127612
-
Fbn Lx #67081 nem értek egyet vele, mert mindenki formálja a világot, de legalábbis a saját világának mindenképp ő az ura.
az 1%-ba tartozom, mert elvont vagyok -
Azért az vicc, hogy azok az kaminok is az utat koptatják, amik csak átmennek az országon. Egyáltalán ilyen távra minek kamion?
A sofőrnek nem jobb, ha a vonat viszi, ő meg pihen? -
Kedvencem mikor felújítják az utat aztán eszükbe jut, hogy kicserélik a vezetékeket is(víz,gáz). :/ :D
Nálunk kertvárosi részen, nem volt aszfalt, de közművesítettek(szennyvízcsatorna hiányzott) és simán rányomták az aszfaltot, semmi alapja nincs és kiderült, hogy a szerződés szerint nem köteles az útépító cég rendes utat csinálni, hanem valamiféle "szervízútnak" hívták, az út széle már töredezik le...
Szóltunk a műszaki ellenőrnek aki csodálkozva mondta, hogy utána fog nézni, aztán köv. héten még egy réteget húztak a mi utcánkba az aszfaltra. :D
Mindet fejleszteni kell szerintem, egyik se váltja ki teljesen a másikat. -
Nem aggódok mert minden évben ott töltöm a nyarat, nagyapám bátyjánál, százszor különb, de lehet csak az én tiszteletemre rendbe rakták azt a régiót.
Faterom pedig kamionos, kb. mindenhol járt már Európában nem egyszer....
Ha nyugati országot kell mondanom akkor még az írek vannak olyan igénytelen szinten mint mi. -
Ez azért nem teljesen igaz, de tényleg emelni kelle a vasúti szolgáltatás és szállítás színovnalát. -
Akkor mondjuk az osztrákot jó? Azokon gyakran járok, és a legcsicskább, istenhátamögötti faszom faluba is különb út megy, mint nálunk a legfontosabb főutak -.- -
Rundstedt17 #67075 A német utak többsége szarabb állapotban van mint a magyar.Az egy dolog hogy turisták által járt részre van pénz de komoly bajok vannak arra ne aggódj -
2centi sok , csak olyan másfelet
-
Cat 02 #67073 Az a gáz, hogy igaz. Nálunk 2 hónapja épült meg egy út (vagy 8 ? F1re segíts :D), de már most bontják néhol, illetve kátyú is akad rajta. -
Azért basszák szét mert magyarisztánban kispórolják a betont is az utakból. Kimész németbe, olyan tükörsima utakat látsz, hogy biliárdozni lehetne rajtuk és folyamatosan újítják őket.
Nálunk mit csinálnak? 10 évente(vagy ha komolyabb baleset történik akkor azonnal...) lekaparják a felső 2 centit és rossz minőségű aszfalttal pótolják, fél év múlva újra hullámos lesz, 1 év múlva fel reped, másfél év múlva kátyú lesz rajta. A másik, hogy képtelenek az aknafedeleket szintbe hozni...
A vasút jó, de nem olyan gyors mint a közút és nem is ér el mindenhova. Ráadásul nálunk nem is fejlesztik pont az ellenkezőjét csinálják, leépítik... -
Persze és a közért kapujába is rakjunk síneket?:D Ne viccelj már, nagyrészt most is struktúrált az árúszállítás. Hajó/repülő, utána vonat és csak utána kamion/kisteherautó. -
Blum #67070 kamionosokat nem szidni!
-
90%, természetesen. mégha valami beruházó lennék, vagy pl. szennyvíztisztító cégnél lennék felelős beosztásban...
ugylátom van 15%, akik bolygó kapitánynak hiszik magukat, közben meg kockulnak egész nap, le merem fogadni
-
aha, tök feleslegesen szétbasszátok az utakat, ott lenne ugyan erre a célra a vasút... szvsz -
gabesz012 #67067 Ha nem is ilyen formában, de igaznak tartom, ahol a pénz, ott a hatalom, ebben a világban meg pénzért bármit...
Kis ember vagyok én ezekhez, úgyhogy a 90%-ba sorolom magam. -
Igazán egyikbe sem. -
Mit értünk az alatt, hogy mozgásban tartják a világot? Mert tényleg nagyon kevés eber hozza a döntéseket, de sajnos túk sokszor idióták, vagy nem értenek hozzá, de van bőr a képükön, esetleg csak szimplán tolvajok.
Nagyon sok ember tartja mozgásban a világot, nem 1%... -
kb senki?
90%
62
81.6% -
Cat 02 #67063 Kb senki se fogja bejelölni a 90 %-ot, mert azt hiszi, hogy valaki, közben meg, hát, ugye, anyukája mondta neki csak, hogy te nagyon speciális gyerek vagy [mostláttaújCommunityt] -
DIESEL DOG #67062 Üres szavazat / eredmény mutatása...
Most nem vagyok olyan hangulatban hogy ezen filozofáljak... :/ -
Ne viccelj, az állam figyeli sg_t is!!!!!!!444 -
Most hallottam erről először... de elég reálisnak tűnik. Az arányok is, bár ilyen pontos százalékokat nem mernék mondani. Én a 90%-ba saccolom magam... de az is tuti, hogy abba az 1%-ba kevesebben tartoznak, mint ahányan hiszik magukról.:D -
Üres szavazat. -
(nem kell elmagyarázni) -
most akkor a 90%hoz 90, a 9% hoz 9 az 1%hoz pedig 1 százalék kellene hogy tartozzon nem? -
CamelX #67056 90%, de aki mást szavazott az vagy idetévedt politikus vagy hazudik :D én meg tojok a társadalomra, az egyének érdekét tartom előrevalóbbnak -
Rundstedt17 #67055 az sg-n vagyunk.ezen nincs mit csodálkozni.... -
Üres szavazat
16% nagyképű :| -
hö?? -
az azért LOL hogy 16% tartja magát a legelitebb, leginnovatívebb 1%-os rétegbe tartozónak :D -
leszarom -
szvsz ha mar mindenaron folosztjuk a tarsadalmat erre a harom csoportra, akkor is tuti rosszak az arányszámok. -
Cat 02 #67049 úúú ez olyan mint a régi magyar földeloszlás /történelmettanul -
Bezavart neked a szavazás :D Amiről te beszélsz az a 80-20 elv, ami azt mondja hogy a világ lakosságának 20%-nak van a birtokában a világ vagyonának 80%-a.
Persze ez ugyanolyan gáz mint a 90-10, de azért más :)
-
Reyes #67047 Akkor ezen jót fogsz röhögni:
A világon lakók közül kb. a felső 10% kezében van az összvagyon 90%-a. -
Hülyeség...mindenki ugyanannyira fontos -
igaznak tartom, de más megközelítésből:
90% átlagember, akik dolgoznak
9% jómódúak, válalkozók
1% akik ténylegesen irányítják a világot, politikusok, bankárok
egyelőre még csak a 90% tartozom, de azért megpróbálom beküzdeni magam a 9be:D -
ez az egyész így működik rendesen (ideális esetben többé kevésbé) -
fura kérdés. de cáfolommert akik nem dolgoznak semmi olyat ami megváltaná a világot, csak egy gyárban pakolnak azok is elengedhetlenek a társadalom számára. -
pista89 #67042 1% - mezőgazdaságban dolgozok
Amúgy az mekkora vicc lenne, hogy több lenne az 1%, mint a 90