127612
-
bármelyik. de igazából már jónéhány éve nem voltam üdülni. -
Az első 3ból gyakorlatilag mindegyik jöhet. :) -
Afrika ftw.Viz helyett pedig sivatag. -
Narusco #66475 bármi csak ne városnézés, lehet hogy műveletlennek tartanak de utálok 80 kínai turista között izzadni. télen hegyvidék, nyáron vízpart, de a legfontosabb a társaság, akár mi is legyen. -
akkor most miért ülsz gép előtt?
-
Egyéb, leírom....
Vízpart, homok, hegyek :D oda úton hegyek - > ott vagyok víz és homok - > hazaút hegyek kb ennyi :D
és ezt 1 nyáron 3x + tél síelés :D igazából nekem kurva mindegy csak ne legyek itthon :D -
Vízpart, napsütés, forróság.
Igaz a forróság annyira nem, de egy szép kis tengerparthoz már az dukál. -
vízpart -
hegyvidék -
ezzel úgy voltam, amíg nem dolgozik az ember, addig igazából a nyaralásnak berúgásról meg csajozásokról kell szólnia, nem pihenésről. Hisz akkor az egész élet pihenés még, a munkaélethez képest. AZtán az ember elmegy dolgozni, nyáron is, nincs nyári szünet, akkor aztán tudja értékelni azt az egy hetet, amit valahol eltölthet, és onnantól kezd válogatni. Persze azért jó társaság (ami lehet a család is term) ilyenkor sem árt, h ne legyen uncsi. -
Rundstedt17 #66468 kocka...
-
Hát leginkább az 1. (forróság nélkül). De amúgy a legjobb lenne vmi univerzális hely, ahol ha akarok vízparton napozok, ha akarok vmi szép hegyes tájon barangolok, ha akarok meg bevetem magam a városi forgatagba és éjjeli partiba.
De amúgy nem nagyon szoktam nyaralni, úgyh ezek csak tervek.
-
gabesz012 #66466 Egyértelműen az első. De valami nyugisabb helyen, tömeg nélkül. És nem baj, ha vannak hegyek is a közelben, mert túrázni is jó (csak azt is inkább nyáron, utálom a hideget). :) -
Blum #66465 Hegyvidék,erdő.... -
amennyit én üdülök...:D
igy visszagondolva a tengerpartot is ugyan úgy untam mint a hegyi túrákat... szóval nemtom...
Nem tudnék ezek közül választani. -
Hegyvidék, erdők / télisportoknak kedvező hely! Főleg inkább a hegyvidék ! Nem tudok annál unalmasabbat elképzelni az életben, mint hülye épületek nézegetése . -
Nagyvárosok, híres nevezetességek megtekintése. / Egzotikus keleti kultúrák helyszínei. -
összes 1 helyen ^^ -
Vízpart, napsütés, forróság.
Egzotikus keleti kultúrák helyszínei. -
Egzotikus keleti kultúrák helyszínei. -
Egyéb: attól függ mihez van épp hangulatom :) Lehet tengerpart, erdő, vagy akár egzotikus is :) -
Egyéb
mikor mi. néha vízpart és napsütés, néha hegyvidék, erdők, mind2ért oda vagyok, de ha nagyon választani kéne akkor hegyvidék -
Egyéb.
Bárhol. Nem a hely a lényeg. -
1. -
extramagascsaj #66454 Hegyvidék, erdők,de nem a téli sportok miatt... de a nevezetességekkel teli nagyvárosok is vonzanak. A vízpartos dolog meg max. pár napig,ha nagyon muszáj...de nem rajongok érte..inkább az erdő. -
Vízpart, napsütés, forróság. -
Egyéb, leírom ...
sötét szoba
-
Hegyvidék, erdő, de nem a téli sportok miatt. -
Hegyvidék, erdők / télisportoknak kedvező hely. -
ennél ritkábban
utoljára szilveszterkor voltam, nincs vele bajom , szeretem azokat a kajákat, de mivel otthon vár a kaja, így nem vagyok rákényszerülve , hogy azt egyem, csak ha kell valami változatosság -
havi 1-2x a munkatársakkal,kibeszélőshóval egybekötve :)
-

-
Cat 02 #66444 Hát csak érdeklődök, eddig kétszer voltam BME-n :D Mondjuk meki az pont tudom hol van (szemben valami végállomás szerűség van) -
Ja téényleg, ott 40-es jár, meg gyors40, és tényleg wikinger a hely neve.
41-es az a villamos:D -
wikinger és nem 41-es hanem 240-es meg egy csomó másik :D -
Azt tudod hol fordul vissza a 41-es busz a villányin? Szint rögtön ott van. A meki után asszem van egy cukrászda, és a következő már az a hely. Nem tudom a nevét. Ha elindulsz a 61-es megálló felé a mekitől, tuti megtalálod. -
Narusco #66440 ott pontosan hol? megpróbálnám =) -
heti egyszer