127612
  • Bruk
    Városban is megtörténhet ugyanez...
  • Marci0115
    én nemszivesen élek vidéken, sok cigány meglincselhet bármikor, rendörség is öket védi
  • milk4
    Az utcán.
  • extramagascsaj
    örülök neki,ha te ellenpélda vagy arra,amit én látok
  • extramagascsaj
    gondolj már arra,h hol laksz 30 évig,míg gyűjtesz a saját házadra...esetleg albérletben?! és ha az albit fizeted...mennyit is tudsz félretenni?
  • milk4
    Éltem és fogok is még élni.
  • Molnibalage
    Remek. És én miből élek MOST? Belgiumból nagyon könnyű iskolásként osztani az észt...

Gyere haza és élj itt a rideg valóságban.
  • milk4
    Öregkorodra nem akarsz nyugisan élni?Unokákkal a szabadban focizni,pecázni?
  • Molnibalage
    Remek. Csak vidéken meg nincs ehhez fizetés. Mert fővárosi fizetésből a vidéki házat megevesz. És mire mész vele? Nem ott dolgozol...
  • milk4
    Akkor meg kamatoztasd a pénzedet,na...
    De azt azért elárulom,hogy a ház értéke nem fog drasztikusan nőni,ha az igény a vidék házakra nem nő meg.
    Magyarul,ha nem veszik a házat,akkor kénytelenek lesznek olcsón/olcsóbban adni.Ha veszik a házakat vidéken,akkor meg természetes felmegy az áruk.Lehet,hogy 10év múlva kutyasz*rt sem fog érni a vidéki ház mert mindenki a nagyvárosba költözik.
  • Molnibalage
    És infláció semhol? :)

Én 2 év alatt kb. 2,5 millát raktam félre úgy, hogy felúítottam a ruhatáram és vettem 200k-ért új gépet. Viszont nem élek nagylábon. Ehhez szoktam.
  • extramagascsaj
    csak vedd azt is számításba,h Mo. nem úgy halad,mint Belgium -.- Meg a ma gyűjtött pénz értéke az akkori árakhoz képest nem passzol majd
  • Lacee86
    Hát max vmi Isten háta mögötti faluban kapsz ennyiért nagy házat, oda meg ki akar költözni... Inkább kisebb lakás, de normális helyen. Na meg a nagy házat fenn is kell ám tartani. Sokakat a kivagyiság vezérel, h nekem erre is telik, én megmutatom. Aztán meg 10-20 év múlva nem tudják fenntartani, vagy pedig öregkorukra képtelenek élni benne.
  • milk4
    Ha 30év múlva is lesz forint,akkor az infláció miatt kerül majd többe.
    Szerintem nemsokára jön az ojró és 60-70ezerért lehet házat venni.
    Ami kib*szott jó ár a belga árakhoz képest.Itt egy rendes családiház kb250ezertől kezdődik.
  • extramagascsaj
    Jó ég...senki sem veszi észre,h NEM mai árakról beszéltem. Tisztában vagyok vele,h manapság még jóféle házat lehet venni/építeni ennyi pénzből,de 30 év múlva már nem 18milla lesz,ami most az.
  • Gurren
    látszik, hogy belgiumban éltek :3
  • autoszimulator
    felénk vidéken, Ny-Mo-n ezért már egész szép házat kapsz. Családi, szép kerttel, tökéletesen megfelel. És olyan, mint ha a város széli lakónegyedben laknál, kocsival két perc a város. Távolabb a megyeszékhelytől még olcsóbbak a házak. Szóval nem lehetetlen ez, sőt akár még könnyűszerkezetes kész házat is kapsz ennyiért, szintén város szélén. Az már bárkinek megfelel szerintem. Persze az, hogy ezt eléred 55 éves korodra, nem túl felemelő érzés. De jobb, mint a tudat, hogy a 20 millás hiteled, mire visszatörleszted, 30 millára rúg. Ez engem nagyon frusztrálna, ezért inkább szenvednék valahol, mint sem hitelt vegyek fel. Legális lopás...
  • extramagascsaj
    30 év múlva...olvasni tudjál már -.-
  • bardocz
    Vidéken ebből olyan házat veszel, hogy beszarsz. Nagyanyám mutatott egy házat, hogy 11 millió volt. Néztem, hogy azt meg hogyan. Marha nagy, nagyon szép kerítés, talán emeletes is volt, kertben medence...
  • extramagascsaj
    hm
    nos...ha vki elég jól keres és mondjuk el tud tenni havonta 50ezret (ami azért nem jellemző), akkor az 1 év alatt 600.000 Ft.
    Ez ugye 30 év alatt 18millió forint. A mai ingatlanárakból kiindulva nem vagyok biztos benne,h 30 év múlva ez elegendő lenne egy garzonra a 8.ker. leglepattantabb részén vagy akár vidéken bárhol. De majd milk erre rácáfol,ugye?
  • autoszimulator
    dehogy nem lesz, csak épp akkor, mikor már megöregszel, arra kb lehet összegyűjteni egy házra, hitel nélkül.
  • extramagascsaj
    akkor soha nem lesz saját házad...kivéve ha burzsuj családba születtél
  • Molnibalage
    Van aki nem tud mást csinálni. Van aki szeretne saját lakásban lakni és nem idióta főbérlővel szopni.

Nekem pl. a szüleim nem tudnak majd igazán segíteni. Nekem marad az albérlet. Ez van.
  • extramagascsaj
    Családon belül van devizahiteles akit érint...és az ő szerencsétlenségének én sem örülök... (egyéb okból negatívan érint)
  • milk4
    Remélem megérte a hitelt felvenni.Családunkban alapszabály,hogy hitelt nem veszünk fel.Inkább kérünk családtagtól vagy várunk,amíg lesz elegendő pénzünk.
  • Attila8805
    A motorom svájci frankos 2 év alatt 1 millió plusz:D
  • Fbn Lx
    Egyéb okból pozitívan érint a gyenge forint.
    könnyebben vásárolom fel az országot
  • byzhouse
    Nem.csak,ha vettem valamit játékban :D

viszont hiteleseket sajnálom :|
  • milk4
    Nem, vagy csak kismértékben érint az árfolyamváltozás.
  • chhaya #76518
    Nem érint.
    Illetve de, hallgathatom az embereket ezzel kapcsolatos nyűglődéseit.
  • DIESEL DOG #76517
    Nem, vagy csak kismértékben érint az árfolyamváltozás...
  • Blum
    Sehogy. (Még...)
  • NEOreg3
    nem eszünk már 1 hónapja
  • Doomista
    Fogalmam sincs.
  • tommygear
    sehogy
  • Molnibalage
    Sehogy.
  • Unreal1942
    Még tudom törleszteni, de van az a pont ahol bedőlnék már.
  • immovable
    Devizahiteles vagyok, negatívan érint, de még tudok törleszteni.

Kocsim van svájci frankon, de nem vészes a különbözet. 11 000 plusz havonta.
  • Marci0115
    felesleges szavazás, mivel átlag életkor az esgén 14 év, nemsok embert érinthet közvetlenül
  • tommygear
    farmville vagy 3 hétig, de megutáltam kegyetlenül