127612
  • Bruk
    Most esik le, a szavazás leírásából idéztem. :D
  • Bruk
    foglalkozom*
  • Bruk
    Nem fogalakozom a politikával, szóval nem.
  • daemonervosa
    Kénytelen vagyok bérletet venni, naponta többször utazok metróval.
  • bardocz
    Jaja, de végül leszállt az összes ork, és ment tovább a busz. Ha nem így történik jó szar út lett volna, ott álltak volna a közelemben, és akkor nem vehetek levegőt, mert elkapok valamit, meg elkezdek viszketni a cigányallergiától...
  • cement
    bátrak voltak
  • predator1982
    nagyon helyes!!! örülök hogy ilyenre is van példa.
  • bardocz
    Én múltkor láttam, ahogy 2 bkv ellenőr éjszakain lekerget 6-8 cigányt, nem volt semmijük, és addig a busz sem indult el.
  • Motoroj
    Nem blitzelek!
  • Lullaby
    Igen, elég gyakran

Metrón sajna mindig lyukasztani kell d:
  • predator1982
    igen,de csak alkalmanként.

tudom nem a kérdéshez tartozik,illetve csak egy kicsit, sztem mindenki szivesebben megvenné,ha kicsit olcsóbb lenne a bérlet. engem az irritál a legjobban, hogy már van hogy le sem ülök sehol,mert nincs olyan járat amin ne láttam volna hajléktalant. pláne amikor 12 órás meló után megyek haza:-( a másik, hogy még olyat se láttam hogy cigánytól kérték volna a jegyet, bérletet...
  • MR ME
    jah jöttek a kutyák kéregetni :D be is szóltak az üvegért, de nem nagyon foglalkoztam vele :D
  • Fbn Lx
    "22. § A büntethetőséget kizárja:

...

d) a tévedés

Jaj bocs, nem téged akartalak megölni.
    D::::::
  • predator1982
    láttuk tegnap is ketten egyből rádröppentek:D
  • Fbn Lx
    csak nem a jobbiktól idéztél
  • MR ME
    am igen, ilyenkor már állt mindenki csak menne haza h végre kipihenje az éjszakát, azt még ezzel is kell baszakodni :D
  • Lacee86
    Nekem nem baj, inkább megtiszteltetés. :)

Amúgy most pesti közlekedésre gondolva sztem az lenne a jó, ha 1-2 megállót ingyen lehetne utazni, afelett meg vmiféle zónákat kitalálni, h mennyi távolság mennyibe kerül.
  • gabesz012
    Elég gyakran. Sokszor csak pár megállót megyek, de hosszabb útra, 4-6-on, metrón, stb. lyukasztok. Majd ha lesznek új buszok, meg normális időalapú/zónás jegyek, akkor nem fogok egyáltalán bliccelni. Röhej, hogy annyiba kerül 1 megállót menni, mint a 7-essel átutazni az egész várost... (Bár ugye a Bkv-t ismerjük, már a Volvo buszok is hogy néznek ki, legalább azokra költenének takarítás/karbantartás címszó alatt a fizető utasok pénzéből.)
  • DJ RX7
    egyszer előfordult már, hogy nem lyukasztottam hanem a köv. buszon csak.
  • bardocz
    Mekkora szemétség már, pont, amikor az embernek egyáltalán nem hiányzik, hogy ilyen faszságok miatt baszogassák, akkor vannak ott:D
  • MR ME
    igen, szinte mindig, bár mostanában éjszakain ügye nem lehet...
  • byzhouse
    BKV dolgozó vagyok....
    ám Nem használok tömegközlekedési eszközöket.
    régen használtam és előfordult jó párszor ^^
  • Molnibalage
    Soha. Egyetlen egyszer fordult elő, mikor 1 napig nem volt bérletem, hogy megszokásból felszálltam a HÉV-re és elfelejtettem lyukasztani és csak akkor jutott eszemben, mikor már leszálltam. 7 év folyamatos bérlethasználata után az emberben kialakul az, hogy csak simán felszállok valamire. :)
  • bardocz
    Ha nincs bérletem, akkor igen. Illetve tavaly július óta megvan a jegytömböm, éjszakain ha nincs bérlet muszáj lyukasztani, de akkor a 10-es jegytömb nekem 20-30 alkalomra jó, kétszer lyukasztok.
  • Bulykin
    Nem...
    de azért volt már rá példa :P
  • ba32107
    Most mit csináljak ha csak a te kérdéseidet érdemes berakni :D

Amúgy nálunk idióta rendszer van, felszállni csak az első ajtón lehet, ha valaki hátul száll fel, akkor némelyik buszsofőr képes addig várni, amíg a tag előre nem megy megmutatni a jegyét... ezért nem bliccelek soha. Ha néha Pesten járok, akkor sem bliccelek (nem ismerem az ottani viszonyokat, inkább nem kockáztatok).
  • geo91
    nem, soha.

jófiú vagyok, mindig van bérletem. :D
  • Hegi90
    Igen, de csak alkalmanként

Mikor pesten szállok át vonatról vonatra, egy megállóért nem fogok költeni :)
  • SG rock
    Nem, soha.

Minden nap megyek BKV-val ezért veszek bérletet, nem akarok szopni a kötözködő ellenőrökkel... néha előfordul a bliccelés 2bérletvásárlás közt eltelik pár nap, esetleg 1hét.
  • Unreal1942
    Nem használok tk. eszközöket.
  • Unreal1942
  • RS
    "Nem használok tömegközlekedési eszközöket."
  • Pepsi Twist
    Nem használok tömegközlekedési eszközöket.

Azt csak a buzik és a gyerekek használják!
  • VRSDM
    Van máv és egyesített pesti bérletem is minden hónapra.
    néha előfordul hogy otthonfelejtem (évente 1-2x) akkor akaratlanul bliccelek fel se tűnik egy darabig hogy nincs is nálam nagy bőszen mutogatom a lejártat :D

amúgy nem szoktam.
  • Lacee
    Igen, de csak alkalmanként: általában van bérletem, de ha lejár, és nem kell metróznom, a felszíni járműveken előfordul, hogy bliccelek.
  • David2
    Igen, de csak alkalmanként

s a pofátlan árképzéssel arányosan nő a hajlandóság is
  • SötétBarom
    Nem használok tömegközlekedési eszközöket.
  • Doddy a düdő
    egyszer blicceltem, meg is büntettek. azóta soha.
  • Cat 02 #67929
    Mi kapunk ingyen bérletet városon belül, Pestre meg nem járok.
  • DIESEL DOG #67928
    Nem használok tömegközlekedési eszközöket, már több mint három éve, mivel lassan már a sarki közértbe is autóval járok... :D

Viszont amikor még buszoztam, akkor bizony megesett hogy nem vettem jegyet, illetve nem volt nálam a bérlet... amikor még kisebb kölykök voltunk haverékkal volt olyan hogy egész nyáron blicceltünk és egyszer sem buktunk le... :D