127612
  • jhetedikj
    Pedig az nem tesz jót az egészségnek, ha csak otthon ülsz.

Te akkor egy vérbeli kocka vagy!
  • HöfEE
    Nekem csak hétvégén működik a teleportom :s
  • JohnnyNapalm
    Gyalog

de nagyon ritkán mozdulok ki
  • zsutyesz
    Tömegközlekedési eszközzel
  • DJ RX7
    teleportálok. janem gyalog.
  • somdav95
    Gyalog ( nincs jogsim még, de ha úgynézzük végülis kocsival.. csak furikáznak folyton.. )
  • SötétBarom
    Meglátnád ezt az undorító susmán falusi söpredéket aki átjár elmenne mindentől a kedved. :DD
  • immovable
    40+? mature!!!!!!!!!!!!444 :D
  • SötétBarom
    Faterom nője csornai btw.
  • SötétBarom
    Mi az, hogy sok az osztrák? :D Ha nem kell velük dolgoznod, akkor sok vizet nem zavarnak, a többségük 40+ átlagember. Vannak még a török suttyó faszkalapok tuning e36-al, meg az átlag osztrák 20 körüli arcok - velük sincs gáz.
  • Lacee86
    Sopron az szimpi hely nekem pedig, nincs is olyan túl messze Csornától (gondolom vágod, h merre van :) ). Csak sok az osztrák. :D
  • Fabio Capello
    Tömegközlekedés.
  • SötétBarom
    "Pöpec"

Ja kibaszott pöpec. A két fővonalon kívül kb fél óránként járnak a különböző buszok, olyan 6 körül átállnak óránkénti ritmusra, majd 10-11 körül vége a dalnak. Ha iszom, az meg nem 11ig tart, így semennyire sem alternatíva. Viszont ebben a csodálatos kis városkában 800 forint a taxi akárhonnan akárhova :PPP

Arról nem is beszélve, hogy gyalog is 15 perc alatt oda lehet sétálni szinte bárhova. Ahova meg nem, ott úgy sincs semmi :DDDDDD
  • Motoroj
    ugyanaz
  • NEOreg3
    egyetem miatt busszal
  • Jimmyke
    BKV. Azóta vagyok szociopata, mióta napi 2x használom minimum!
  • Scottt
    Tömegközlekedési eszközzel
  • PesSim
    Egy napom:
    kocsi, vonat, villamos vagy metró, villamos, gyalog, gyalog, villamos, villamos vagy metró, vonat, busz, gyalog
    és ennek különböző permutációi, de két vonat nem kerülhet egymás mellé, mert akkor el sem indulok :D

leginkább tömegközlekedek :)
  • Molnibalage
    Akkor miért nem használod, ha ilyen pöpec? Vagy mindig visz valaki, ha iszol?
  • SötétBarom
    Sopronban csak az első ajtón lehet felszállni, és be kell mutatni a bérletet/menetjegyet (ugye itt nincs olyan ocsmányundorító tömegnyomor mint pesten), így ha nincs, nem engednek fel :DDD

Legalábbis 5 éve még így volt, azóta tartom magam az eskümhöz :DD
  • jhetedikj
    Autóval

Pont tegnap figyeltem 1 év alatt 22000 km-t már beleraktam. :)
  • Lacee86
    "...mintsem ilyen undorító putri szarért fizessek" Nem muszáj fizetni érte. Csak ha jön az ellenőr, tudj gyorsan futni.
  • DJKonya
    Egyéb: Attól függ, nappal általában a verseny furikot veszem elő, általában nappal vannak a Freestyle Furik versenyek, vagy edzegetek. Éjszaka meg Illegális robikapa versenyeken nyomulok így a robikapát zörgetem egész éjszaka.

De amúgy még most busszal.
  • milk4
    Reggel kocsival(5perc),haza gyalog (30-50perc).
  • byzhouse
    Gyalog(legjobb)
  • RS
    kerékpár
  • dartonita
    busz,taxi sot ha messze megyek akkor a kocsog MAV-al is
  • DIESEL DOG #66811
    Elsősorban leggyakrabban autóval (ergo erre nyomtam), ha épp nem akkor gyalog, nagyon ritkán busszal...

Egyéb lehetőségeknél a helikopter az ütős!
  • Dick Riddick
    Tömegközlekedési eszközzel.
  • OrioN the S
    itt se sikerul... nem, hogy miskolcon :ASD
  • Metalmilitiakid
    jóvanbazdmegakkorépítsélmiskolcranekemmetrot
  • OrioN the S
    deazmarnemazeredeti
  • Metalmilitiakid
    de ott a MEG :D
  • SötétBarom
    Autóval, szinte kizárólag. Régen bicikli. Egyszer megesküdtem, hogy nem fogok soha tömegközlekedni :DDD (ha kell autó, ha nem lesz pénzem bicikli, ha az se lesz, akkor inkább lejárom a lábam, mintsem ilyen undorító putri szarért fizessek).

Amúgy a bringa városban üt mindent, csak az a baj vele, hogy ijesztő. Amíg megvolt a bulldogom, folyamatosan rettegtem, hogy el nem lopják :)
  • chhaya #66804
    Gyalog járok, nem költök bérletre.
    Ha városon belül kell messzebrre és gyorsan eljutni, akkor bicikli.
    Havi egyszer busz.
  • OrioN the S
    az csak BV, mert a BMV az BuszMetroVillamos. -.-
  • SimaSuna #66802
    nyáron (június, július augusztus) nem veszek bérletet.
    bringával nagyrészt mindenhova eljutok :)
  • gabesz012
    Gyalog/ tömegközlekedés.
  • tigerbácsi
    nem merek 5 km es körzeten kívül menni a balance típusú biciklinek csúfolt közlekedési eszközzel, s a melóhelyem meg 13 km - re van :-(
  • Molnibalage
    De, csak nem közlekedési céllal. Pest legszennyezettebb részein kellene áttekernem és HÉV-ezés után. Otthon minden nap 13-18 km-et, ha jó idő van és nincs más sporttevékenység beszervezve. :)