127612
  • Calver
    üres szavazás... bár a Mass Effect-ben imádom a bolygók leírását olvasgatni, gonosz és messze túl valóságos realitásunkban nem sok dolog érdekelhetne kevésbé.
  • nonicks
    valószínű hogy létezik még 1 ilyen bolygó mint a Föld ( univerzum hatalmas) de ha meg is találjuk akkor is valószínű több millió fényévre van...
  • Lacee86
    Hát már aki... :)
  • tigerbácsi
    mi értelmesek vagyunk?
  • tommygear
    nemtudom mikor, de az 100% szerintem, hogy valahol 500000000 fényévre vannak ilyen bolygók értelmes lényekkel mint mi
  • NEOreg3
    már holnap találunk egyet
  • DJKonya
    Elképzelhető, hiszen óriási az univerzum.
  • Molnibalage
    Miért beszélnek sokad az utazásról Pusztán a felfedezés ténye volt a kérdés témája.
  • chhaya #67839
    Ha egyáltalán létezik ilyen bolygó, az messzebb van annál, mintsem 20 éven belül eljussunk odáig... Meg amúgyis előbb pusztulunk ki.
  • jhetedikj
    Mindenképpen, hiszen gyorsan fejlődik az űrkutatás manapság.

Már most ott van a Mars és a Hold amit lehetne terraformálni.

Wikipedia
  • gotchaaa
    20 éven belül? Mennyi optimista ember... :)
  • N1ggA
    Nagyon gyorsan fejlődik ez a tudományág. Ha eljutni nem is juthatunk el oda, és életet se találunk, olyan exobolygókat fogunk, ahol lehetséges az élet.
  • cement
    szentul meg vagyok gyozodve, hogy a marslakok leteznek, es a marson vannak, csak kőnek öltöznek, hogy ne lássuk őket !!!!!!
  • Broafka
    ez meg az én kérdésem :)

Mondjuk a rendszer kicsit megvariálta, az első választási lehetőségnél ilyen nagyon egyértelműt írtam még a végére (hogy az is furcsa, hogy még nem találtak)

Nah mind1, jó lett ez így is
  • Lacee86
    Jah, hát vannak itt jól álló kérdések. De senki ne fogja vissza magát a beküldéssel! Csak azért érdemes átnézni, meg átgondolni 2x is, mielőtt beküld vki vmit. Így elkerülhetők, pl. a Metal Fest-re mész-e? meg Windows-t használsz-e? gyöngyszemek. Ennyi erővel lehetne a Buzi-e vagy? is kérdés.
  • OrioN the S
    :(
  • MR ME
    ne okoskodj már
  • Molnibalage
    Tegnap tettem be egy kérdést a listába. Eddig 80% felett áll...
  • Lacee86
    Ja, h a mai kérdésre is írjak: hát sok-sok évtized, esetleg évszázad múlva esetleg... Közeljövőben (értsd 20 éven belül) szinte kizártnak tartom. Már ha van egyáltalán a Földhöz hasonló bolygó vhol... Talán.

De amúgy muszáj ezeket a kérdéseket erőltetni?
  • Lacee86
    Kösz a magyarázatot, nem mondtál vele újat. :D De én ha lehet, tartanám magam az első variációhoz, na jó, max. a 2. még belefér, de a 3. az már igen necces nekem.

Amúgy tegnap a nap végére leesett, h ez vmi áprilisi tréfa akar lenni. :)
  • DIESEL DOG #67827
    Lehetségesnek tartom, akár 20 éven belül is...
  • OrioN the S
    a napokban neztem egy csillagaszati dok. filmet es mondta egy faszi, hogy a mi naprendszerunkben a fold az egyetlen optimalis tavolsagra levo bolygo a naptol es ezert max mas naprendszerekben talalnank ilyet, de oda mire eljutunk... (nem emlekszem pontosan, de nagyonsok fenyev)
  • Blum
    Lehetséges, 20 éven belül még sok minden megtörténhet.
  • tenkenorman
    ezeket a kiírásokat hogy szerzitek ?
  • [HUN]FaTaL
    Üres szavazás, egyéb: Biztos, hogy vannak ilyen bolygók, még az is lehet, hogy felfedezünk ilyet, de második otthonnak esélytelen mert túl messze vannak.
  • Molnibalage
    Csak a két esemény egymástól független. Lehet bármilyen fejlett is, ha x távolságon belül nincs ilyen, akkor elég nehéz lesz taláni ilyet.
  • tigerbácsi
    20 éven belül kétlem, de a kicsit távolabbi jövőben lehetséges.
  • cement
    Mindenképpen, hiszen gyorsan fejlődik az űrkutatás manapság.
  • OrioN the S
    "20 éven belül kétlem, de a kicsit távolabbi jövőben lehetséges."

de, ha meg is talaljuk... eljutni meg nem fogunk :)
  • byzhouse
  • Broafka
    Akár létezhetnek is még lakható bolygók, de nem valószínű, hogy valaha felfedezünk ilyet.

Szerintem még ha létezne is ilyen bolygó akkor is olyan messze van tőlünk, hogy oda eljutni szinte lehetetlen lenne
  • tenkenorman
    Én mindig abból indulok ki hogy valahogyan mi is itt vagyunk :) tehát előbb utúbb találunk, VAGY ŐK TALÁLNAK MEG MINKET!
  • RS
    "Akár létezhetnek is még lakható bolygók, de nem valószínű, hogy valaha felfedezünk ilyet."
  • BaliBoy
    Találni, találhatunk, de eljutni még nem fogunk 20 éven belül.
  • Molnibalage
    Matematikai esély van rá.
  • immovable

• byzhouse

• immovable
  • VRSDM
    -A barátaim megdugnak mindent ami él és mozog...
    -...
    -Én nem szorítom magam ilyen korlátok közé :D
  • VRSDM
    lehet szeretkezni meg lehet baszni-kúrni-kefélni-reszelni-tömni-lőcsőlni-töcskölni és még sorolhatnám.

ha van valaki akit szeretsz akkor lefekszel vele szeretkezni
    ha van valaki akihez vonzódsz testileg de nem jöhettek össze akkor csak megkúrod mert az is jólesik
    ha van valaki aki meg lyuklyuk részegen akkor meg egészségére váljék az illetőnek a vad ágytorna :)