127612
  • OrioN the S
    érdekes. (:D)

nézd meg az álmoskönyvben
  • jhetedikj
    Nem hiszek.

Viszont egy különös álmom volt ma este. Én voltam a vőlegény és az esküvőm volt amikor a menyasszonyt hozták akkor kiderült, hogy az egy hal(ponty).
    Ja és egyik haverom meg előtte feleségül vett egy valódi csirkét. Ez mit jelenthet??
  • OrioN the S
    ok.
  • extramagascsaj
    én megtartom magamnak a tapasztalataimat...magánügy
  • OrioN the S
    csak mondjuk azért lennénk kiváncsiak, hogy tudjuk miben hiszünk... szóval nem felesleges kifejteni.
  • extramagascsaj
    felesleges kifejteni...aki hisz benne,az enélkül is hisz,aki meg nem,az kötözködne vagy megmagyarázná vmi ugyanolyan valószínű magyarázattal,mint amilyen valószínű,h ő téved...mindenesetre továbbra sem hinne
  • byzhouse
    Mikor visznek már el az UFO-k? :(
  • kamilla6666
    Én mindig várom, hogy valami meggyőzzön, de eddig bármi, ami kicsit is furcsának tűnt, megmagyarázható volt racionális módón. Nemrég láttam a Paranormal Activity című filmet, és egyszerűen még félni sem tudtam rajta igazán.
  • Megtörhetetlen
    Én még nem tapasztaltam de szívesen tapasztalnám ,persze nem olyan telepakolom a gatyát stílusban hanem valahogy úgy hogy nem ijedek meg csak látok valamit ami remélhetőleg nem az elmém szüleménye és derül ki rólam hogy megzakkantam hanem valami real experience :)

De az a 6 ember elmondhatná, hogy mi volt az, mert szerintem ha az erős átlagot nézem meg amit gondolok az a 6 embernek a 90% az tuti hogy csak beképzelte vagy van magyarázat arra ami történt vele, de azért leírhatná, hogy mi az, konkrétan is .)
  • Blum
  • Lyukasbogrács

but i can't
  • chhaya #76576
    Hát mittomén.
    Nem zárom ki, hogy van, de engem eddig hálisten elkerültek az ilyesmik.
  • 0Fritz0
    Hittem ezekben a dolgokban, amíg éltem...
  • Doomista
    Asszem igen...
  • NEOreg3
    már nem hiszek a mesékben
  • MR ME
    igen, nem volt benne még részem, ill nem tudom eldönteni, de nem is nagyon várom
  • MR ME
    :A?SDAD:_?A:_D
  • immovable
    True stroy a gumiból.

Tegnap aludtam ágyamban, zajra ébredtem, majd két kis szürke nagyszemű lény egy fénnyalábbal elragadottaz ablakon át. Aztán az űrhajójukon telepátiával azt mondták ne féljek, majd ők vigyáznak rám. Majd jól lebénítóttak és szétkúrták a seggem, azt mondták hamarosan az egész emberiségre ez vár, mindenkit seggbekúrnak. Aztán egy képszakadás után alsógatyában egy mezőn ébredtem 10 km-re lakhelyemtől, egy Tom Cruise babával a kezemben. A rendőrségen még a seggem is megmutattam, mint bizonyítékot
  • OrioN the S
    de monnyátok má' el, hogy mi volt az :) érdekel...
  • extramagascsaj
    Igen, már volt ilyenben részem.
  • Unreal1942
    Nem. Egy baromság az egész. Na meg jó üzlet ez jó pár embernek.
  • OrioN the S
    dugtál?

amúgy mi volt?
  • tommygear
    Igen, de nemtudom eldönteni, hogy álmodtam e vagy nem.
  • OrioN the S
    Igen.
  • Molnibalage
    Nem.
  • dartonita
    Igen,igen.
  • immovable
    Azt hiszem el, amit látok.
  • Marci0115
    Igen, de még nem volt részem ilyesmiben.
  • Willenbrock
    Annyiból érint hogy emiatt van tele állandóan a város tótokkal :(
  • autoszimulator
    te hol laksz amúgy? itt nyugat-mo-n továbbra is állíthatom, hogy előbb félek kimenni a városi éjszakába, mint a falusiba. sokkal több a kétes alak a városokban, és mint tudjuk, bajt nem csak a cigányok okoznak, nem csak tőlük kell félni.
    Persze itt is vannak fekete foltok, zala megye, meg a balaton keleti régiója, veszprém környéke már kicsit neccesebb a tapasztalatok alapján. De azért ezt kijelenteni, meredek.

Másik témához: nem lehet előre megjósolni, mi lesz az ingatlanpiaccal 30 év múlva, sőt még azt sem lehet mondani sajnos, hogy a havi 50ezred akkor is még 50ezret fog-e érni. Többet valószínűleg nem. Egy szó mint száz, akkor már tudsz magadnak venni egy ingatlant, amit a magadénak mondhatsz. Hogy hol, az majd csak akkor derül ki. És ebből a szempontból mindegy, hogy hol dolgozol. Pesti fizetésből raksz félre 50, vagy vidékiből. Közben akkor feltételezzük, hogy albiban laksz, akkor az meg pesten jóval drágább, plusz az élet is az picivel, így aztán mindkettőnél félre tehetsz 50 ezret. Mellesleg egy pesti is lemehet vidékre dolgozni, főleg ha már van tapasztalata és jó szakember, akkor megfizetik egy vidéki nagyvárosban is már.
  • Molnibalage
    Jó gazadagok lehetenek a szüleid.
  • Lacee86
    A falvaknak fele már cigány, hát ezzel jó nagy ökörséget mondtál. Ott van Salgótarján, város, csomó cigány, nyugati országrészben meg Balaton környékén meg alig vannak. Meg különben is, nem ez az elsődleges szempont, h miért nem érdemes faluban lakni.
  • somdav95
    és ki akar itt vidéken lakni? mikor a falvaknak fele már cigány...egy 120 ezer fős város kertesházas negyedébe lakok most, elég jó helyen, de innen a megyeszékhelytől 20-30 kilóméterre már a franc se menne lakni, hova mégis? cigányok közé örek korodra?
    anyámék azt tervezik hogy 10év múlva ausztriába vesznek házat, aztán majd nyugdíjaskorukra odaköltöznek, mert a faszuk kivan a magyar társadalommal..
  • immovable
    Itt jobb ha kis sem jössz, mert hamar leharcollak.
  • Lacee86
    Sztem lakást venni csak párban lehet, egyedül 1 embernek átlag esetben esélye sincs belátható időn belül.
  • szabii98
    Már ahol!
    Itt nálunk minden békés...még...
  • byzhouse
    mindenhol ugyanez van :) pl: Esztergomban kimész utcára Immovable bármikor lepakolhat
  • extramagascsaj
    olvasd el még1x amit írtam,és gondolkodj
  • immovable
    omg
  • bardocz
    Akkor minek veted fel, hogy félre rak 50ezret havonta? Mert most arról volt szó.