127612
  • ba32107
  • immovable
    megdugok akárkit
  • Motoroj
    Még ilyet
  • Lyukasbogrács

ez így késő estére jól esett :D
    Véleményem akkor is továbbra sem változik, elkurdult a világ :]
  • Ability
    Nem vaút hiba, csak április elseje. Akik délután kettő óra után szavaztak, azoknak az eredmények megjelenítésénél szándékosan fel voltak cserélve az opciók részeredményei teljesen véletlenszerűen. Mindenkinek mást mutatott, de mindenkinek rögzítve volt a saját sorrendje, hogy ne legyen feltűnő.

A kérdést elkúrtuk, túl későn jött az ötlet, nagy vita és sok komment nem született, így kevésbé volt ütős. :/ De az tetszett, hogy Lacee-nek a sütik törlése után is rossz volt a sorrend, pedig sütikkel oldottam meg, illetve ahogy egyesek tudományos eszmecserét folytattak az eredmény megdöbbentő hatásáról, miközben egyiküknek pár szavazat ment a "rendszeresen" opcióra, a másik félnek pedig ilyen 60-70%. :D
  • Lyukasbogrács
    hiba a rendszerben, látom megjavult :D
  • Ability
    mennyi problémátok van izsdenem :o
  • Fbn Lx
    szexuális szempontból számomra a különlegesebb/mocskosabb helyek egyértelműen feltüzelőek :D és szerintem sokaknak
  • Cat 02 #67799
    Nem számolja valamiért.
  • Motoroj
    A 0 még meglepőbb.
  • Lyukasbogrács
    első négyet megfordítva már nem lenne annyira...
    nekem is meglepő :D
  • Hegi90
    Azért ez a 88 elég meglepő :D
  • Coco
    :DD
  • Willenbrock
    Amíg nincs házastársi hűség meg hasonlók addig szerintem simán ki lehet próbálni,miért ne? Legalább olyan csajt választhat az ember amilyen tetszik neki,nem kell vacsorákra,moziba meg szülőkhöz járkálni bájologni hónapokig hogy aztán végre bevehesd a várat.Mész,választassz,fizetsz,lenyomod a menetet és egy darabig nem kell nő,otthon pedig nyugalom fogad,nem kell hallgatnod semilyen rinyálást.
  • szabii98
    Teljesen elítélem a prostitúciót és/vagy nincs rá szükségem.
    Még kicsi vagyok, és eddig ahogy elnézem szerencsétlen életem nem lesz szűkségem rá xD
  • Bruk
  • Magic Boy
    Bocs, de én a lányokat szeretem.
    Na de semmi baj elfogadom a másságodat.
  • pista89

• MR ME
    attól függ mennyi pénzed van
  • Magic Boy
    Az vagy?
  • MR ME
    olyan opció miért nincs h kurva vagyok?
  • Lacee86
    Lehet a múltkor az állat-emberszenvedős kérdésnél is csak össze lett cserélve.
  • Lacee86
    Na explorerben elvileg jó, de Mozzillában basszus, össze van keveredve a sorrend. :D Meg is hökkentem a szavazás állásán.
  • Motoroj
    Nálam is ez van. Pedig ez nem az $zÐ$z honlapján van
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen elítélem a prostitúciót és/vagy nincs rá szükségem.

51

41.1%
  • Lyukasbogrács
    próbáld meg másik böngészőben, ha már az sem segít, akkor az ördög bújt a gépedbe :D
  • Lacee86
    Teljesen elítélem a prostitúciót és/vagy nincs rá szükségem. 0 0%
    Talán majd egyszer a jövőben ... 6 4.9%
    Már volt benne részem, elég is volt. 1 0.8%
    Volt már ilyen kalandom, bármikor megtenném újra. 66 53.7%
    Rendszeresen megesik velem, akár a párom is megcsalom. 50 40.7%

Nekem ezeket írja...
  • ba32107
    Majd este lesz dzsani, és mond rá valamit, nemtom mi lehet
  • Lacee86
    Hát sajnos így sem jó...
  • Molnibalage
    Nem. Arra, hogy a nők miért is csinálják ezt és miért veszik - állítólag - egyre inkább igénybe ezt a férfiak.
  • Lyukasbogrács
    töröld a sütiket, meg a gyorsítótárat, bár nem tudom mennyire lehet köze ehhez, engem pl. kétszer engedett szavazni
  • Magic Boy
    Nekem is ki van emelve, de nekem 49 szavazatot és 41,2%-ot jelez.
  • Lacee86
    Nem értem, h nekem miért 0-t mutat... Sötétkékkel ki van emelve az 1. csík, h arra szavaztam, de 0 szavazatot ír és 0%-ot...
  • Lyukasbogrács
    Teljesen elítélem a prostitúciót és/vagy nincs rá szükségem. 6 5.1%
  • Lyukasbogrács
    Arra gondolsz, hogy léteznek rendes emberek is, vagy hogy majd én mit fogok gondolni/tenni később? Hát senki sem szentlélek, de többnyire kitartok az akaratom mellett :)
  • Lacee86
    Az 1. opciónál nektek mit mutat?
  • Molnibalage
    Ne csak egy szemszögből vizsgált a dolgot...
  • Lyukasbogrács
    Van az a vicc, hogy "a nőkön már csak azért van rés, hogy a hitelkártyát elfogadják", lassan kimeríti az igazság fogalmát. :D Azt mindig is tudtam, hogy az emberek "hülyék", de hogy ennyire, hát szomorú (az eredmény). Na de különösebben nem érdekel.
  • Molnibalage
    Szerintem meg egyáltalán nem meglepő. El lehet gondolkozni rajta, hogy miért ez az eredmény...
  • Lyukasbogrács
    Nem köpködöm, - de ha ez evolúció, akkor elég rossz felé halad a társadalom, vagy a világszemlélet, vagy nevezzük aminek akarjuk - csak egyszerűen nem értek ezzel egyet.

Elég furán alakul a szavazás eredménye, meglepő :]