127612
-
Nem a móriczon a meki mellett? Arról hallottam, hogy valaki hallott valakiről, aki az óriás hamburgert meg tudta enni
Van ott még gyros is, mekitől a 61-es megálló fele van, meg fogod találni.
-
jaja. színhús, színzöldség, buciban...:P
ha meg megeszek egy mekis hambit már a székletem is másabb a szokásosnál
-
havi 1-2 alkalom.. nyáron van hogy mindennap.. -
ennél ritkábban
-
Cat 02 #66434 OFF: elvileg BME környékén van 1 hely, ahol van valami óriásgiga hamburger, erről tud valaki valamit ? -
ba32107 #66433 A gyros miért nem egészséges? Feltéve persze, hogy frissek az alapanyagok. -
SL #66432 havi 1-2 alkalom -
Nem csak attól egészségtelenek, mert sok a zsír meg a kalória bennük, hanem mert Exxx anyagok tömkelegéből készülnek... -
pista89 #66430 soha -
heti egyszer, vagy az se -
Rundstedt17 #66428 elég unalmas ez a sok szar általánosítás,ha más helyek olyan faszák miért nem oda járnak az emberek....mert ahogy látom van itt minden óriásgiganagyhatalmas ultrafinomizletes hamburgerek negyedanyiért mint a mekibe...Ezt meg kell cáfolnom,az ízre vonatkozóan biztosan,azoknak amik meki meg burger kingen kivül vannak elég házi burger izük van,azt meg miért vennék ha otthon 15 perc elkészíteni......
Az egészségtelen így meg úgy azt is rohadt fárasztó olvasni is.....maradjunk annyiban hogy sok energia van bennünk,naplopó hülyegyerekek kerüljék mert elhíznak tőle rendesen,ha még otthon is eszegetnek....amúgy meg kb anyira egészségtelen mint bármi amit a boltokban kajáldákban adnak.
Jah és a gyengébbek kedvért,a pizza és a gryos ugyanúgy nem egészséges........... -
havi 1-2 itt a városban nincs csak ha megyünk valahova és van ott mc -
Gondolom félrenyomtál? -
soha -
ismerem azt is. egyszer ettem ott és jo volt :) -
Válasz 'Zoli007' üzenetére (#66413)
de itt nincs is olyan, amit első sorban idéztél :D -
Blum #66422 soha -
? -
Majdnem minden szökőévben. -
soha -
azt ismerem
Jászainál a Szerájt ki ismeri? Sztem az a legjobb... :) -
? :D -
"a másik meg az, hogy az állandó termékek árlistája miért nem szerepel a honlapon? jól meg kellene őket büntetni"
:DDD ezert? az vicces lenne.
am tudok par dolgot a mekirol, mert tesom kozponti ellenor(mc donalds,mc cafe, kaveszakerto(mc cafe) es termekmanager(mc donalds,mc cafe), aztan szokott nekem meselgetni, mi, hogy, merre, mennyi. olyankor esett le nekem is, hogy mennyi baromsagot osszehordanak az emberek pl. a mekirol. -
oktogonon van egy jo mexikoi csak kurva drága :| -
több barátom/haverom dolgozott/dolgozik mekiben, mondták, hogy pl egy bigmac pl 120-150 forintból kijön nekik -
ennél ritkábban - drága -
extramagascsaj #66412 pofátlan áraik vannak...ez tény -
hát egyszerűen jön ki nekik, kiszámolhatod mennyi lenne, ha külön megvennéd a két szendvicset, vagy a menüt, és akkor ehhez képest így meg X forintért kapod meg. Pl egy bigmek 740, kettőt kapsz ezért, így lehet az engedmény 740.
menünél meg, vagy mi a szarnak hívják, két szendvicset kapsz egy helyett, pl egy meghatározott bigmek menü mellé kapsz még egy mekcsikent. Hogy ezzel mér 880at spórolsz, nem tudom, valszeg a bigmek menü + egy mekcsiken szenyó 2230 lenne, így viszont csak 1350.
Mindenesetre abba nem merek belegondolni, mennyit keresnek egy szendvicsen, mert hogy a bigmekben található rengeteg "jóság" nincs 740 forint közelében sem, az tuti. Még leosztva az alkalmazotti béreket, logisztikai költségek, bolt rezsijét is valszeg terjedelmes haszon van rajt. Arról nem is szólva, hogy egy menüben ezek 1000 forint felett vannak jóval, tehát 4-500 forint az a kis lófasz sültkrumpli meg a félig vizes kóla vagy bármi más? elég lol :D -
Btw, az igazsághoz hozzátartozik, hogy amióta van KFC a moszkván, azóta teljesen lekattantam a mekdonáccról, a KFC-ben nem azt a passzírozott préselt csirkecuccot adják, hanem igazit, ráadásul ezerszer finomabb, és olcsóbb is mint a meki... :) -
geo91 #66409 "ennél ritkábban"
évente egyszer kb. csak végszükség esetén. -
Régebben sokat jártam a megdobálszba de most már jó ha havi 1 alkalommal a haverokhoz verődök és beülünk.
#66403 Ott én is kajoltam már, kiba durva az a hamburger
-
never ever -
extramagascsaj #66406 pff
nekem is van...bár mondjuk ha belegondolsz...egy menühöz ad egy plusz szendvicset ugye...és odabassza,h 880ft megtakarítás...de hogy ez h jön ki nekik...arról még apró betűs rész sincs (legalább annyit illene pedig feltüntetniük)
a másik meg az, hogy az állandó termékek árlistája miért nem szerepel a honlapon? jól meg kellene őket büntetni
-
Hűha, megyek Miskolcra hamburgerezni. :) -
gabesz012 #66404 Ennél ritkábban. Évente talán 1-2 szer. -
Fbn Lx #66403 mg úgyse, 740-ért vagy mennyiért kapsz 2 bigmeket, ami együtt feleakkora mint a megaburger miskolcon 400 forintért, ami ráadásul finomabb is. -
Soha. -
Rundstedt17 #66401 amúgy sün. -
ennél ritkábban -
Ha tehetném, már régen bannoltam volna ez a faszfejet innen...