127612
-
Most esik le, a szavazás leírásából idéztem. :D -
foglalkozom* -
Nem fogalakozom a politikával, szóval nem. -
Kénytelen vagyok bérletet venni, naponta többször utazok metróval. -
Jaja, de végül leszállt az összes ork, és ment tovább a busz. Ha nem így történik jó szar út lett volna, ott álltak volna a közelemben, és akkor nem vehetek levegőt, mert elkapok valamit, meg elkezdek viszketni a cigányallergiától... -
bátrak voltak -
nagyon helyes!!! örülök hogy ilyenre is van példa. -
Én múltkor láttam, ahogy 2 bkv ellenőr éjszakain lekerget 6-8 cigányt, nem volt semmijük, és addig a busz sem indult el. -
Nem blitzelek! -
Igen, elég gyakran
Metrón sajna mindig lyukasztani kell d: -
igen,de csak alkalmanként.
tudom nem a kérdéshez tartozik,illetve csak egy kicsit, sztem mindenki szivesebben megvenné,ha kicsit olcsóbb lenne a bérlet. engem az irritál a legjobban, hogy már van hogy le sem ülök sehol,mert nincs olyan járat amin ne láttam volna hajléktalant. pláne amikor 12 órás meló után megyek haza:-( a másik, hogy még olyat se láttam hogy cigánytól kérték volna a jegyet, bérletet... -
jah jöttek a kutyák kéregetni :D be is szóltak az üvegért, de nem nagyon foglalkoztam vele :D -
Fbn Lx #67955 "22. § A büntethetőséget kizárja:
...
d) a tévedés
Jaj bocs, nem téged akartalak megölni.
D:::::: -
láttuk tegnap is ketten egyből rádröppentek:D -
Fbn Lx #67953 csak nem a jobbiktól idéztél -
am igen, ilyenkor már állt mindenki csak menne haza h végre kipihenje az éjszakát, azt még ezzel is kell baszakodni :D -
Nekem nem baj, inkább megtiszteltetés. :)
Amúgy most pesti közlekedésre gondolva sztem az lenne a jó, ha 1-2 megállót ingyen lehetne utazni, afelett meg vmiféle zónákat kitalálni, h mennyi távolság mennyibe kerül. -
gabesz012 #67950 Elég gyakran. Sokszor csak pár megállót megyek, de hosszabb útra, 4-6-on, metrón, stb. lyukasztok. Majd ha lesznek új buszok, meg normális időalapú/zónás jegyek, akkor nem fogok egyáltalán bliccelni. Röhej, hogy annyiba kerül 1 megállót menni, mint a 7-essel átutazni az egész várost... (Bár ugye a Bkv-t ismerjük, már a Volvo buszok is hogy néznek ki, legalább azokra költenének takarítás/karbantartás címszó alatt a fizető utasok pénzéből.) -
egyszer előfordult már, hogy nem lyukasztottam hanem a köv. buszon csak. -
Mekkora szemétség már, pont, amikor az embernek egyáltalán nem hiányzik, hogy ilyen faszságok miatt baszogassák, akkor vannak ott:D -
igen, szinte mindig, bár mostanában éjszakain ügye nem lehet... -
BKV dolgozó vagyok....
ám Nem használok tömegközlekedési eszközöket.
régen használtam és előfordult jó párszor ^^ -
Soha. Egyetlen egyszer fordult elő, mikor 1 napig nem volt bérletem, hogy megszokásból felszálltam a HÉV-re és elfelejtettem lyukasztani és csak akkor jutott eszemben, mikor már leszálltam. 7 év folyamatos bérlethasználata után az emberben kialakul az, hogy csak simán felszállok valamire. :) -
Ha nincs bérletem, akkor igen. Illetve tavaly július óta megvan a jegytömböm, éjszakain ha nincs bérlet muszáj lyukasztani, de akkor a 10-es jegytömb nekem 20-30 alkalomra jó, kétszer lyukasztok. -
Nem...
de azért volt már rá példa :P -
ba32107 #67942 Most mit csináljak ha csak a te kérdéseidet érdemes berakni :D
Amúgy nálunk idióta rendszer van, felszállni csak az első ajtón lehet, ha valaki hátul száll fel, akkor némelyik buszsofőr képes addig várni, amíg a tag előre nem megy megmutatni a jegyét... ezért nem bliccelek soha. Ha néha Pesten járok, akkor sem bliccelek (nem ismerem az ottani viszonyokat, inkább nem kockáztatok). -
geo91 #67941 nem, soha.
jófiú vagyok, mindig van bérletem. :D -
Igen, de csak alkalmanként
Mikor pesten szállok át vonatról vonatra, egy megállóért nem fogok költeni :) -
Nem, soha.
Minden nap megyek BKV-val ezért veszek bérletet, nem akarok szopni a kötözködő ellenőrökkel... néha előfordul a bliccelés 2bérletvásárlás közt eltelik pár nap, esetleg 1hét. -
Unreal1942 #67938 Nem használok tk. eszközöket. -
Unreal1942 #67937
-
"Nem használok tömegközlekedési eszközöket." -
Nem használok tömegközlekedési eszközöket.
Azt csak a buzik és a gyerekek használják! -
Van máv és egyesített pesti bérletem is minden hónapra.
néha előfordul hogy otthonfelejtem (évente 1-2x) akkor akaratlanul bliccelek fel se tűnik egy darabig hogy nincs is nálam nagy bőszen mutogatom a lejártat :D
amúgy nem szoktam. -
Igen, de csak alkalmanként: általában van bérletem, de ha lejár, és nem kell metróznom, a felszíni járműveken előfordul, hogy bliccelek. -
Igen, de csak alkalmanként
s a pofátlan árképzéssel arányosan nő a hajlandóság is -
Nem használok tömegközlekedési eszközöket. -
egyszer blicceltem, meg is büntettek. azóta soha. -
Cat 02 #67929 Mi kapunk ingyen bérletet városon belül, Pestre meg nem járok. -
DIESEL DOG #67928 Nem használok tömegközlekedési eszközöket, már több mint három éve, mivel lassan már a sarki közértbe is autóval járok... :D
Viszont amikor még buszoztam, akkor bizony megesett hogy nem vettem jegyet, illetve nem volt nálam a bérlet... amikor még kisebb kölykök voltunk haverékkal volt olyan hogy egész nyáron blicceltünk és egyszer sem buktunk le... :D