127612
-
Rundstedt17 #67401 Na nesze neked magyar mentalitás,de őszinteség legalább meg van :D
Ne higyje senki mondjuk hogy olyan egyszerű diszidálni ha már kitört a háború.... -
DIESEL DOG #67400 Először is üres szavazás...
Másodszor nehéz ezt így kapásból eldönteni... ha a szívemre hallgatok akkor tétovázás nélkül bevonulok és utolsó csepp véremig harcolok a hazámért, és a szabadságért...
Viszont második lehetőségként fent áll a disszidálás, és elmenekülök, egyébként sem értem hogy mire jó a háború... arra hogy ártatlan emberek, nők, gyermekek vérét ontsák ki, csonkítsanak meg? Undorító dolog...!!!44négy
Szívesen semmikép sem mennék harcolni de ha nincs más választás akkor bevonuolok, lesz ami lesz... -
Rundstedt17 #67399 A lényeg hogy minden lehetséges módon együttmüködni,annyit egy közkatona is meg tudd becsülni hogy milyen volt az emberek morálja és kb mekkora volt a felszereltség meg kb mekkora erők álltak fennt a környékén. -
Nem vagyok sorköteles (lányok, 18 évnél fiatalabb fiúk, orvosilag felmentettek stb...) E - s vagyok :-P
ám bevonulok, s kém leszek! csak bukjon meg ez az ország! osszák szét s szűnjön meg.
-
Disszidálok, elmenekülök innen, én nem fogok a fronton harcolni.
Azok az idők elmúltak amikor simán be lehetett palizni bárkit. -
Rundstedt17 #67396 Figyelj ha bújdosol civilként,vagy próbálsz menekülni elkapnak helyszínen főbelőnek(az esetek 90%éban ez történt a múltban).Emigrálni a háború kitörése előtt lehetett csak teljes biztonsággal....Persze gondolom neked azért menne mi az neked XDDDDD
A fronton pedig sokkal egyszerűbb megoldani.A morál nélküli csapatok rendszerint küzdelem nélkül feladták a harcot mind külföldön és belföldön egyaránt.Bár a történelem nem az erősséged látom.... -
Fbn Lx #67395 egy közkatonának aztán rendkívül sok titkos információ lehet a birtokában... -
Fbn Lx #67394 Most írhatnám azt, hogy szívesen harcolnék, de valószínűleg úgyis az lenne, hogy beszarnék, és megpróbálnék meglógni.
Annyira nem vágyom megtapasztalni, hogy milyen golyót kapni. -
igazi hazafi vagy...
-
Unreal1942 #67392 "Kockázatos menekülni mert ha elkapnak agyonlőnek,abban az esetben bevonulok és az első adandó alkalommal,megadom magam a támadóknak és minden információt átadok nekik amiről tudomásom van(erők elhelyezkedése)"

-
Rundstedt17 #67391 Attól függ:
Csakis honvédő háború esetén kötelező a bevonulás tudtommal.
2 lehetőség áll fenn:
- Biztonságban el tudok menekülni akkor azt választom
- Kockázatos menekülni mert ha elkapnak agyonlőnek,abban az esetben bevonulok és az első adandó alkalommal,megadom magam a támadóknak és minden információt átadok nekik amiről tudomásom van(erők elhelyezkedése)
-
Mondjuk az a cink, hogy ez kamikaze akcio lenne :\ magyar hadsereg? rofl -
Disszidálok, elmenekülök innen. Én nem fogok a fronton harcolni, utálom a háborút -
extramagascsaj #67388 Nem vagyok sorköteles (lányok, 18 évnél fiatalabb fiúk, orvosilag felmentettek stb...de lehet mennék. -
Szívesen megyek, mert harcolni akarok. -
hotmail. de láttam haveromnál gmailt az nem tűnt rossznak. -
Mert ezt használom minden szarra, amivel a másikat nem akarom szennyezni. Ez a szemetes. Majdnemhogy leszarom, hogy mi van vele.
Levelem még soha nem tűnt el, de azér az durva, hogy összevissza adatbázis hiba miatt nem enged belépni, néha csak szimplán lassú. -
engem inkább az lep meg, hogy még most, 2010-ben is ennyien használják a freemailt. Bugos, lassú, néha el-eltűnnek a levelek...
Régebben, mikor még nem nagyon volt alternatíva azoknak akik nem beszélnek idegen nyelven, oké hogy sokan használták, de most hgy van konkurencia, vajon miért? -
vipmail az egyik gmailes fiókomhoz hozzárendelve, és azt webes felületen vagy iPhone -on. -
Gmail+Opera. -
Szolgáltató - hrc-team.hu/hotmail/Gmail
olvasásra - Mozilla - SimpleMail alkalmazás - 7fiókot 1xre :)
-
köszi mindenkinek aki kitöltötte, még pár 30-40 év közötti kitöltésre lenne szükség, és meg is vagyunk:)
köszi tényleg, amúgy meg Gmail, meg mac-en Mail -
Cat 02 #67379 Gmail (5 account :D) + Thunderbird -
G-Mail + motoros klubos + Thunderbird -
Ami nem kell már gyorsan kitörlöm. Szeretem ha csak olyan levelek vannak a fiókban, amiknek még hasznát veszem. Mindig mosolygok magamban amikor látok valakit 100.000+1 levélben turkálni, mert nem tudja hol lehet az amit keres.
A tárhely mérete nekem másodlagos. Viszont a GMail nekem gyors és átlátható, felhasználóbarát felület. Eddig még nem csalódtam benne /kop-kop-kop/. A Freemail az utóbbi időben elég jó lett, begyorsult, teljesen használható. A frissítés előtt viszont jó ideig szinte használhatatlan volt. -
Mi szükség keresőre, ha nincs mi között keresni? :) -
GMail, Freemail, Webes felületet. -
ba32107 #67374 Rendkívül hatékony a keresője. -
MailBox -
Beírom a keresőbe, és kiadja, így ezer éves elfelejtett jelszavakat is meg tudok találni, vagy akármit. Illetve megbízható, semmi problémám nem volt még vele. -
De ez miért jó? Ha egy fontos levelet keresel, hogyan találod meg? Mert 10'000 levél még 100 könyvtárba rakva is sok. 
Régen én is használtam fájl tárolásra mailt, de ez nagyon rossz, mert csak én férek hozzá. Temérdek ingyenes tárhely van már.
A freemail nem is lenne rossz, csak bűn megbízhatatlan a cucc... -
"Jelenleg 1185 MB (15%) tárterületet használ fel a rendelkezésre álló 7437 MB-ból."
Ezért jó. Egyedül a spamokat törlöm, minden mást megőrzök. -
domainemhez kapott címket átirányítva használom a gmailt, néha webről, néha Thunderbirdből. -
ba32107 #67368 Nem töröltem még ki egy levelet sem, mióta megvan a fiók (iwiwes, és hasonló automata leveleket kivéve persze), és most tartok itt:
Jelenleg 523 MB (7%) tárterületet használ fel a rendelkezésre álló 7437 MB-ból.
Amúgy még fájlokat is tudok tárolni, ha feltöltöm egy piszozatba, szóval erre is jó a sok tárhely :D -
van mindenfélém, de inkább a citromélt ahsználom, és webes felület -
Freemail, de egy szar. Teli nyomják hülye reklámokkal, pedig nem vagyok beregelve sehova. -
többség. -
gmail, citromail -
gmail/web -
Gmail,hotmail,web