127612
  • SötétBarom
    De, az vagyok - csak hülye nem :)
  • VRSDM
    csak tárgyilagos :)
  • Lacee86
    Te se lehetsz egy romantikus alkat.
  • Fbn Lx
    nem "már megint", hanem fél éve folyamatosan.
  • Magic Boy
    Akár mennyi ideig tart a kapcsolat kell hozzá bizalom és szerelem (később szeretet), hogy kapcsolatról beszélhessünk.
    Ha van közös érdeklődési kör az segít, hogy hosszabb távon együtt maradjon a pár, ha nincsenek anyagi gondok akkor zökkenőmentesebb a kapcsolat ha meg még a szex is jó akkor minden klappol.

Viszont, ha nincs bizalom és szerelem/szeretet akkor max. szex kapcsolatról lehet szó.
  • Motoroj
    A sekxs meg az anyagi biztonság szerintem biztos nem.
  • Flammius
    jó párkapcsolat =/= időben hosszú párkapcsolat

Bár tudom, hogy az emberek 99,99%-a szerint igen, gondolom ezért is vezet a bizalom opció.
  • gabesz012
    Szvsz a bizalom.
  • tigerbácsi
    jah ebben van valami, sőt ez így igaz.
  • Flammius
    Félek, hogy sok ember ezt értelmezni sem tudja, mert eleve nem megkötözve, lebilincselve él nemi életet...
  • Freeda Krueger
    Milyen igaz...
  • bardocz
    Ja, olyan embernek csak nem hagyod, hogy kibilincseljen az ágyhoz, akiben nem bízol. Hát meg kötözés...
  • Magic Boy
    Ezek szerint te se éltél együtt senkivel, mert ha nem bízol a másikban akkor lényegében nincs kapcsolat.
  • SötétBarom
    Jó szex. Közvetlenül utána az anyagi biztonság. Többi max nyáladzás, és olyan tinipicsák/fiúcskák ábrándja, akik még nem éltek együtt senkivel.
  • Lacee86
    Dehogynem... Sztem csomószor van, h már sokszor megcsalta az egyik fél a másikat, de mégis megbocsát, akit megcsaltak, mert szereti a megcsalót. Más kérdés, h felvetődik, aki megcsal, az valóban szereti-e a párját...
  • ba32107
    Nekem sem tetszik, de valamit be kellett tenni
  • Sickness
    megszokás
  • tigerbácsi
    Szerelem

ha van szerelem, van bizalom is szvsz. nem tudom elképzelni úgy a szerelmet hogy nem bízok a másik félben.
  • bardocz
    Az üres szavazat.
  • Lacee86
    Na megint kérdéshiány van, h ilyen Maúnikasóús kérdés van?

Amúgy mindegyik fontos, de sztem igaz a szinte már közhellyé vált mondat: a párkapcsolat alapja a bizalom.
  • Dean Winchester
    Bizalom
    ha megvan a bizalom akkor abból kilehet indulni és mindent meglehet beszélni! a rosszat korrigálni és jóvá tenni.
  • Fbn Lx
    A szex a másik iránti vonzódás elvesztése miatt szar, a másik iránt a vonzódást pedig különböző egyéb okokból veszthetjük el, szóval a rossz szex nem a probléma gyökere, csak a hajtása
  • DJKonya
    Ha azt vesszük csak mind az 5 összetevő esetén alakulhat ki egy igazán jó párkapcsolat. De szerintem ezek közül mégis a Bizalom illetve a Szerelem a legfontosabb.
  • 89
    Szerelem+Bizalom...de mivel a szerelem elég körülírhatatlan dolog, így a bizalomra nyomtam
  • Fbn Lx
    hosszútávon: őszinteség, barátság közös érdeklődés és hasonló szemlélet nagy kérdéseket tekintve.
  • OrioN the S
    Hermafrodita-e vagy?
  • 0Fritz0
    Női, vagy férfi szempontból? :)
  • OrioN the S
    A kialakulas meg pont a forditottja :D
  • Picar77
    bizalom,szerelem,jószex ebben a sorrendben :D
  • Flammius
    Anyagi biztonság

• NEOreg3
    nem tudom
  • OrioN the S
    Vagy arra fogjak es a hatterben egesz mas dolgok vannak. Szerelem, bizalom, vonzodas elvesztese. Ezek elegge meghatarozzak a szexualis elet hangulatat, minoseget.
  • totahun
    a válás az elég sokmindentől függ, aki azért várlik mert kevesli a szexet, az megis érdemli hogy elváljon.
  • zsutyesz
    Bizalom
  • somdav95
    bizalom
  • Molnibalage
    A válási statisztikák nem ezt támasztják alá, a leggyakoribb ok a rossz szex.
  • totahun
    Tegyük fel a kérdés , milyen a jó szex, mert szerintem mindenkinek más... pl az én párom nem vágyik a napi szexre , havonta max 2szer van nekünk. Magyarán nem vágyunk többre. Mégis tökéletesen megvagyunk. A szex maximum a tini fiúknak lányoknak a fontos. Egy érettebb emebrnek nem ez a fő alap.
  • BaliBoy
    Mert alapból rossz a kérdés. 1 dologtól nem fog működni és nem lehet azt mondani, hogy ha az jó akkor a többi már kevésbé fontos. Egy jól működő párkapcsolatban szerintem nincs olyan, hogy valami fontosabb a többinél. Sok minden egyformán fontos. Szerintem.
  • BaliBoy
    Egyértelmű, hogy mindenben nem lehet ugyanolyan. De mint ahogy semmiben itt sincs olyan, hogy csak fekete és csak fehér. Van szürke és annak árnyalatai ami jelen esetben azt jelenti, hogy azért nem teljesen ellentétei egymásnak az emberek mert az 100%, hogy nem működik. Sarkított példa: nehéz elképzelni egy punk, goth, metal vagy tököm tudja milyen csajt egy techno patkány diszkós gyerekkel.
    Szóval az nem feltétlenül baj ha nem ugyanazok az érdeklődési körök, de mindenképpen kell átfedés!
  • [HUN]FaTaL
    A bizalomra nyomam, de igazából az összes.