127612
-
Már megint tök hamar bekerült a kérdésem. 
Egyébként általában 11 és éjfél közt, éjfélhez közelebb, vmikor kicsit éjfél után. Ha rajzleadásom van suliban, akkor hajnali 3-4 körül, vagy van úgy, h nem is alszom. Mióta egyetemista vagyok, sajnos annyira megszoktam a késői fekvést, h egyszerűen nem bírok korábban elaludni... Ez így nem igen jó, de ez van. -
hajnali 1 és 2 között átlagban -
még ennél is később -
11 és éjfél közt -
Egyéb.
Ha fáradt vagyok van, hogy már 9-kor ágyban vagyok viszont előfordul olyan is hogy hajnali 3-ig vagy tovább is fent maradok habár ez ritka. Rendszertelenül sajnos. -
hétköznap 11 és éjfél között. -
Hétköznap 11 és éjfél közt. -
éjfél és hajnali 1 közt -
egyéb (gyakran nem éjjel alszom, mert melózok stb.)
Mint pl. most is, basztam lefeküdni, sokszor átállok arra, hogy nappal alszok. -
Blum #66993 10 és 11 között hétköznap.
Hétvégén van,hogy hajnali 3-4 között. -
Éjfél és hajnali 1 közt. -
rendszeresen szoktam.
olcsóbb is, meg vannak dolgok amik csak így elérhetőek kishazánkba. -
Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző.
Ez így teljesen igaz is. -
nem sokszor vásároltam de amit igen, annak rendesen utánajártam, nem ért meglepetés -
Nem szoktam, bizalmatlan vagyok.
Meg ami nekem kell azt általában az első boltban is megkapom. -
Narusco #66987 rendszeresen, többször külföldről, úgy például hogy többen összeállunk és oszlik a pk. -
Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is. -
hát meg semmiképp sem bízhatóbb már ha csak azt nézzük hogy nem látod hogy mit veszel meg cska miután kihozták és a futár általában hajlamos úgy sietni, úgy kell leszögezni hogy legalább azt várja meg amíg kibontom. -
extramagascsaj #66984 Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is.
-
rendszeresen szoktam neten vásárolni, bár többnyire külföldről. -
Fbn Lx #66982 nem szoktam, de nem azért mert bizalmatlan vagyok hanem mert nincs pénzem. -
pista89 #66979 Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is. -
Szoftvert szoktam, mást nem. -
Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző
de utalni nem utalok semmit, utánvéttel intézek mindent -
Előfordul, olcsóbb, kényelmesebb legtöbb esetben. Így vettem a bicóm, ahhoz alkatrészeket, a gépem meg pár modellt. -
F1re #66975 Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is. -
Rendszeresen szoktam vaterázni -
"Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is." -
Rendszeresen szoktam az interneten vásárolni, megbízható és/vagy olcsóbb is -
gabesz012 #66971 Nem szoktam. Az előfordul, h neten rendelek meg vmit, de átvenni (boltban), ill fizetni személyesen szoktam; szerintem ez nem számít netes vásárlásnak, azt tartom annak, amiért online fizet az ember (kártyával). -
Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző. -
akkor, amikor. -
Üres szavazás.
Nem szoktam rendszeresen, nagy nevű forgalmazóknál sem, de néha veszek ezt azt.
Eddig párszor vásároltam könyvet, pólót, meg 4 alufelnit gumival. :) -
Nem szoktam, szeretem tapizni mielőtt megveszem. -
MAV-Start-nál vonatjegyet és slussz. -
DIESEL DOG #66965 Nagy nevű forgalmazóknál vagy nagyon kedvezményes helyeken szoktam, de nem igazán jellemző...
Na meg nagyon ritkán fordul elő hogy neten keresztül rendelek / vásárlok valamit... -
Üres szavazás.
Eddig kétszer volt Vatera és gépen is online vettem, de személyesen mentem érte.
Több dolgot vettem már külföldről, de más rendelte meg, és én fizettem később. Október óta tervezek paypalt csinálni. Azóta is tervezem. :) -
Évente kétszer vatera...