127612
  • tigerbácsi
    gyerekként sem voltam társasági lény. próbáltam a minimálisra törekedni a kapcsolattartást, s ma is így van. kevés ember az kit szívesen látok, s hallgatok, illetve kommunikálok velük. bár az tény hogy gondolatokat szívesen olvasok olyan emberektől is kit nem kedvelek.
  • Lacee86
    Hát ez meg a másik, gyűlölni az embereket... A gyűlölet mit eredményez?? Látod magad körül nap mint nap. Szted ez jól van így??
  • Mersant
  • immovable
    Flame on!
  • Lacee86
    Nem tudsz meggyőzni arról, h ha látok egy vérző embert és egy vérző kutyát pl., akkor az normál dolog, h a kutyát kezdem el sajnálni, meg segíteni rajta.
  • cement
    csaj az a baj tudod, hogy manapság divat gyűlölni az embereket. te is azért gyűlölöd, mert a környezeted ezt sugallja, fogadjunk 12évesen nem gyűlölted őket..
  • tigerbácsi
    pedig egyszerű. az ember azért többet tehet magáért mint egy állat. az ember okozza legtöbbször az állat szenvedését. egy állatban nem lehet akkorát s olyan gyakran csalódni mint egy emberben, az állatokat kedvelem, az embereket nem. tudod van az a mondás, bár ezt ne vedd magadra, hogy: Téged szeretlek, de gyűlölöm az emberi fajt. szerintem igencsak elgondolkodtató.
  • Lacee86
    Hát döbbenet, h a többséget jobban megrendít egy állat szenvedése, mint egy emberé... Inkább nem akarom megtudni, milyen értékrendjük/lelkiviláguk stb. van.
  • Metalmilitiakid
    true, true
  • tigerbácsi
    lehet jobb mentős az kit hidegen hagy a szenvedés látványa, mert reálisabb döntést tud hozni. szvsz
  • Freeda Krueger
    Nem tudom így eldönteni,hála istennek még egyikhez sem volt "szerencsém"...
  • DIESEL DOG #67190
    nemhogy mentős, még orvos sem lennék...
  • cement
    hát ne legyetek mentősök gyerekek.....
  • jhetedikj
    Üres szavazat: Egyik se bánt jobban, mint a másik.
  • Metalmilitiakid
    Üres.
    Bizonyos szintig egyik sem érdekel, utána meg mindkettő.
  • DIESEL DOG #67186
    Üres szavazat...

Egyformán bánt mind a kettő, nem tudom elviselni egy szenvedő állat látványát, úgy ahogy egy szenvedő ember látványát sem...
  • Dick Riddick
    Ha látok egy állatot szenvedni.
  • Flammius
    Állati szenvedés teljességgel hidegen hagy.
  • tigeroo
    ha közömbös számomra az az állat/ember, akkor inkább az állat szenvedése bánt jobban.

ám ha olyanról van szó akihez kötődöm...
  • Molnibalage
    Attól függ, hogy milyen embert milyen helyzetben.
  • Kicsikiraly
    Nekem is üres, nem tudok dönteni.
  • Lyukasbogrács
    Üres szavazat.
  • tigerbácsi
  • immovable
  • Motoroj
    Diákigazolvány, személyi, iskolai fotózás. Az nem létezik, hogy egy se készült volna.
  • bardocz
    Szüleid se csináltak semmit? Azt 2 évesen nem lehet megakadályozni:D
  • Vadnokedli
    nagyonkevés: egyse, 16 éves korom elött nem készült rólam kép, mert antiszocvoltam.
  • kastil
    Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több.

• Lyukasbogrács
    Nagyon kevés...
  • kovacsgellert
  • ba32107
    Pontosan. Épp ezért rühellek fényképezni.... régen, akárhová mentem (pl. az osztállyal), mindig nálam volt a fényképező, le kellett fényképezni ezt, meg kellett örökíteni azt... mostanában inkább rábízom másra, legyen pár kép, de az is inkább a társasáról, ne a nevezetességekről...
  • Fbn Lx
    én azt gyűlölöm rohadtul, hogy bármi van amit nézni lehet, egyből kapják a gépet és fényképeznek.
    így hogy a picsába lehet bármit is élvezni a jelenben, ha arra vagy beállítva, hogy majd visszanézhesd a jövőben?
  • bardocz
    Nem értem ennek mi értelme van, én soha nem nézegettem a nyaralós fényképeket, osztálykirándulásosakat megnéztem egyszer, azóta meg csak a helyet foglalják.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kűzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több.
  • Fbn Lx
    így utólag jó lenne ha kicsit több lenne.
    de a jövőben is ezt fogom mondani, mert a jelenben még mindig utálok fényképezkedni.
    bár pici koromról pont elég van, a 8-16 időszakról meg csak néhány
  • byzhouse
    32gb-os memkártyás teloval csinálok 8milliót és lesz elég....
  • z99999
    alig valami, de leszarom
  • Dick Riddick
  • tenkenorman
    Mondjuk nem vagyunk olyanok mint a keresztanyukámék elmentek San Torinire és visszajöttek 2500 képpel amit mind meg is néztünk :D
  • gabesz012
    Nem küzdök a bőség zavarával, de nem is kellene több. Bár ilyen 7-8 éves koromtól csak 1-2 kép akad, a kamaszkoromból egyáltalán nincs (bár lehet jobb is :D).