127612
-
Sztem ezt a mai kérdést hiba volt betenni. :S -
sajnos túl jók, így a boldog tudatlanság állapota nem játszik:D
volt több zsidó ismerősöm is, egyik vércionista, s szépen beszámolt a nézeteiről.
Szóval, Te, illetve ti:) engem nem vezettek meg... -
VICC
-
Flammius #66595 Ha ez nem politikai kérdés, akkor kíváncsian várom, hogy szerinted mik azok. -
flammius te zsidó vagy amugy? vagy cigány? mer ha nem ezek közül lennél valamelyik akkor nem védenéd öket -
HAHA!!!A zsidók mit mutattak fel? -
Csak ti láttátok bele a politikát, és kezdtetek el fröcsögni. -
Flammius #66591 Dermesztő történelmi ismereteid lehetnek... -
egy kommunista múlttal kevesebbet?
amúgy elég sokat
-
Flammius #66589 Ha sg-n tilos a politizálás, akkor miért raknak fel politikai kérdést? -
Hát én nem tilthatom meg, de olvasd el a mai kérdést, és döntsd el magad, h vajon van-e helye itt... -
SG-n erősen :DDD -
Flammius #66586 És azon mi a hűha, talán tilos? -
Flammius #66585 Mellesleg érdekelne, hogy zsidók nélkül mit tudna felmutatni ez az ország. Pár sportolót max. -
Hűha, nagyon átment a dolog a politizálásba... -
Gratulálok!Higyj a szép beszédnek és annak a senkiházi orbánnak!Ő is izrael bérence,mocskos zsi..knak nyalja a seggét. -
Alapvetően egy toleráns befogadó ország ez szerintem,hagyományosan annak is számított mindíg.A faji,vallási és politikai meggyőződés alapján való kirekesztés,az előítéletes,intoleráns "értékrendszer" csak bizonyos korosztályhoz köthető,nem jellemző a többségi társadalomra.(remélhetően) -
Flammius #66581 Ja, hogy akkor még legfőbb dolgod az volt, hogy szopat az osztályfőnököd? Szavazz a Jobbikra, minden generáció a saját kárán tanul... -
de könyörgöm ki itt a rasszista? az hogy egyes embereknek k*rvára elege van a cigányokbol mer 600 éves nem képesek beilleszkedni, elfogadni a társadalom illemszabályait? nehogymár a fehér ember igazodjon hozzájuk -
Flammius #66579 Ja kérem, rasszisták vagyunk, akkor Jobbik, esetleg Kommunistapárt, de egyszerűbb átköltözni a harmadik világba, az tele van olyan jófejekkel, mint te, biztosan jól kijönnél az ottani népekkel. -
Flammius #66578 2002-ben mi baj volt az országgal? -
Fidesz...mocskos kis zs... párt. Ugyanaz lesz mint az MSZP,csak most majd lesz mire/kire fogniuk a dolgokat. -
ember , látom tesem a 9millió ember között élsz akinek szétlopták a vagyonát, biztos nem cigánytelep mellett laksz, igy meg könnyü dumálni igaz? -
Flammius #66575 Már nem azért, de hogy jön ide az MDF?
Amúgy ugyanarra a pártra fogok szavazni, amelyikre már négyszer is tettem, mégpedig a Fideszre, szóval semmi válogatni valóm nincs az MDF-es jelöltek között.... Csak elég szomorú, hogy megint azzal lesz gyengítve (nem lesz meg a 2/3), hogy különféle ex-kommunisták kreálnak egy fal pártot (Jobbik) nem sokkal a választások előtt. Lásd Torgyán anno, pár év és a mostani Jobbik huszárok is mennek a Buzerába mulatni azon, de jól átvertünk pár százezer embert. -
szarjátok már le az egészet úgy sem a fiataloknak szól a választás -
Mutass legalább egyet...
Utána meg nézd végig ezt.
És válassz... -
Flammius #66572 Semennyit, ellenben végignéztem minden párt listáját még az EU-s választások idején. Jobbik olyan pofákkal állt ki, hogy sírtam a röhögéstől. Egyik kb. 60-as faszi, ehte proli faj, nyak, de olyan, amilyet csak a nyolcadik kerületben látni ilyen kiforrott formájában alatta meg ilyen duma: "végzettség: általános + egyéb iskolák; foglalkozás: vállalkozó; beszélt nyelvek: magyar, olasz; életrajzában meg olyan szöveg, hogy a nyolcvanas évek végén futott be, mint ruhakereskedő (olasz bőr árú)" :)
És volt még vagy 8-10 ilyen szintű emberük (maffiózók), gondolom ezeket mára kicserélték 20-as 30-as éveikben járó bölcsész díszpintyekre, de pár éve még erre se volt igény náluk... -
"70%-ban sittes prolikból áll az egész"
Mennyit nézel te retekklubbot vagy tv2-t?:D -
Flammius #66570 Jobbiknál kb. bármelyik párt jobb. 70%-ban sittes prolikból áll az egész, maradék, meg divatnáci hülyegyerek, vagy unatkozó történelemszakos könyvmoly...
Ezek kezébe hatalmat adni, hát nem tudom, akkor már inkább jobb, ha egy cigányvajda vezeti az országot, annak legalább több tapasztalata van, miként kell emberekkel bánni, mint egy négyelemis kőbunkó hentesnek, vagy egy elvarázsolt töriszakos balfasznak. -
támogasd őket -
Cat 02 #66568 Pont emiatt nem megy senki szavazni, mert csak a kevésbé rosszra lehet. Majd csak lesz valami... -
Fbn Lx #66567 teljesen jogos
a jelenlegi felhozatalból gyakorlatilag fel sem fogom, hogy hogyan fordul meg valaki fejében, hogy ehelyett bármelyik egyértelműen rablóbandára tegye a voksát.
deeee... de vitázni nem állok le senkivel, mert ez sajnos nem az a fórum. -
Most van kolbászból a kerítés. -
de könyörgöm kire akarsz szavazni ha nem a jobbikra? szadeszre vagy dávidcsillagos ibolykára? jah ezek biztos sokkal többet tettek az országért mint vona gábor fog -
A kirekesztés, ha csak rasszisztákat verek?
-
Cat 02 #66563 Meg nálunk fél város náluk dolgozik(ott)... (najó nem fél) -
pista89 #66562 nem alaptalanul.. -
pf...elvakult jobbikos, fogadok ...
mintha utánuk majd kolbászból lenne a kerítés (ha nyernének...) -
Fbn Lx #66560 na a szkinhedeket viszont nagyon nem kedvelem
minek kell megverni japánokat például? legjobb arc nép a világon. -
elég gáz :|