori mi a baj?
(igen pirospozsgás a logód) -
:( -
clio1616v #66386 két nyílt e-vel igen :)
de ha az első e nyílt a második zárt akkor már nem főnév hanem ige :)
a mehetek sem több mehét :D -
Látom még mindig nem érted. :D Nem csalódtam. :D -
görög hetek a többes szám
tudod, hét -> hetek -
clio1616v #66383 hülye :D
a göröghetek az egyesszám elsőszemély :D
én göröghetek vagy göröghetem
te göröghetsz vagy göröghetel
ő göröghet vagy göröghetik
estébé
.
.
.
-
havi 1-2 alkalom -
havi 1-2 alkalom -
havi 1-2 -
Evente 1x kb. -
Na, most miért nem szúrta be a videót... Na mind1, itt van. -
5:21-től. :)
-
havi 1-2 alkalom, de pizzát gyakrabban szoktam rendelni. -
ba32107 #66375 Aki azt csinálta, ő is kiforgatja a szavakat, de az legalább vicces
#66373: szerintem csak a magad nevében beszélj. Mégis honnan veszed ezt? -
Ki? A görög hetek? De az többes szám, akkor szánalmas idióták nem? És mi közöm ehhez, csak nem magadra ismertél?
-
clio1616v #66373 nem azért ez az állás, mindenki ott zabál, akár megengedheti magának akár nem, de tudják, hogy egészségtelen és most mindenki arra veri a nyálát, hogy ő max havonta egyszer... aztán az igazság az, hogy hetente többször mennek be oda enni -
clio1616v #66372 ja göröghetek... hát szánalmas egy idióta... ^^ -
Hm, most küldtem be pár napja a kérdést, és már be is került?! 
Amúgy évente ha néhány alkalommal betévedek a Mekibe Győrben, akkor is csak sajtburgert eszem (2-t), mást nem. Ízre szeretem amúgy, de hát egyre kisebbek ezek burgerek és egyre drágábbak, nem beszélve arról, h lassan több mesterséges anyag lehet bennük, mint igazi.
#66350: 3 menü árából legalább 3 nap megebédelsz vmi normális menzán, és az még 100x egészségesebb is.
Amúgy azért kellemes csalódás a szavazatok állása, nem igen járnak ide "mekibuzik" ahogy látom.
-
Az kemény, hogy van aki nem is érti az anyanyelvén feltett kérdést. Nem tud szöveget értelmezni, csak kiragadott részeket félreértelmezni. 
-
soha : nincs környékünkön :S -
clio1616v #66368 az alkérdésre meg az a válaszom, hogy mindig egészséges kajákat eszek és próbálok olyat ami laktató -
clio1616v #66367 soha.. mindig az autóban eszem ill. iszom meg, amit ott vásárolok -
átlagban heti egyszer, de azért nem minden héten.
mekibe főként kocsival szoktam beröppenni, vagy ha épp sietek, de éhes vagyok, akkor általában a város közepén az kerül utamba.
Ízre nekem megfelel teljesen, de azért ha belegondolok, hogy mennyibe kerül pl egy bigmac, meddig tart a hatása (na nem a fosás), akkor nem igazán éri meg. De most pl melegétkezési utalványomat csak ilyen helyen vásárolhatom le, a lista meggyőző: KFC, MEKI, BK, pizzériák...
No meg most megint osztogattak kuponokat, amikkel kedvezményesen vásárolhatsz a mekiben, nem szeretném taglalni, milyen tömeg volt náluk pl tegnap dél körül, az emberek több ezer forint értékben vették az "akciós" mekis cuccokat. Ilyenkor nincs válság? Abból a pénzből még étteremben is bekajált volna, és az tényleg laktató. 1500ból ma már simán eszel egy átlagos kaját, körettel, és az tényleg étel. Menzáról nem szólva, ott ez kb 3 adag kaja... -
na igen, úgy már amúgy megéri kajázni. -
kuponokkal kell menni es olcson kijossz :D 1-et fizetsz 2-ot kapsz. -
ja meg az árából veszel kb. 7-8 gyrost...:D és abból én 2 napig megvagyok (pedig sokat eszek) -
-
kínait olyan havi 1-2x
meg havi 1 gyros, pizza..
ha megeszek 2 mekis kaját (ami persze nemis olyan nagy mint a képeken) akkor utána 2napig zsíros tőle a bőröm meg alig bírja méregteleníteni a szervezetem utána :D szal felejtős -

-
heti egyszer általában