127612
-
F1re #66558 vannak ilyenek nekem is 1ik skinhead volt spanom büszkélkedett azzal h verték meg a teszkonál a japánokat
de ilyen mindne országba van -
Fbn Lx #66557 szerintem közel sem eléggé kirekesztő, vagy az a baj, hogy ez csak szavakban nyilvánul meg, tettekben nem. Cigányok sem tudják hol a helyük, zsidók végképp nem. -
üres szavazás.
Vannak érdekes emberek. mikor odajön hozzám a helyen ahol melózok hogy az egyik asztalnál ül egy indiai tag aki már nem eszik és mi az hogy free wifizhet miközben ő oda akar ülni. és hogy a magyar vendég tuti nem tehetné meg de majd ez áprilistól máshogy lesz. jah mondom mert te leszel a miniszter? :D
-
Ez máshol is így van.
A magyaroknak és a németeknek még így 65 évvel a II. világháború után is minden évben be kell nyalni Izrael kiválasztott népének. Mintha nekem, vagy a németek és magyarok 99,999%-ának bármi köze lenne ahhoz, ami akkor állítólagosan történt. Kollektív bűnösség, vagy mi van?
Vagy ez is egy érdekes eset volt: Danes sorry for Viking invasion -
F1re #66554 erre teljesen 1értelmű a válasz csak látom sok itt az idióta
Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat -
Szerintem meg a politika szélsőségesen berekesztő, de nem csak Magyarországon. -
Sztem gyakran, ahogyan a médiában nyalják a más nemzetiségűek seggét, sokszor már a magyarok érezhetnék magukat kirekesztve a saját országukban... -
mivel a csapból is ez folyik egyértelmű a válasz -
Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat.
DE NAGYON_NAGYON FELFUJJÁK... -
Igen, ez egyértelműen érezhető, és elszomorító. -
Lehet, hogy igen, de szerintem nem alaptalanul. -
igen érezhető mert habár énis tudom hogy vannak csaló cigányok, sokis, sőt tapasztaltam is már nem egyszer húztak le apróval a pláza közepén meg a mobilomat is el akarták kérni, de sajnos ezzel azokat is kiutáljuk akik nem ilyenek. van egy cigány ismerősöm fél négykor kel hogy beérjen munkába szlovákiábaól... kár -
az de nem ok nélkül ugyebár -
Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek.
aki mást mondd, az még nem járt külföldön... -
Minden nemzet kirekesztő azokkal szemben akik hátráltatják a gazdasági fejlődést és/ vagy rontják a külföldi megitélést. -
Igen. -
Unreal1942 #66542 Csak éppen annyira mint más nemzetek. Nincs különbség. Egészséges nacionalizmusra meg minden nemzetnek szüksége van. -
Igen, ez egyértelműen érezhető, és elszomorító.
pirézek, ugyebár... -
clio1616v #66540 hát ezek mind magyarok, csak azokat szoktad így becézni, akikre irigy vagy akik a szomszédaid, vagy akiket szimplán csak ismersz vagy kapcsolatban vagy... -
Rohadt zsidók, rohadt cigányok, rohadt izraeliek, rohadt hollandok, rohadt arabok, rohadt kínaiak, rohadt amerikaiak, rohadt románok, rohadt szerbek, rohadt négerek, rohadt németek, stb, stb, stb... -
Igen, ez egyértelműen érezhető, és elszomorító. -
A legnagyobb gond, hogy olyan népeket is zsigerből utálnak, akiknek semmi rossz nem írható a számlájára. -
ha nem lennének a pirított magyarok... -
azt tapasztalom, hogy egyre több az ilyen jellegű megnyilvánulás (is), de azt tudhatjuk, hogy válságos időszakban növekszenek/erődösnek a szélsőséges reakciók. -
+1 -
a sok cigánynak és a keleti népeknek senki sem örül -
Nem tudom, shoa nem kérdeztem meg elég embert statisztikailag értelmezhető adathoz. -
DIESEL DOG #66531 Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek... -
Blum #66530 Nem érzem szélsőségesen kirekesztőnek, csak annyira, mint más nemzetek. -
Miért lenne kirekesztő? Azért, mert nem tapsikolunk, h hű de jó, özönlenek a kínaiak?? Nem igazán látom értelmét ennek a kérdésnek... -
Ha bizalomra vágytok, akkor miért van szavazási lehetőség? -
Fbn Lx #66527 A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá. 11.7%
Köszönjük a bizalmat :Ads -
Nekem tökmindegy.
-
Szavazatok aránya... -
extramagascsaj #66524 Nekem tökmindegy. -
Nekem tökmindegy.
-
A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá.
az időrendi sorrendet azért vetném el, mert volt s remélem lesz is aktuális kérdés amit szerintem érdemes előrevenni. -
clio1616v #66521 mindig az a kérdés következzen, amelyiket olyan ember választ ki a következő kérdésre a saját megítélése szerint, akinek befolyása és hatalma van betenni egy kérdést a megszavaztatni -
Nem értek hozzá de szerintem "A moderátor/házigazda döntése alapján, elvégre ő(k) ért(enek) hozzá." Mivel igy átfut a kérdés egy vagy több emberen és nem automatikusan jelenik meg. -
Nekem nagyon mindegy.