127612
-
botoxra -
drevil666 #76626 Mire gyűjtök: Autóbusz készítő vállalkozáshoz legalább az irodai rész beindítására...., vagy ahogy alakul. Ha jól, marad töke kereskedelmi ügyletek beindítására is. -
psztmá, mondtam h ez titok
am meg lámpinára gyűjtök, az meg végülis műszaki cikk
-
Ne kamuzz. Fröccsre meg az Izisz nevű guminőd szervizére gyűjtesz.
-
műszaki cikkre, főleg pc-re, ill félreteszek amennyit tudok... -
Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok. Jól jon az még...
-
Én amúgy most épp kisebb műszaki cikkekre: jó lenne új teló, meg egy új proci is majd. -
[apro]ázásra -_- -
Egyéb...
Partikárásra :$ -
Hát most, h leírtad, már van. :) Csak hirtelen amik eszembe jutottak, azokat raktam bele, amiket úgy legjellemzőbbeknek gondoltam. A kérdést amúgy nem én találtam ki, csak az opciókat írtam. -
DIESEL DOG #76617 Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok...
Minden egyes félretett forintnak meg lesz a helye majd idővel, de minél többet sikerül félrerakni annál jobb... -
Egyébre.
Az miért nincs felsorolva, hogy azért, hogy gyűljön, és esetleg később be lehessen fektetni valamibe? -
Múlt héten egyetemista prostira.
Most gyógykezelésre.
Jövő héten inkább gimis prostira fogok gyűjteni.
-
(Y) -
Sörre -
egyéb
jogsira -
Hűtőre gyűjtöttem, de leverték és szétszóródott a konyhában. Azóta tévére gyűjtök. -
úgy különösebben semmire
de a végén mindig műszaki cikkre költöm -
+ műszaki cikkre. -
"gyűjtök" tanulásra. -
Fényképezőre, aztán egyetemre, aztán családra/házra -
Motoros vizsgára,aztán valami klasszikus motorra,pl 250-es Jawa-ra.Utána a kérót is fel kéne újítani,parkettázás,festés. -
Semmire. -
Üres.
Nem gyűjtök semmire. Van bizonyos összeg lekötve biztosítékként, fizetem a lakás s kocsi részletet, rezsit, "életet". -
extramagascsaj #76603 Egyéb: ha félre tudok tenni, akkor az házra,autóra,nyaralásra,tanulásra megy... -
Nem tudom. Rakok félre. Sokat. Saját lakást venni jelen pillanatban szerintem őrültség, hitelt felvenni nem fogok. Elszórni meg nem fogom. -
lehet :D
sokat elmélkedtem (nem józanul :DDD) azon, hogy mivan, ha az álom a valóság és a valóság az álom? vagy csak le vagyunk fagyasztva egy kapszulába és folyamatosan álmodunk aztán amikor meghalunk az a kiolvasztás és az eddigi életed csak egy felkészülés volt a valódira amit olvasztás után élsz le? kurva sci-fik D: -
lehet, hogy egész életünk, csak valakinek egy pszichopata álma :C -
Fbn Lx #76599 nézőpont kérdése, szerintem az egész élet paranormális :D
minden egyes ébren töltött perccel. -
xxxpaulxxx #76598 Igen, de még nem volt részem ilyesmiben.... pontosabban... már álmodtam meg párszor bizonyos dolgokat... nagyim pedig mindig megálmodja a jövőt (általában családtagok halálát:/)
De a szellemekben valamiért hiszek... nem akarok, de nem tudok nem hinni:S -
DIESEL DOG #76597 Nem, de már várom a pillanatot...
Igazából szkeptikusként állok ezekhez a para dolgokhoz, hiszem majd ha láttam a saját szemeimmel... -
Egyszer régen idéztünk szellemet és ahogy elment becsapódott az ajtó. -
nézőpont kérdése, de biztos, hogy nem normális. -
a tegnapi szavazáshoz éppen passzol ez a kép:
-
Az UFÓ-k is paranormális jelenségnek számítanak? -
akkor még nem cípoltam :P
de jogos, mostmár ráfoghatnám erre :) -
Valóban, teljességgel érthetetlen...
(Oké, hülye poénok off
)
-
nekem volt olyan hogy horgászás közben láttam 1 cikázó fénygömböt az éjszakai égbolton, tuti hogy nem műhold volt mert közelebb volt jóval a felszínhez... meteorológiai ballon se lehetett, de passz... hát nemtudom mai napig hogy mi lehetett -
Azt írja, a csirke szerencsét jelenet, viszont a hal:
A lipcsei nagy álmoskönyv szerint: hal jegyzi, hogy őrizkedj a házasságtól.
-
Semmi gond, ímhol egy filmtörténeti válasz:
1:14-2:05
(gondolom +16 a finom hangzás miatt)