127612
  • pxxl
    a 4. évadot se láttam még... :C
  • Fbn Lx
    a sorozat sosem tetszett nagyon, egy olyan 6/10re értékelem max, sztenderd korrekt sori
    a könyv az viszont masszív 8/10es minimum, bár az 5. kötetnél most megakadtam, és azóta nem volt kedvem folytatni
  • Jim Morrison
    nézem, egynek jó. ami eddig érdekelt annak most lett vége, vagy csak 2 hónap múlva folytatódik :(
  • Blum
    Nem.

1-2 részt láttam, nem fogott meg.
  • chhaya #122321
    Nem, nem is érdekel, pedig a könyv is megvan itthon.
  • SzirmosSzisza
    Igen, de Silicon Valley jobban érdekelt.
  • kamionosjoe
    Jó volt, nemrég néztem végig az első 4 évadot. Viszont majd csak akkor nézem meg ezt az ötödiket, ha lement az egész és utána egyben le tudom szedni.
  • Calver
    nem, második évad közepén ráébredtem, hogy ez egy fos... vagy legalábbis nem az a célközönség, aki a 9. rész eseményeire épp hogy nem ugrándozva és tapsikolva reagált
    ettől függetlenül a kellemesen hullós jeleneteket végignézem, mert az idióta Stark-ok döglődése mindig szórakoztató.
  • benőmenő
    Nem követem. Majd, ha egyszer befejezik és nem lesz jobb dolgom, akkor végignézem.
  • SötétBarom
    Követem, bár kisebb lelkesedéssel mint az elején.
  • molnibalage83
    Új kérdés. Szerdán esete még rakhatok be, de utána kb. egy hétig nem tudok foglalkozni a topikkal.
  • tigeroo
    félretenni 100e felett havonta ilyen sokan? hova kell költözni ehhez?
  • Jim Morrison
  • HTS s3rg1nh00
    egy kurva fillért sem
  • SzirmosSzisza
    Ha eleget iszol, dohányzol nem kell öregkor miatt aggódni, olcsón megúszod
  • Neocortex
    "Ha valamikor szar lesz, akkor inkább öregkoromban legyen szar" yolo motivációs poszterre való :D
  • Freeda Krueger
    Eddig úgy 50 körül...Ezután ki tudja...
  • jazzy
    100-120k körül persze változó, de én soha nem voltam költekezős fajta a napi dolgokban, mindig gyűjtögettem. Aztán az más kérdés, hogy utána meg elköltöm egyben kocsira, hűtőre, gépre, akármire.

A napi dolgokban azonban inkább spórolós vagyok. Múltkor beszélgettem egy kollégámmal, hogy szerintem ha 500k-t keresnék akkor is az első dolgom lenne megnézni a leértékelt árukat, beidegződés.
  • SötétBarom
    Mit jelent a kérdés? Ha akarok, akkor 2-300k-t, ha nem akarok, akkor semennyit. A megélhetésemen felül (lakás, rezsi, autók, benzin, kiskutyafasza) marad kb havi 2-250k, de nyáron lesz több is remélem. Aztán úgy is elbaszom valamire. :DD (az ide terv A jogsi, meg valami öreg japó cruiser/chopper).. :D Illetve relatíve sokat költünk "feelgood"ra.. Étterem, borok, kütyük, autó, stb.. Nem akarok úgy megpusztulni egyszer, hogy basszameg huszonévesen nem kellett volna dácsiával járni, meg kuporgatni a nyugdíjra.. Ha valamikor szar lesz, akkor inkább öregkoromban legyen szar.
  • Motoroj
    100k körül.
  • Fbn Lx
    jövőhónap 5-én megérkezik az első mintám a válaszhoz, pesszimista vagyok és nem szoktam spórolni, úgyhogy tippre legyen max 30
  • molnibalage83
    40-50k között.
  • kamionosjoe
    Többet, mint 100k Ft (Forintban számolva, de külföldön keresem ezt a pénzt.)
  • QuippeR
    erről nehéz beszélgetni, az emberek érthető módon nem szeretik megosztani a pénzügyeiket.
  • molnibalage83
    ...
  • Pluskast
    Két gamer srác csatornájára vagyok feliratkozva.
  • QuippeR
    számítógépes játék: 1 csatorna
    társasjáték: 4 csatorna
    szerepjáték: 1 csatorna
  • molnibalage83
    Igen, kettőre fel vagyok iratkozva, a GamedayIroda és az TheOtherworldonline, de a Gameday-en csak a értékelés nézem meg a gameplayt szinte soha, nem látom értelmét. A TheOtherworldonline-on Arhon értékeléseit szeretem a legjobban, nagyon objektíven és elég mélyen mutatja be a játékokat.
  • HTS s3rg1nh00
    igen:TheWarOwl,JamieW,thegregster101
    utóbbi 2-t az elmúlt 1 hétben találtam
  • Blum
    Nem.

Barnacules csatornáját szoktam követni. Eleinte nem volt szimpi, de tök értelmes csóka, érdekes dolgokat mutat be és tud értelmesen beszélni. Bár néha vannak gameplayek is, alapvetően nem gamer csatorna, ezért válaszoltam, hogy nem.

Egyébként többnyire motoros vlogokra vagyok feliratkozva, RoyalJordanian, snowcatxx87, KingLies, TheVegasBiker, stb.
  • kamionosjoe
    Youtube-on nem ott a zenéket hallgatom, de twitch-en többre is.
  • SzirmosSzisza
    Régen nézegettem őket lefekvés előt, de mióta van normális gépen nem nagyon.
  • molnibalage83
    Akkor a 3. pont tied.
  • Fbn Lx
    tán fel vagyok iratkozva néhányra, viszont követni nem nagyon követem
    ilyen lehetőséget viszont nem találtam
  • molnibalage83
    ...
  • trebron
    Ha van is ilyen poharam, azt üresre iszom elég gyakran.
  • Lacee86
    Nem is arra irányult a kérdés, h akkor mondtál fel, amikor volt jobb lehetőség.
    Nyugodt ember lehetsz, de azért sztem neked is van poharad, csak sokkal nagyobb, mint az átlag. :)
  • trebron
    Nekem nincs az a bizonyos poharam.
    Bármit csinálok, azt tudatosan teszem és nem elégedetlenkedek azzal, ami van. Ha valami nem tetszik, akkor azt olyannak fogadom el, amilyen és úgy alkalmazkodok hozzá, hogy nekem a legjobb legyen.
    Rugalmasan állok hozzá mindenhez, ez abból adódik, hogy nincs felelősségérzetem semmivel és senkivel kapcsolatban.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, már mondtam fel többször is, de nem azért, mert betelt az a bizonyos pohár, hanem mert adott volt egy lehetőség, amihez fel kellett mondanom, hogy éljek vele.
  • videobaby
    igen, 1x. életbe vissza nem mennék oda.
  • Freeda Krueger
    Volt,Egyszer