127612
  • F1re
    vannak ilyenek nekem is 1ik skinhead volt spanom büszkélkedett azzal h verték meg a teszkonál a japánokat
    de ilyen mindne országba van
  • Fbn Lx
    szerintem közel sem eléggé kirekesztő, vagy az a baj, hogy ez csak szavakban nyilvánul meg, tettekben nem. Cigányok sem tudják hol a helyük, zsidók végképp nem.
  • Rockynhooo
    üres szavazás.

Vannak érdekes emberek. mikor odajön hozzám a helyen ahol melózok hogy az egyik asztalnál ül egy indiai tag aki már nem eszik és mi az hogy free wifizhet miközben ő oda akar ülni. és hogy a magyar vendég tuti nem tehetné meg de majd ez áprilistól máshogy lesz. jah mondom mert te leszel a miniszter? :D

• Motoroj
    Ez máshol is így van.
    A magyaroknak és a németeknek még így 65 évvel a II. világháború után is minden évben be kell nyalni Izrael kiválasztott népének. Mintha nekem, vagy a németek és magyarok 99,999%-ának bármi köze lenne ahhoz, ami akkor állítólagosan történt. Kollektív bűnösség, vagy mi van?

Vagy ez is egy érdekes eset volt: Danes sorry for Viking invasion
  • F1re
    erre teljesen 1értelmű a válasz csak látom sok itt az idióta

Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat
  • Motoroj
    Szerintem meg a politika szélsőségesen berekesztő, de nem csak Magyarországon.
  • Lacee86
    Sztem gyakran, ahogyan a médiában nyalják a más nemzetiségűek seggét, sokszor már a magyarok érezhetnék magukat kirekesztve a saját országukban...
  • Szabi84
    mivel a csapból is ez folyik egyértelmű a válasz
  • kovacsgellert

Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat.

DE NAGYON_NAGYON FELFUJJÁK...
  • Timbo
    Igen, ez egyértelműen érezhető, és elszomorító.
  • Scottt
    Lehet, hogy igen, de szerintem nem alaptalanul.
  • tenkenorman
    igen érezhető mert habár énis tudom hogy vannak csaló cigányok, sokis, sőt tapasztaltam is már nem egyszer húztak le apróval a pláza közepén meg a mobilomat is el akarták kérni, de sajnos ezzel azokat is kiutáljuk akik nem ilyenek. van egy cigány ismerősöm fél négykor kel hogy beérjen munkába szlovákiábaól... kár
  • tommygear
    az de nem ok nélkül ugyebár
  • David2
    Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek.

aki mást mondd, az még nem járt külföldön...
  • tugyiti
    Minden nemzet kirekesztő azokkal szemben akik hátráltatják a gazdasági fejlődést és/ vagy rontják a külföldi megitélést.
  • [HUN]FaTaL
    Igen.
  • Unreal1942
    Csak éppen annyira mint más nemzetek. Nincs különbség. Egészséges nacionalizmusra meg minden nemzetnek szüksége van.
  • Fabio Capello

pirézek, ugyebár...
  • clio1616v
    hát ezek mind magyarok, csak azokat szoktad így becézni, akikre irigy vagy akik a szomszédaid, vagy akiket szimplán csak ismersz vagy kapcsolatban vagy...
  • Dick Riddick
    Rohadt zsidók, rohadt cigányok, rohadt izraeliek, rohadt hollandok, rohadt arabok, rohadt kínaiak, rohadt amerikaiak, rohadt románok, rohadt szerbek, rohadt négerek, rohadt németek, stb, stb, stb...
  • Dick Riddick
  • Csuhai G

A legnagyobb gond, hogy olyan népeket is zsigerből utálnak, akiknek semmi rossz nem írható a számlájára.
  • NEOreg3
    ha nem lennének a pirított magyarok...
  • Lacee

azt tapasztalom, hogy egyre több az ilyen jellegű megnyilvánulás (is), de azt tudhatjuk, hogy válságos időszakban növekszenek/erődösnek a szélsőséges reakciók.
  • byzhouse
    +1
  • N o N a m e
    a sok cigánynak és a keleti népeknek senki sem örül
  • Molnibalage
    Nem tudom, shoa nem kérdeztem meg elég embert statisztikailag értelmezhető adathoz.
  • DIESEL DOG #66531
    Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek...
  • Blum
    Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek.
  • Lacee86
    Miért lenne kirekesztő? Azért, mert nem tapsikolunk, h hű de jó, özönlenek a kínaiak?? Nem igazán látom értelmét ennek a kérdésnek...
  • 0Fritz0
    Ha bizalomra vágytok, akkor miért van szavazási lehetőség?
  • Fbn Lx
    A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá. 11.7%

Köszönjük a bizalmat :Ads
  • kastil
    Nekem tökmindegy.

• gergobaby
    Szavazatok aránya...
  • extramagascsaj
    Nekem tökmindegy.
  • PesSim
    Nekem tökmindegy.
  • tigerbácsi
    A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá.

az időrendi sorrendet azért vetném el, mert volt s remélem lesz is aktuális kérdés amit szerintem érdemes előrevenni.
  • clio1616v
    mindig az a kérdés következzen, amelyiket olyan ember választ ki a következő kérdésre a saját megítélése szerint, akinek befolyása és hatalma van betenni egy kérdést a megszavaztatni
  • N o N a m e
    Nem értek hozzá de szerintem "A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá." Mivel igy átfut a kérdés egy vagy több emberen és nem automatikusan jelenik meg.
  • chhaya #66519
    Nekem nagyon mindegy.