127612
  • Lacee86
    Már megint tök hamar bekerült a kérdésem.
    Egyébként általában 11 és éjfél közt, éjfélhez közelebb, vmikor kicsit éjfél után. Ha rajzleadásom van suliban, akkor hajnali 3-4 körül, vagy van úgy, h nem is alszom. Mióta egyetemista vagyok, sajnos annyira megszoktam a késői fekvést, h egyszerűen nem bírok korábban elaludni... Ez így nem igen jó, de ez van.
  • MR ME
    hajnali 1 és 2 között átlagban
  • Calver
    még ennél is később
  • byzhouse

11 és éjfél közt
  • jhetedikj
    Egyéb.

Ha fáradt vagyok van, hogy már 9-kor ágyban vagyok viszont előfordul olyan is hogy hajnali 3-ig vagy tovább is fent maradok habár ez ritka. Rendszertelenül sajnos.
  • somdav95
    hétköznap 11 és éjfél között.
  • Molnibalage
    Hétköznap 11 és éjfél közt.
  • Fabio Capello
    éjfél és hajnali 1 közt
  • kastil
    egyéb (gyakran nem éjjel alszom, mert melózok stb.)

Mint pl. most is, basztam lefeküdni, sokszor átállok arra, hogy nappal alszok.
  • Blum
    10 és 11 között hétköznap.

Hétvégén van,hogy hajnali 3-4 között.
  • Dick Riddick
    Éjfél és hajnali 1 közt.
  • VRSDM
    rendszeresen szoktam.
    olcsóbb is, meg vannak dolgok amik csak így elérhetőek kishazánkba.
  • fery02
    Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző.

Ez így teljesen igaz is.
  • Szabi84
    nem sokszor vásároltam de amit igen, annak rendesen utánajártam, nem ért meglepetés
  • jhetedikj
    Nem szoktam, bizalmatlan vagyok.

Meg ami nekem kell azt általában az első boltban is megkapom.
  • Narusco
    rendszeresen, többször külföldről, úgy például hogy többen összeállunk és oszlik a pk.
  • Dick Riddick
    Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is.
  • tenkenorman
    hát meg semmiképp sem bízhatóbb már ha csak azt nézzük hogy nem látod hogy mit veszel meg cska miután kihozták és a futár általában hajlamos úgy sietni, úgy kell leszögezni hogy legalább azt várja meg amíg kibontom.
  • extramagascsaj

• Lacee
    rendszeresen szoktam neten vásárolni, bár többnyire külföldről.
  • Fbn Lx
    nem szoktam, de nem azért mert bizalmatlan vagyok hanem mert nincs pénzem.
  • Eagle16
  • byzhouse
  • pista89
  • [HUN]FaTaL
    Szoftvert szoktam, mást nem.
  • MR ME
    Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző

de utalni nem utalok semmit, utánvéttel intézek mindent
  • bardocz
    Előfordul, olcsóbb, kényelmesebb legtöbb esetben. Így vettem a bicóm, ahhoz alkatrészeket, a gépem meg pár modellt.
  • F1re
  • Matthew Baker
    Rendszeresen szoktam vaterázni
  • RS
    "Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is."
  • tigerbácsi
    Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is
  • gabesz012
    Nem szoktam. Az előfordul, h neten rendelek meg vmit, de átvenni (boltban), ill fizetni személyesen szoktam; szerintem ez nem számít netes vásárlásnak, azt tartom annak, amiért online fizet az ember (kártyával).
  • Fabio Capello
    Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző.
  • NEOreg3
    akkor, amikor.
  • immovable
    Üres szavazás.
    Nem szoktam rendszeresen, nagy nevű forgalmazóknál sem, de néha veszek ezt azt.

Eddig párszor vásároltam könyvet, pólót, meg 4 alufelnit gumival. :)
  • PesSim
    Nem szoktam, szeretem tapizni mielőtt megveszem.
  • BaliBoy
    MAV-Start-nál vonatjegyet és slussz.
  • DIESEL DOG #66965
    Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző...

Na meg nagyon ritkán fordul elő hogy neten keresztül rendelek / vásárlok valamit...
  • Molnibalage
    Üres szavazás.

Eddig kétszer volt Vatera és gépen is online vettem, de személyesen mentem érte.

Több dolgot vettem már külföldről, de más rendelte meg, és én fizettem később. Október óta tervezek paypalt csinálni. Azóta is tervezem. :)
  • chhaya #66963
    Évente kétszer vatera...