127612
-
Én is így csináltam,aludtam rá egyet aztán elmentem szavazni.Az én körömben több volt a szavazati biztos mint választó. -
cargame #68494 Mert sajnos a tobbi ember agymosott es gondolkodni nem tud ebben a b@szott orszagban... -
Én is a vége fele mentem el, mert átaludtam fél délutánt és kómás voltam. Meglepően elég nagy volt még ott a mozgolódás. -
Nem megyek, meggyőződésből - nem bégetek és kurvára nem csípem ha manipulálnak. 4 éve elmentem, azóta ég a pofám miatta. bár h őszinte legyek, ezt a "demokrácia" nevű viccet is úgy ahogy van szétkergetném a picsába. -
Ja 7-előtt valamivel vége lesz a misének-lehet hogy néhány "kárhozatra való bűnös lélek" még 7-ig befut a következő sarkon levő szavazókörbe egy isteni sugallat következtében,ki tudhatja... -
Elmentem de nagy jelentőségét nem látom,kb egyformán korlátozott mozgástere van minden pártnak és politikusnak.Kevés múlik a politikusainkon,sok a világgazdaságon szerintem. -
nem, az a ****** -
Ez igaz, de az oldal szabályait nem én alakítom, a topikot meg jó lenne nem lerombolni ilyenekkel. Ez a kérdés a társadalmi morált feszegeti, nem pedig a pártok népszerűségét, teljesítményét.
Másrészről az internet radikális terjedése óta nagyon komplikáltak lettek az ehhez hasonló kérdések. Nem mindegy, hogy egy kisebb baráti/családi körben beszéltek a témáról, vagy egy népszerű internetes oldalon széles tömeg részére közzéteszel egy mások által készített, kimondottan politikai indíttatású kampányanyagot. -
Ha a *** az a párt, akire gondolok, akkor náluk nyíltabban senki sem nézi hülyének az embert:D -
de mondjuk lényegtelen, sokat úgyse számít. majd eljön a mi időnk, gondolom te is arra vársz -
Teljesen nyilvánvaló, hogy ki nyer. Akartam, hogy bekerüljön a ***, akarom, hogy a ****** pofára essen és ne legyen 2/3. És én is tájékozottnak tartom magam, és a jövőre is gondoltam, veled ellentétben. Mert ha senki sem szavaz mondjuk az új, fiatal pártokra, akkor még hosszú hosszú ideig ennek a 2 nagynak a harcát kell bámulnunk. Én nem mondom, hogy az *** egy jó párt, de rájuk szavaztam, hogy jussanak be, és így talán elnyúlnak pár képviselő helyet a náciktól. -
Tévedés. Egyáltalán nem dugom homokba a fejem. Sőt szerintem rengeteg embernél aki elment szavazni tájékozottabb vagyok. Én pont ezért nem megyek. A szar kenegetés nem megoldás a problémára. Mostani szavazásban én csak ezt látom.
Szóval magyarán majdhogynem tök mindegy számodra, hogy ki nyer csak az nem nyerjen akit utálsz.
Hát gratulálok! Várd a szép jövőt továbbra is. Biztos eljön... -
pista89 #68483 onnan jöttem éppen -
1-re: Szerintem félreérted az oldalazást. Annyi a lényeg, hogy nekem van egy saját elképzelésem, hogy minek hogyan kéne lennie, mintha azt mondanám, hogy liberális vagy hungarista vagy kommunista, ilyesmi lennék.
Ezeket az érdekeket nem igazán képviseli senki, de azt tudom, hogy ki az, aki az ellenkezőjét képviseli, és ahelyett, hogy szarnék rá, elmegyek, és a ******+****** ellen szavazok.
És vicces, hogy olyan mondja rám, hogy az olyanok miatt, mint én, nem lesz változás, aki homokba dugja a fejét.
2-esre: Így is lehet nézni, meg úgy is, de semmiképpen sem hülyeség. Így is lehet mondani: Egyik pártnak sem rontod az esélyeit, vagy egyik pártnak se javítod. Idén nekem van egy párt, akinek nagyon szívesen rontom az esélyeit.
3-as: Igen, a kérdés, hogy melyik a kisebbik rossz. -
ha mentem volna is akkor is rajzoltam volna valamit a lapra azt hiszem egy négyzetet elé hogy mkkp :D -
bár törölték, de legalább valaki észrevette amit írtam.
Pont ez nem tetszett nekem abban a bizonyos pártban, hogy követői is agresszívan harcolnak az ellen, hogy gyakorlatilag ellehetetlenítsék a többi pártot, vagy épp azok követőit.
Szerintem (ha te is így látod a dolgokat, ahogy írtad), pont nem kellett volna kitörölni, hogy ez is ékes példája legyen arra, hogy mit is művel az emberekkel a politika. -
Amíg ilyen kérdést teszel fel addig úgy sem fogod megérteni a válaszom. De tegyünk egy próbát.
1. És talán ez a legfontosabb. Egyik oldalra sem húz a szívem. És addig nem is lesz semmilyen változás ebben az országban amíg sok ilyen gondolkodású van mint Te, akik oldalakban gondolkodnak.
2. Ha nem megyek el szavazni akkor valami oltári hülyeség azt mondani, hogy én akkor mindenkire szavazok. Mivel nem adtam le szavazatot így senkire sem szavaztam! Max annyit lehet felróni, hogy másokra bízom a döntést.
3. "Ha elmész szavazni, akkor legalább tudsz valaki ellen szavazni."
Ez a másik rohadt nagy baj, ami miatt itt nem lesz változás. Rengetegen úgy mennek el szavazni, hogy valaki ellen szavaznak. Nem meggyőződésből, azért mert ismerik azt akire szavaznak... stb. hanem valaki ellen. Ez kb. ugyanaz a kategória mint akik azon filóznak, hogy melyik a kisebbik rossz. (#68428)
Én eldöntöttem 2006 után, hogy következőnek akkor fogok szavazni menni amikor saját meggyőződésem és hitem alapján tudok majd valaki olyanra szavazni akit én jónak, méltónak, hozzáértőnek találok arra, hogy képviselje/képviseljék az érdekeimet. Mert az egész szavazás erről szól. A Te az Én és mások érdekeinek a képviseletéről. Jelenleg nincs olyan, vagy ha van is nem jut be a parlamentbe.
És még valami. Szavazati lehetőség egy jog és NEM kötelesség! Ugyanúgy vélemény nyilvánítás az is ha valaki nem megy szavazni, csak valamivel árnyaltabb és nem egyértelmű mások számára az ok. -
alapból fura ez az egész kampánycsend dolog, mert manapság annyira összefolyt a kampányolás és a személyes vélemény nyilvánítás, mely utóbbi azért ne feledjük, ilyenkor is engedett (sőt a fülkében ajánlott :D ). Csak ez az interneten, ahol a dolgok nem szóban hangzanak el, nyomuk is van, máshogy hatnak. De nyugi, a kocsmában, templomban ugyan így megy a magánemberek közti "kampányolás" ilyenkor is, s végül is a fórumban történő vélemény nyilvánítás ilyen kellene hogy legyen... Csak a sok közénk beépülő fanatikus, meg pártnépszerűsítő ezt éri el, hogy mindenhol kuss legyen ám! -
voltamozásér büntetőpont jár -
voltam. -
Először gyakorlatilag egyetlen párton belüli személyeket hasonított össze (tehát nem vetélytársakat, ellenzéket, stb), második bekezdésben pedig kijelentette, hogy az általa említett pártok közül egyik sem jobb a másiknál. Nem szimpatizált senkivel sem, az említetteket sem hasonlította össze egymással.
Ergó szerintem kevésbé volt problémás, nem igazán minősül "térítésnek". Azt már nem is mondom, hogy az én figyelmem is elkerülheti valami, elsődlegesen a videókat és "kampányanyagokat" töröltem, illetve az azokhoz kapcsolódó válaszokat sok esetben. Így, hogy felhívtad rá a figyelmem, töröltem a kérdéses kommentet is.
Számomra azonban a te kommented ténylegesen sokat elmond arról, hogy te mekkora egy csőlátású alak vagy. Bocs, én vagyok a házigazda, nekem kellene példát mutatni, nem pedig személyeskedni, de hányni tudnék ettől a fanatista vádaskodástól. Természetesen ha jelzitek számomra a problémás kommenteket, akkor törölni fogom, nekem is elkerülheti néha valami a figyelmem. Egyébiránt meg kitiltásokat fogok osztani a balhés alakoknak, ha azok csak kötözködni tudnak. -
(y) :) -
Flammius #68473 Ott mindig érdekes hírek vannak, mert jó az oldal szerkesztőinek a fantáziája. -
elmentem mert fontos. -
Én kaptam egy sportszeletet is !!+!+ pedig nem is a fradira szavaztam -
tom235 #68470 Érdekes, hogy #68463 nem került törlésre eddig,(minden más igen) azt hiszem ez mindent elmond. -
Érdekes híreket lehet olvasni a kurucon a szavazással és csalásokkal kapcsolatban. -
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még volt politika az SG-n :) -
mert ez inkább társadalmi, mint politikai vélemény
az hogy ki mire húzott már senkit sem érdekel. -
Értem. Ha nem lehet politikáról beszélgetni, akkor miért tettétek fel ezt a kérdést? Ennek így semmi értelme. -
"Ha látod hogy valaki elesik, megsérül, de te nem segítesz rajta az ugyanúgy bűn."
És ha olyan sérülése van, hogy mialatt segítettem neki, miattam megbénult, mert szakszerűtlen volt az ellátásom? A részeg, elvakult és lefizetett szavazók mind ilyenek. Sőt, legyünk őszinték, azok is, akik csak félig tájékozódnak, és pár hangzatos ígéretre hallgatnak. Akkor ki szavazhatna? Az ország NAGYON kicsi része. Ja de hát hogy hú demokrácia, meg szavazni akarok?
"!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!! "
na ha ezt meg komolyan gondolod, és főleg ha így van, akkor az elég gáz. Nehogy már én bizonyítsak a pártnak, meg az ország, hogy najó elmegyek választani, mutatom hogy érdekel, de LÉCCI ne lopjatok. lol? azé na.. mindegy ki nyer, mindegy mennyivel nyer, ha akar lopni, lopni fog. Ha tud lopni, lopni fog. Kérdés, hogy ennek a levét mennyire isszuk mi meg. -
csakegyalreg #68464 Gondolj bele. A mulasztás is ugyanúgy rossz, mintha magát a rosszat segítenéd.
Ha ellöksz valakit az utcán és megsérül az bűn.
Ha látod hogy valaki elesik, megsérül, de te nem segítesz rajta az ugyanúgy bűn.
Ha úgy érzed, hogy valaki rosszul végzi a dolgát és nem teszel ellene semmit az ugyanúgy rossz cselekedet. De, megfordítva a dolgot, ha úgy látod, hogy jól vezetik az országot akkor támogatni kell.
Ha nem cselekszel akkor az azt jelenti, hogy neked a jelenlegi állapot is megfelel.
És most ne jöjjön senki azzal hogy nincs egy becsületes párt sem. Sokkal inkább a választók tájékozatlanok. Ha meg végképp tanácstalan vagy hova érdemes ikszelni, akkor szavazz egy olyanra aki tuti nem jut be.
!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!! -
Voltam. -
Azért mert nem tesznek semmit se, az ország érdekébe, hogy jobb legyen, vagy nekik ez az állapot jó, amiben most van az ország?
Kétlem. -
belinkeltél néhány képet egy pártról, igen. Ezt hívják kampányolásnak. Köszönjük, bye. -
Miért?
-
tom235 #68458 Nemtudom mitől lenne ez kampányolás, egyszerűen csak belinkeltem néhány képet, az ott látottakból a következtetést mindenkinek magának kell levonni. -
Akiket nem érdekel a szavazás azok arra szavaznak, akik most a kormányon vannak.
Am.
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek -
nem, a kampányolásodat kéne beszüntetni a kampánycsend idejére.
És ki vagy te, hogy pálcát törj mások felett? Csak lejáratod azt a pártot, akire szavazol. -
Elmentem, szavaztam, és még sorba sem kellett állni :P