127612
-
Pedig az nem tesz jót az egészségnek, ha csak otthon ülsz.
Te akkor egy vérbeli kocka vagy!
-
Nekem csak hétvégén működik a teleportom :s -
Gyalog
de nagyon ritkán mozdulok ki -
Tömegközlekedési eszközzel -
teleportálok. janem gyalog. -
Gyalog ( nincs jogsim még, de ha úgynézzük végülis kocsival.. csak furikáznak folyton.. ) -
Meglátnád ezt az undorító susmán falusi söpredéket aki átjár elmenne mindentől a kedved. :DD -
40+? mature!!!!!!!!!!!!444 :D -
Faterom nője csornai btw. -
Mi az, hogy sok az osztrák? :D Ha nem kell velük dolgoznod, akkor sok vizet nem zavarnak, a többségük 40+ átlagember. Vannak még a török suttyó faszkalapok tuning e36-al, meg az átlag osztrák 20 körüli arcok - velük sincs gáz. -
Sopron az szimpi hely nekem pedig, nincs is olyan túl messze Csornától (gondolom vágod, h merre van :) ). Csak sok az osztrák. :D -
Tömegközlekedés. -
"Pöpec"
Ja kibaszott pöpec. A két fővonalon kívül kb fél óránként járnak a különböző buszok, olyan 6 körül átállnak óránkénti ritmusra, majd 10-11 körül vége a dalnak. Ha iszom, az meg nem 11ig tart, így semennyire sem alternatíva. Viszont ebben a csodálatos kis városkában 800 forint a taxi akárhonnan akárhova :PPP
Arról nem is beszélve, hogy gyalog is 15 perc alatt oda lehet sétálni szinte bárhova. Ahova meg nem, ott úgy sincs semmi :DDDDDD -
ugyanaz -
egyetem miatt busszal -
Jimmyke #66823 BKV. Azóta vagyok szociopata, mióta napi 2x használom minimum! -
Tömegközlekedési eszközzel -
Egy napom:
kocsi, vonat, villamos vagy metró, villamos, gyalog, gyalog, villamos, villamos vagy metró, vonat, busz, gyalog
és ennek különböző permutációi, de két vonat nem kerülhet egymás mellé, mert akkor el sem indulok :D
leginkább tömegközlekedek :)
-
Akkor miért nem használod, ha ilyen pöpec? Vagy mindig visz valaki, ha iszol? -
Sopronban csak az első ajtón lehet felszállni, és be kell mutatni a bérletet/menetjegyet (ugye itt nincs olyan ocsmányundorító tömegnyomor mint pesten), így ha nincs, nem engednek fel :DDD
Legalábbis 5 éve még így volt, azóta tartom magam az eskümhöz :DD -
Autóval
Pont tegnap figyeltem 1 év alatt 22000 km-t már beleraktam. :) -
"...mintsem ilyen undorító putri szarért fizessek" Nem muszáj fizetni érte.
Csak ha jön az ellenőr, tudj gyorsan futni.
-
Egyéb: Attól függ, nappal általában a verseny furikot veszem elő, általában nappal vannak a Freestyle Furik versenyek, vagy edzegetek. Éjszaka meg Illegális robikapa versenyeken nyomulok így a robikapát zörgetem egész éjszaka.
De amúgy még most busszal. -
Reggel kocsival(5perc),haza gyalog (30-50perc). -
Gyalog(legjobb) -
kerékpár
-
busz,taxi sot ha messze megyek akkor a kocsog MAV-al is -
DIESEL DOG #66811 Elsősorban leggyakrabban autóval (ergo erre nyomtam), ha épp nem akkor gyalog, nagyon ritkán busszal...
Egyéb lehetőségeknél a helikopter az ütős!
-
Tömegközlekedési eszközzel. -
itt se sikerul... nem, hogy miskolcon :ASD -
jóvanbazdmegakkorépítsélmiskolcranekemmetrot -
deazmarnemazeredeti -
de ott a MEG :D -
Autóval, szinte kizárólag. Régen bicikli. Egyszer megesküdtem, hogy nem fogok soha tömegközlekedni :DDD (ha kell autó, ha nem lesz pénzem bicikli, ha az se lesz, akkor inkább lejárom a lábam, mintsem ilyen undorító putri szarért fizessek).
Amúgy a bringa városban üt mindent, csak az a baj vele, hogy ijesztő. Amíg megvolt a bulldogom, folyamatosan rettegtem, hogy el nem lopják :) -
Gyalog járok, nem költök bérletre.
Ha városon belül kell messzebrre és gyorsan eljutni, akkor bicikli.
Havi egyszer busz. -
az csak BV, mert a BMV az BuszMetroVillamos. -.-
-
nyáron (június, július augusztus) nem veszek bérletet.
bringával nagyrészt mindenhova eljutok :)
-
gabesz012 #66801 Gyalog/ tömegközlekedés. -
nem merek 5 km es körzeten kívül menni a balance típusú biciklinek csúfolt közlekedési eszközzel, s a melóhelyem meg 13 km - re van :-( -
De, csak nem közlekedési céllal. Pest legszennyezettebb részein kellene áttekernem és HÉV-ezés után. Otthon minden nap 13-18 km-et, ha jó idő van és nincs más sporttevékenység beszervezve. :)