127612
-
gyerekként sem voltam társasági lény. próbáltam a minimálisra törekedni a kapcsolattartást, s ma is így van. kevés ember az kit szívesen látok, s hallgatok, illetve kommunikálok velük. bár az tény hogy gondolatokat szívesen olvasok olyan emberektől is kit nem kedvelek. -
Hát ez meg a másik, gyűlölni az embereket... A gyűlölet mit eredményez?? Látod magad körül nap mint nap. Szted ez jól van így?? -
-
Flame on! -
Nem tudsz meggyőzni arról, h ha látok egy vérző embert és egy vérző kutyát pl., akkor az normál dolog, h a kutyát kezdem el sajnálni, meg segíteni rajta. -
csaj az a baj tudod, hogy manapság divat gyűlölni az embereket. te is azért gyűlölöd, mert a környezeted ezt sugallja, fogadjunk 12évesen nem gyűlölted őket.. -
pedig egyszerű. az ember azért többet tehet magáért mint egy állat. az ember okozza legtöbbször az állat szenvedését. egy állatban nem lehet akkorát s olyan gyakran csalódni mint egy emberben, az állatokat kedvelem, az embereket nem. tudod van az a mondás, bár ezt ne vedd magadra, hogy: Téged szeretlek, de gyűlölöm az emberi fajt. szerintem igencsak elgondolkodtató. -
Hát döbbenet, h a többséget jobban megrendít egy állat szenvedése, mint egy emberé... Inkább nem akarom megtudni, milyen értékrendjük/lelkiviláguk stb. van.
-
true, true -
lehet jobb mentős az kit hidegen hagy a szenvedés látványa, mert reálisabb döntést tud hozni. szvsz -
Freeda Krueger #67191 Nem tudom így eldönteni,hála istennek még egyikhez sem volt "szerencsém"... -
DIESEL DOG #67190 nemhogy mentős, még orvos sem lennék... -
hát ne legyetek mentősök gyerekek..... -
Üres szavazat: Egyik se bánt jobban, mint a másik. -
Üres.
Bizonyos szintig egyik sem érdekel, utána meg mindkettő. -
DIESEL DOG #67186 Üres szavazat...
Egyformán bánt mind a kettő, nem tudom elviselni egy szenvedő állat látványát, úgy ahogy egy szenvedő ember látványát sem... -
Ha látok egy állatot szenvedni. -
Flammius #67184 Állati szenvedés teljességgel hidegen hagy. -
ha közömbös számomra az az állat/ember, akkor inkább az állat szenvedése bánt jobban.
ám ha olyanról van szó akihez kötődöm... -
Attól függ, hogy milyen embert milyen helyzetben. -
Nekem is üres, nem tudok dönteni. -
Üres szavazat. -
Diákigazolvány, személyi, iskolai fotózás. Az nem létezik, hogy egy se készült volna. -
Szüleid se csináltak semmit? Azt 2 évesen nem lehet megakadályozni:D -
nagyonkevés: egyse, 16 éves korom elött nem készült rólam kép, mert antiszocvoltam. -
Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több.
-
Nagyon kevés... -
Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több. -
ba32107 #67171 Pontosan. Épp ezért rühellek fényképezni.... régen, akárhová mentem (pl. az osztállyal), mindig nálam volt a fényképező, le kellett fényképezni ezt, meg kellett örökíteni azt... mostanában inkább rábízom másra, legyen pár kép, de az is inkább a társasáról, ne a nevezetességekről... -
Fbn Lx #67170 én azt gyűlölöm rohadtul, hogy bármi van amit nézni lehet, egyből kapják a gépet és fényképeznek.
így hogy a picsába lehet bármit is élvezni a jelenben, ha arra vagy beállítva, hogy majd visszanézhesd a jövőben? -
Nem értem ennek mi értelme van, én soha nem nézegettem a nyaralós fényképeket, osztálykirándulásosakat megnéztem egyszer, azóta meg csak a helyet foglalják. -
Nem kűzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több. -
Fbn Lx #67167 így utólag jó lenne ha kicsit több lenne.
de a jövőben is ezt fogom mondani, mert a jelenben még mindig utálok fényképezkedni.
bár pici koromról pont elég van, a 8-16 időszakról meg csak néhány -
32gb-os memkártyás teloval csinálok 8milliót és lesz elég.... -
alig valami, de leszarom -
Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több. -
Mondjuk nem vagyunk olyanok mint a keresztanyukámék elmentek San Torinire és visszajöttek 2500 képpel amit mind meg is néztünk :D -
gabesz012 #67162 Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több. Bár ilyen 7-8 éves koromtól csak 1-2 kép akad, a kamaszkoromból egyáltalán nincs (bár lehet jobb is :D).