127612
-
segitsen rajtuk az akik oda juttatták, meg nemkell 8 etiop gyereket csinálni ha egyet se tudnak rendesen felnevelni -
Mondjuk amikor én általános iskolába jártam, nem volt még ilyen hogy rapper meg rocker, nagyjából mindenki normálisan öltözött és viselkedett, akár focista volt, akár loser.
Persze azóta sokat változott a világ, ma már minden megy az iskolában, csak a tanulás nem annyira. -
Egy szóval sem mondtam olyat, hogy az fáj (az eszköz nem egyenlő a fizikai bántalmazással). A gyűjtő sulik pedig a szarjankóknak lettek kitalálva. -
Ezt viccnek szántad? Fáj az igazgatói fizikailag? Van bármiféle kihatása bármire is? Valaki abból űz sportot, hogy azt gyűjti...
Kirúgás? Nem lehet, mert 18 éves korig tankötelesség van. Csak akkor, ha más suli átveszi. Miért venne át egy szarjankót? -
Az eszközük megvan, igazgatói és kirúgás. Ha ez nem elég akkor a többi a rendőrség dolga. Amióta ebbe az iskolába járok még nem rúgtak ki senkit, pedig ide sem szent gyerekek járnak... Mondjuk engem annyira nem érint a dolog mert nem szívatnak/vernek meg sosem, nem vagyok kemény sem csicska.
Azzal egyetértek, hogy ezeknek a szép szó nem használ... -
Ha apám intéz nekem valami tanulást, akkor mindig mondja a tanároknak, hogy üssenek-verjenek ha rossz vagyok
-
Mert semmiféle eszküzük nincs a fegyelmezésre. Kicsit fura, hogy több ezer évig a nevelés és oktatás szerves része volt a makarenkói pofon. Bár ekkor nem így hívták, de kiválóan müködött. Az utóbbi idők állatsága az, hogy "jaj ne pofozzuk soha a kis bogaramat"... -
Nem is tudom... ha észre is vesznek valamit tanárok, akkor inkább úgy tesznek mintha nem is látták volna vagy egyszerűen csak vakok. Legalábbis nálunk. -
Jimmyke #76741 Egyéb: kocka. -
Akkor úgy érzem, hogy egy pofozógépet kellene szabadalmaztatni és eladnu a sulikba. Igény lenne rá. -
"feka raper" :D:DD:D: Grat a beküldőnek.
Amúgy jó kisfiú voltam :) -
ezelőtt 10 évvel is megvoltak ezek...nálunk is volt kiutált csaj...egyik srácot fel is kentem a falra mikor már nem bírtam nézni ahogy tépik -
14 alatt, szóval meglehet. -
mi az egész tanári kart oltjuk, remegve jönnek be dolgozni xDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD -
:DDDDDDDDDDDD -
Fbn Lx #76734 azok a rap számok amiket ők nyomatnak, általában nem is szólnak semmiről. -
:DDDD -
xxxpaulxxx #76732 Egyéb... változóban voltam mindig... talán most pár éve vagyok "kifejledt"
Régen még kb 7.ben diszkós zselés melíroshajú fasz voltam, aztán elkezdtem később növeszteni a hajam, de viszonylag normális öltözék, most kopasz vagyok, szakállas, farmer (ez mindig), motoros dzseki és fekete-sötétebb árnyalatú pólók jellemeznek:D -
-
Azt bírom, mikor a kölköknek fingjuk nincs, miről szól 1-1 rap szám, de azért nyomatják a qva telójukon ezerrel, mert marha menő, közben meg lóg rajtuk a gatya, na meg az az ízléstelen cipő, mint akinek be van dagadva a lába... Borzalom. -
Fbn Lx #76729 visszahúzódó álmodozó gyerek voltam mindig.
jól elvoltam a fiúk felével, a lányoktól meg féltem -
Fbn Lx #76728 feka raper :D
magyarul négert erőszakoló -
Fbn Lx #76727 kamureg vagy
amúgy sajnos tényleg ilyenek ezek a mai fiatalok :SS -
"Itt a pulzus. És itt a ti ujjatok, távol a pulzustól, fenn a seggetekben.
Kértek egy kis csokis perecet?"
hát valahol ott lehet... -
extramagascsaj #76724 és a tökeidet hol tartod? a sufniban? -
[általános nyugtató jellegű hozzászólás] -
[random agresszív hozzászólás] -
Blum #76721 Takarodj 
-
lábadat eltörném te szardarab -
DIESEL DOG #76719 Lányt... rugdosni... öcsém téged kéne jól összerugdosni és talán észhez térnél... -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD naon jóarcok vagytok gecc XDXDXD
rúgnálak pofán te kis takony. -
de vicces :| az is vicces lenne,ha 1 nálad erősebb "megrugdosna" téged. -
Jól van Pistike, menjél szépen játszani inkább a borotvapenge gyűjteményeddel!
-
-
3 évig volt egy lány, akit mindig kergettünk, rugdostunk elég jól elbántunk vele, napkőziben a tanárt annyira oltjuk hogy nemtudja mit mondjon szval jóak vagyunk xD -
+1 másodiktól negyedikig mindig valami balhé volt :DD -
Egyéb - Normális tinédzser -
Bunyós k*csög voltam. (alsóban) Felsőben már csak a beszólogatás maradt :]
-
gabesz012 #76710 Egyéb. Tök normális átlagos, semmi extra stílus. -
nekem van is egy képem ahogy száradnak nyáron a pólóim, az összes fekete:D fekete, fekete felirat, de ilyenk koponyákat nem nagyon hordok