127612
  • lord nihilus
    Szívesen megyek, mert harcolni akarok.
  • [HUN]FaTaL
    Menekülnék innen azonnal.
  • Fbn Lx
    kapcsolódó zene
  • Fbn Lx
    én is utálom őket, és így elfantáziálok rajta, hogy beállnék és lőném őket, de így jobban belegondolva ha konkrétan ott lennék hogy na most tényleg biztosan tutira mennem kell és harcolnom a felvidéken, akkor kétszer is meggondolnám :D
  • Fbn Lx
    inkább ez legyen a trendi, ismerjük a 2. világháborús fos toborzóplakátokat, és elég rossz, hogy az emberek újra és újra be vannak húzva, ha eltelik néhány év(tized) bedőlnek ugyanolyan hangzatos eszméknek, de leginkább újra és újra elhiszik az ideológiától mentesek is, hogy személyes útkeresésük egy háborúban jó úton járna
    Nekem tetszik, hogy ilyen békés a közhangulat, tán fejlődik a kollektív tudat :p
  • Cat 02 #67476
    Harcolok, előbb utóbb úgyis meghalok. Ha meg háborúban alvás közben leszarnak és megfulladok, akkor is háborús hős leszek, az meg mégiscsak valami.
  • Hegi90
    Nem vagyok sorköteles

Egyébként beállnék, de csak ha csipával mehetek :D
    Kivéve akkor, ha mondjuk a politikusaink fassága miatt kerülnénk háborúba.
  • Taki29
    Üres szavazat .

Azt tenném amit mondanak , katona vagyok , utálom a háborút ahol pár vezér dönt milliók sorsáról , a szegény ember belehal az ő játszadozásaikba .

Valamelyik régi filmeben hallottam , egy paraszt azt mondta nem mindegy ki a királyunk úgy is elvesz mindent ha háború van csak a fiaink halnak meg . (vagy ilyesmi de ez a lényege .)
  • Bruk
    Elmenekülnék a szereteimmel együtt, és csak akkor harcolnék ha őket kéne megvédenem...
  • Rockynhooo
    stoppolnék amerikába :D
  • kastil
    Szerintem a többség attól retteg, hogy nem láthatja többet a szeretteit, szerencsére nekem nem igen vannak.

Illetve jöhetnék itt Istennel meg hasonló faszságokkal, de az már átcsapna offba.
  • geo91

attól függ persze kik ellen. oláhok, szlotákok, rácok ellen bármikor hadra fogható vagyok. :D
  • Rundstedt17
    "persze minden bizonnyal beszartam volna, és nem a golyók miatt, hanem a rettegés a fájdalomtól."

szerinted a többség nem attól retteg??
  • cargame
    3 het mulva leszek 18 :P:P szoval akkor most torjon es nek kesobb XDD
    Amugy meg : Disszidálok, elmenekülök innen. Én nem fogok a fronton harcolni, utálom a háborút.
  • kastil
    Persze. Ez mondhatod bármely extrémsportos illetve kűzdősportosnak, biztosan azok is CSAK azért mennek, mert szeretik ha szétverik az arcukat, esetleg akkorát buknak motorral, hogy 1 év fekvés...
    Mégis visszamennek, és csinálják. Van, aki szeret háborúzni, harcolni.
    Én iszonyúan élvezek mindent, ami második világháború, nagyon érdekel, tetszik. Persze csak vizuális formában, könyveket nem veszek elő. Szívesen harcoltam volna akkor, persze minden bizonnyal beszartam volna, és nem a golyók miatt, hanem a rettegés a fájdalomtól.
    Én már csak ezért is elmennék harcolni, persze tudom, hogy kurvára de köszönő viszonyban sem lenne egy II vh-val.
    Ja és igen, szeretem csét meg kodot is. BiA-t meg mégúgy.
  • CoolX
    Bevonulok, nem tehetek mást.
  • Scottt
  • gabesz012
    Ha tudnék, akkor elmenekülnék.
  • OrioN the S
    jogos :D de nezzuk el, mert koran volt meg siettem a szavazassal es egybol boktem :D
  • tigerbácsi
    vagy ez a hivatása.
  • zotja
    hülye kérdés :)
  • GregSB
    "de, ha menni kell, akkor menni kell nincs mese."

Akkor miért nem a "Bevonulok, nem tehetek mást"-ra szavaztál? :)

Az én olvasatomban aki az első opcióra szavaz az egy nagy bulinak fogja fel az egészet. Mert ki az aki harcolni akar a fronton? Sztem senki, max azért csinákja mert eza kötelessége.
  • tenkenorman
    attól függ milyen háború, kik között, és miért, mi miatt. meghát ha pl annyit fizetnek mint az iraki háborúban szolgáló amerikai és más nemzetiségű katonáknak.
  • Benny04
    Nem vagyok sorköteles (18 évnél fiatalabb)
    de ha idősebb lennék 18-nál, eltörném a kisujjam
  • dartonita
    Bevonulok,nem tehetek mast.
  • OrioN the S
    Am ez is szanalom (vagy mar trendi?), hogy aki netan reszt venne egy ilyen harcban az mar egybol codozik meg cs-zik :D Mert ugye csak ez lehet az egyetlen szempont amiert menne. Nem? :D
  • OrioN the S
    "Szívesen megyek, mert harcolni akarok."-ra szavaztam, bar nem szivesen mennek, de mennek. 24 vagyok es gondoltam, hogy nem olyan, mint a cs :S de, ha menni kell, akkor menni kell nincs mese. Nem ertem mit nem ertesz vagy, miert "okoskazol". Mondjuk nem veszem magamra... Nem tapasztaltam es nem is tudom aterezni, de tisztaba vagyok vele, hogy milyen lehet. Ismeros Izraelbol sokat meselt, mint terrorelharito.
  • Pluskast
    Akkor tessék itt van néhány szép kép a 2 évvel ezelötti ruszki-grúz háborúról. Vna benne pár "szaftos" kép is. Lehet, hogy így talán még sem olyan fain dolog a háború nem?
  • DJKonya
    Nem vagyok sorköteles (lányok, 18 évnél fiatalabb fiúk, orvosilag felmentettek stb...)
  • Bulykin
    faszom tudja, de valószínüleg bepánikolnék kicsit :D bevonulni nem akarok, eszem ágában sincs
  • Szabi84
    és ha ellövik a farkad?
  • Attila8805
    Hát ha magyarország támad ott már nagy baj van XD
    Én nem menekülnék!
    Felvenném a harcot de nem a hazáért hanem a családom és a szeretteim védelméért!
    Ezért a hazáért egy szalmaszálat nem tennék keresztbe ilyen téren!
    Minek hogy utána tovább élősködjenek rajtunk bizonyos népek?
    Azt már nem!
  • kastil
    Szívesen megyek, mert harcolni akarok, bár nem nagyon tudom, hogy "miért"..
  • Pluskast
    Ebben nem lennék olyan biztos...
  • immovable
    Most is mehetsz Erdélybe, meg tengerpartra. Ugyan olyan messze lenne akkor is ha magyar terület lenne.
  • jhetedikj

Ha itt még háború lesz akkor nem Magyarországot támadnák meg hanem az Eu-t, de én akkor is szívesen részt venné a harcban.
  • Pluskast
    Jó lenne de, nem teszem azt a legjobb barátom vagy mondjuk a szüleim élete árán.
  • Attila8805
    MIért van az hogy már vagy két hete ha elküldöm a szavazatom akkor ezt dobja ki:Referer error! Vissza
  • Szabi84
    Támadásnál én sem mennék, bár azért jó lenne egy kis tengerpart meg Erdély:D
  • Pluskast
    Valószínüleg én is harcolnék. Bár attól függ. Ha ok nélkül megtámadnák az országot biztosan mennék. Nem azért mert élvezném - sőt tudom, hogy nem - de akkor is ez a hazám és tartozom ennyivel a felmenőimnek (legalább nekik). Viszont ha mi támadnánk akkor megpróbálnék elmenni. Szerintem egy ember élete sem ér annyit, hogy x négyzetkilóméterrel nagyobb legyen az országunk.