127612
-
extramagascsaj #67522 Amikor úgy érzem,h szükséges. -
Gibor #67521 Minden második nap, de nem pont igaz mert vas. szer. pént. -
Minden nap -
én az önámításban hiszek - a legjobb üzlet már több mint 2000 éve
-
Most veszem észre, hogy félreszavaztam... -
Talán lehet bennük valami, inkább nem mondanék véleményt -
Nem pont paranormális?
Paranormálatlan meg hogy alatt a föld, és fölötted az ég. -
Nem hiszek semmiben. Abban hiszek, hogy alattam a föld van, és fölöttem az ég, aki meg jövendöl vagy jósol, vagy reinkarnálódik, az elég paranormálatlan. Szebb szót nem tudok rá kitalálni, de gondolom érthető :] -
DIESEL DOG #67514 nagy valószínűséget tulajdonítok annak hogy ahány jósnő, annyi félét mond... -
Fbn Lx #67513 én azt próbálnám ki ha felesleges pénzem lenne, hogy elmennék egymás után két különböző jósnőhöz, és megkérdezném ugyanazokról a dolgokról
de nem lesz felesleges pénzem :( -
Fbn Lx #67512 hiszek benne, hogy nincs olyan hogy élet -
talán -
az biztos :D jo lenne már mizse, ember : D -
mizse va utana meg godor :d -
hiszek benne hogy valami van az élet után. -
Csak legyen má valami az élet után.
De azért az elsőre szavaztam. -
Pedig én csak 5 számot kértem pénteken 0 és 91 között. Nem jött be. :) -
Nem hiszek az ilyenekben, csak az emberek áltatják magukat. -
ok. -
+1 -
Freeda Krueger #67501 Ezt a mondatot például előre láttam...:)
Csak az nem volt biztos hogy ki mondja majd... -
Poénból egyszer én is kipróbáltam ilyet. Mondanom sem kell, humbug volt az egész... -
DIESEL DOG #67499 Talán lehet bennük valami, inkább nem mondanék véleményt...
Illetve mégis... egyik jóbarátom keresztanyja asztrológiával, és kártyás jóslással foglalkozik. Gondoltam ingyen van baráti alapon, sosem voltam még ilyen szituációban, hát veszteni nem vesztek vele semmit, kipróbálom.
Kérdezte az illető hölgy aki már az 50-es éveiben jár, hogy mire lennék tulajdonképpen kíváncsi, mi az ami foglalkoztat, rávágtam kapásból hogy egészség, család, szerelem, anyagiak, ergo efféle általános dolgok. Érdekes dolgok jöttek ki a kártyák szerint (ezeket nem publikálnám), de sosem hittem volna azt hogy ezeknek a zöme fél éven belül meg is történik... és mégis, egyszerűen félelmetes hogy az elhangzott dolgok, cselekedetek, más egyebek, egy része pontosan meg is történt. Azóta sem akarom elhinni, vagy csak egyszerű véletlenről lenne szó nem tudok dönteni, egy kicsit még mindig szkeptikus vagyok ebben a témában...
Ez volt idestova 1-1.5 éve azóta még nem voltam, de ha egyszer arra vetődök haverral akkor feltétlen újra kipróbálom... -
ba32107 #67498 link -
Tessék, 5:09-től. :) -
ha valaki tényleg ért hozzá, akkor megmondhatná a jövőheti lottószámokat -
jovendolesben nem, de pl. a reinkarnacioban es meg par dologban igen. -
Üres szavazat.
Nem voltam még jósnál, de ha egyszer elmennék egy jóshoz be se mutatkoznék hanem azzal kezdenék hogy mondja meg a nevem. Ha tudná akkor talán folytathatnánk a dolgokat. -
Talán talán... -
"Talán lehet bennük valami, inkább nem mondanék véleményt." -
Talán lehet bennük valami, inkább nem mondanék véleményt. -
Freeda Krueger #67490 A jövendölésben hiszek mert mindennapos itt a fórumon is...
-
Ezek a jövendölések amúgy kb. olyanok, mint manapság az időjárásjelentés: szép idő várható, de előfordulhat eső, zivatar, talán szél is lesz, néhol hó is előfordulhat, de időnként akár a nap is kisüthet. :D -
Igen -
extramagascsaj #67487 Üres szavazás: senkinek semmi köze hozzá,h miben hiszek és miben nem -
Nem hiszek az ilyenekben, csak az emberek áltatják magukat.
.revive paranccsal újraélesztek bárkit :D -
Az ilyen jövendőmondó humbukokban nem hiszek. Van azonban néhány dolog (már velem is történt), ami igen csak fura volt, és furcsa véletlen egybeesésnek túl hihetetlen volt. De fenntartással kell kezelni ezeket is, lehet csak én láttam bele vmit. -
Nem hiszek ilyesmikben. -
rád esik 1 bomba és meghalsz :D -
Szívesen megyek, mert harcolni akarok.
Előkapom a Mossberg 590et meg a CZ-75-t azt had szóljon ja és még kevlárom is van ^^