127612
  • OrioN the S
    meg egy e :D (csak, h a grammarnácik ne...)
  • OrioN the S
    egy o és egy s lemaradt... :c
  • OrioN the S
    Egyéb... thunderdom, scooter, sprodigy/homeboy csuka, kicsit bő gatya, "ipari vónólánc" az oldalamon, narancsárga napszempa :D És nem kötekedtem,1x bunyóztam, jó kisfiú voltam.
  • N1ggA
    Feka repper voltam és feka zenét hallgattam. Átterjedt gimnázium elejére is. De szerencsére már tiszta vagyok :)
  • Lacee86
    Üres szavazás. Hát mikor én ált sulis voltam, nem voltak még ilyen kategóriák, kis riadt pisis volt mindenki. Manapság van csak az, h ki se látszik a gyerek a földből, de kezében a mobil, rocker/raper stb. cucc, kiscsajok meg úgy néznek ki mint vmi kis kurvák. Kissé el van fajulva a világ. :/ Hihetetlen h mennyi minden változott az én gyerekkorom óta is, pedig csak 24 vagyok!!
  • extramagascsaj
    Egyéb: független emberke voltam...nem tartoztam egy klikkhez sem
    sok barátom volt, emellett persze voltak akik nem bírtak...mert már akkor is nagy pofám volt
  • OrioN the S
    Te mély vagy? :ASD
  • Molnibalage
    Barátunk mindig is érdekes ember volt...
  • autoszimulator
    18-25 között...

• Ronny
    Ilyen ambíciók mellett egy fillért nem költenék a kölykömre, nemhogy lakást venni neki.
  • Rettenthető
    gépágyúra
  • Gurren
    semmire, mert nincs mit félretenni. de ha lenne, laptopra gyűjtenék.
  • milk4
    Mindenre.
  • somdav95
    és attól h vesznek házat, te nem akarsz az életbe többet elérni? (:
  • Rundstedt17
    vesznek nekem xD
    Családot nem tervezek.
  • 89
    majd fogod, ha lakást szeretnél venni és családot fenntartani
  • BaliBoy
    Házra/lakásra
  • somdav95
    én konkrétan semmire.
    az ősök meg rám..
  • Rundstedt17
    egyébre.
    Elverem sokféle játékra,ha összegyűlik egy bizonyos összeg elverem.Mivel semmiben sem szenvedek hiányt,semmit sem kell fizetnem,nem látom értelmét a pénznek.
  • Fbn Lx
    ez azt jelenti, hogy nem vagy elég MÉLY
  • OrioN the S
    nekem is van "álomvárosom", de kurva unalmas egy hely :D
  • Fbn Lx
    az álmaim hangulata mindig ugyanolyan, na meg nagyon hasonló helyeken is játszódik, van mindig 1-2 jól bejáratott álomvárosom amit már ismerek :D
    Úgyhogy akár az is lehet!
  • Fbn Lx
    fűre
  • extramagascsaj
    miért nem lep ez meg? :D
  • Motoroj
    Tandíj. Még mindig jobb, mint ha tényleg valami kórházi kezelés lenne.
  • bardocz
    De akkor konkrét, amit szeretnék, egy távirányítós autó, hozzá való gumikkal, bicóhoz valami télies felszerelés, meg új váltó. Meg ha nem egy hónapos lenne a telefonom, akkor egy másik, ami jobb ennél, és nem sokkal drágább.
  • whiskeyman
    Műszaki cikk: egy új laptop és egy új mobil :|

hosszabb távra: ház/lakás ofkósz
  • jhetedikj
    Egyébre

Rendőrségi büntetést kéne befizetnem, mielőtt megerőszakolnak egy gumibottal :/
  • Freeda Krueger
    Házra és járműre.
  • bardocz
    Általában nem tudom, csak gyűjtök. De igazából bármikor el tudnék költeni 100ezret csak biciklire.
  • DJ RX7
    most nem gyűjtök semmire.
  • tigeroo
    most nemtudok sajna semmit sem lerakni pénzt, elmegy barátnőre, albérletre (meg kajára)
  • joshua
    jelenleg egy whammy pedálra a gitáromhoz
  • SötétBarom
    Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok.

Majd rövid időn belül ráköltöm a kocsira, veszek belőle PC alkatrészt, eliszom, elmegyek nyaralni, vagy veszek ruhát. Így 100k-nál nem nagyon szokott több pénzem összegyűlni egyben :D
  • Blum
    Műszaki cikkre/Tanulás
  • gabesz012
    Lakásfelújításra (aztán lehet inkább haverokkal csináljuk, úgy jóval olcsóbban kijön)./Műszaki cikkre.
  • tommygear
    most semmire de általában műszaki cikkre
  • QuippeR
    lakásra, de az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy van-e értelme. legyen inkább a "nem tudom még".
  • byzhouse
    Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok. olyan vagyok,hogy mindig gyűjtöm a pénzt és nem költöm :| így,ha akarok 1szer venni valamit akkor lesz rá pénzem :D
  • RS
    Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok.