127612
  • chhaya #76708
    Általánosban tökátlag.
    Gimiben elrockeresedtem kicsit.
    A fekete színtől azóta sem szabadultam.
  • DJKonya
    Egyéb.
    Átlagos hülyegyerek
    Minden rosszban benne voltam, az igazgatóságon 2 haverommal törzsvendégek voltunk
    Mára már azért megjavultam.
  • Ronny
    Pont abban a korban vagy, amikor még saját erőből semmid sincs. Ez teljesen normális, de az már nem ha ez Téged egyáltalán nem zavar.
  • tenkenorman
    Általános iskolában többnyire olyan általános...:D 2000 után nagyon nem volt ilyen láz mint a 80-90 években. viszont most kő kemény rocker vagyok:D de normálisan öltözködöm. Normál méretű fekete pólókat hordok fekete farmerrel és feleke tornacipővel meg bőrkabátot a hajam pedig felemássan van nyírva. punkot, rucknroll-t és metált hallgatok szívesen
  • byzhouse
    elég .... válaszlehetőségek.

kőkemény deszkás voltam :D
  • Máté94
    Egyéb.

Bár nem rég voltam általános iskolás. :DD
    Szerintem átlagos voltam, de ott az inkább csak kitűntem a többiek közül.
  • Marci0115
    Egyéb.

Átlagos
  • milk4
    Egyéb.

Átlagos
    7.-8.-tól meg emónak/vukinak hívtak mert a hajam hosszabb volt az átlagosnál,de akkor is átlagos ruhákat hordtam
  • Hegi90
    Én voltam a normális.
  • DIESEL DOG #76699
    Kinőnöd máig sem sikerült...
  • tommygear
    kötekedős voltam
  • szjuca
    Egyéb.
    Teljesen norm. iskolás voltam, még én is szikráztam az iskolaköpenyben, és 1x pofozkodtam.
    evvan
  • tigeroo
    ált isk. 8tól , inkább gimi:

hosszú haj, fehér póló, farmer.

aztán szalagavatón levágattam a hajam, onnantól fogva inkább ingek, félcipő :P
  • Lacee86
    Hát ezaz, ezt én se értem, h miért olyan természetes, h ilyen kategóriák vannak már általánosban. Persze lehet, h manapság már sok helyen van ilyen, kurvul a világ.
  • NEOreg3
    az középsuliban voltam
  • SötétBarom
    Csak nálunk nem voltak ilyen klikkek általánosban? Volt az osztályban kerek 2 db punk tag, a többiek pedig átlagos 12 évesnek néztek ki.
  • Sickness
    nem lúzer voltál?
  • NEOreg3
    sehova
  • OrioN the S
    max. mormogok magamba, de nem írom be :D
  • extramagascsaj
    dehogynem (fikázni akarod)
  • OrioN the S
    És ennyi idős korodban nem érzed, hogy független szeretnél lenni anyagilag vagy bármilyen szempontból a szüleidtől?

Nem fikázni akarlak csak kiváncsi vagyok rá.
  • Rundstedt17
    persze én nem is azt mondtam hogy nem akarok dolgozni csak a kérdésre válaszoltam hogy jelenleg nem látom értelmét gyűjteni semmire,mert nem szükséges.ennyi.
  • Gurren
    egyszer a te szüleid is meghalnak.
  • immovable
    Szövegértés nem erős oldala. :)
  • OrioN the S
    na ez a kemény...
  • Rundstedt17
    Mégis milyen ambiciók ha egyszer mindenem meg van amit csak kértem,kérek miért akarnék többet?:D
  • Rundstedt17
    ???
  • Narxis
    "furcsán sétáltam"

:DDDDDDDDDD há ezen bepisilek
  • OrioN the S
    barátunk!
  • Rundstedt17
    tudod ki a barátod...barom.
  • Rundstedt17
    jó kisfiú
  • Molnibalage
    Egyéb.
  • immovable
    :D Első sor jobboldalt zöld-fehérben. :D
  • OrioN the S
    Melyik vagy az osztályfényképről?
  • immovable
    Pszt, nem árulkodj köcsög.
  • DIESEL DOG #76672
    Akkor ezért hordod állandóan magadnál azt a felfújható guminőt...
  • immovable
    Üres. Mikor ált sulis voltam köpenybe kellett járnunk. Felsőben meg teljesen átlagos kangörcsös gyerek voltam. Kangörcsből azóta sem tudtam kigyógyulni. :D
  • N o N a m e
    Feka rapper :) bő gatya, térdig érő EMINEM-es, 2Pac-es pólók, mindenkivel szembeszálltam, mert anyukám ott tanított. Volt saját bandám, ahova csak a lúzerebbeket vettem be, mert azok mindent megcsináltak amit mondtam :)))
    Aztán megismerkedtem egy lánnyal, így egy kicsit visszavettem, maradt a bő gatya, de 1-2 mérettel kisebb pólót vettem fel, nem kötekedtem senkivel.. sajnos csak barátság volt, még egy csók sem csattant el.... Hmmm régi szép idők :)
    A bő gatya még mindig az alap ruházatom...
  • DIESEL DOG #76669
    Egy komplett idióta voltam az összes többi haverral együtt... verekedtünk, a tanároknak visszapofáztunk, randaliroztunk, stb.
  • dartonita
    Rocker.