127612
  • Fbn Lx
    Nem
    22
    48.9%

omg
  • byzhouse
    nem olvastam el
  • Molnibalage
    "Bírom" az ilyen szőrszálhasogatást...
  • Flammius
    Számomra akkor sem elítélendő, ha nem diktatúra alatt teszi.
  • tenkenorman
    diktatúra alatt. a kérdés úgy lenne helyes hogy elítélendő az az ember aki hazája ellen kémkedik.
  • tenkenorman
    egyébként elég hibás kérdés, mert ha valaki kémkedik a hazája ellen, akkor nem az ottélők ellen kémkedik hanem a rendszer ellen, nyílván nem arról fog kémkedni hogy a szomszéd mari néni minden pénteken fehéret mos, hanem politikai infókat. ez kb egyenlő a szabadságharccal.
  • bardocz
    De én ezért nem ítélnélek el!
  • tenkenorman
    én ha észak koreában lennék, és úgy alakulna kémkednék a hazám ellen. habár meggondolandó, mert még a szomszédod üknagyanyját is kinyírják ha lebuksz.
  • tigeroo
    beküldtem 1et....de lehet kell rajta korrigálni :P
  • OrioN the S
    mar reggel bebasztal, mi?

[egyben mai kerdes :ASD]
  • ba32107
    Mondtam már... küldjetek be egy húsvétos kérdést és felőlem mehet. Én most nem vagyok képes arra, hogy kitaláljak akármit is.
  • whiskeyman
  • NEOreg3
    a leírást sem olvastam el és nem is érdekel
  • ba32107
    Ha beküldöd a kérdést, azonnal berakom
  • Molnibalage
    A 3. opció el van írva, úgy lenne értelmes, hogy "Ha nem pénzért teszi, akkor nem".

• MR ME
    üres szavazás, nem tudom és nem is akarom ezt eldönteni, elég sokmindentől függ h elitélném e vagy sem, sztem nem is lehet ennyiből megítélni, megint egy buta eldönthetetlen kérdés, inkább kérdeztétek volna h hogy telik a húsvét vagy h megyünk e locsolkodni, máris több embert érdekelne/válaszolna
  • Renegade
    báááááz, nem akarsz politikus lenni, én rád szavaznék :-)

egyébként autóval járok mindenhova, ha ott elblicelnéd a fizetést, akkor egy idő után benne lennél a kékfényben :-)
  • whiskeyman
    Már nem bliccelek, kapok a fizetés mellé BKV bérletet.
  • szjuca
    Nem, soha.
    (Ált. iskolás koromban egyszer nem vettem jegyet, minden felszálló utasban ellenőrt láttam, inkább leszálltam a buszról, teljesen kikészültem, hogy csaltam)
  • N o N a m e
    Nem, soha. Marosvásárhelyen (ahol élek) egyetemistáknak ingyen bérlet jár :P
  • NEOreg3
    úgy.
  • Motoroj
    Hogy sikerült leszokni róla?
  • [HUN]FaTaL
    Mostanában nem jellemző (alig járok BKVval, de még így is olcsóbb a bérlet), régebben szinte mindig, így az alkalmankéntra nyomtam. :)
  • Rockynhooo
    bkv ingyenes.
  • NEOreg3
    bérlet
  • Dean Winchester
    nem, soha!
    anno volt rá példa h helyi járaton nem vettem jegyet de csak azért mert nem tudtam h kell arra...
    aztán mikor megtudtam akkor meg próbáltam ugy csinálni mintha még mindig nem tudnám :D
    a lényeg mostmár nem csinálok ilyet.
  • tigeroo
    nem, mostmár soha!

szeptemberben még nem vettem bérletet amikor debrecenbe kerültem, akkor nemis nagyon blicceltem...október elején vasárnap jöttünk hazafele tesomékkal a lakásba, mondtuk hogy óó ne álljunk be a sorba, majd vesznek nekem (nekik még érvényes volt a múlthavi)...persze akkor jöttek oda az ellenőrök azóta is hozzám, és rámbaszták a büntetést...grr
    (azóta április van, és egyszer sem)

büdös kurva annyukat (ja és pont előtte segítettem útbaigazítani egy afrikai csávót mert kereste a kossuth kolit)

ennyit erről :}
  • Willenbrock
    Engem már vagy 20m-ről elkezdenek sasolni ahogy közeledek a lyukasztóhoz kb 4-en,úgyhogy ott sosem próbálok lógni.
  • Willenbrock
    Amúgy ha választani kéne hogy néhány megállónyi távolságért fizessek vagy gyalogolok akkor inkább gyalogolok,volt már ilyen,csak viszonylag nagyobb távolságért vagyok hajlandó pénzt kiadni.
  • tenkenorman
    a bejáratnál, ott meg simán átlehet csusszanni.
  • Willenbrock
    Pesten nem érdemes bliccelni,HÉV-en nem próbáltam,4-6-os vilin néhány megállót már blicceltem-ott úgy érzem nincs nagy kockázat rövidebb úton.A metrón sosem érdemes mert azt állandóan ellenőrzik.
  • Gibor
    igen mindig, de csakis pesten, nem fogok 1-1 megállóért olyan sokat fizetni.
  • tenkenorman
    amikor felmegyek pestre mindig bliccelek. fog a franc venni jegyet csak évente 8-10szer megyek, nameg még madridban is olcsóbbak a metrójegyek.
  • extramagascsaj
    Igen, de csak alkalmanként
    Addig a 3 hétig,amíg nem küldték a diákom...nem vettem teljes árú bérletet...csak 10-es gyűjtőt...azzal lehetett vergődni kicsit...ahol nem volt "muszáj" ott nem használtam.
  • tommygear
  • chhaya #67972
    Városon belül nem tömegközlekedek, távolsági buszon meg nem lehet...
  • GhostRider1 #67971
    villamost majd belengetjük
  • tommygear
    mindig van bérletem mert muszáj, tehát nem
  • jhetedikj
    csak ha Pesten járok
  • Fbn Lx
    te is viszketsz ha cigányok vannak a közelben? :o
    azt hittem ez csak az én romaszenzorom képessége