127612
-
Mint valami dzsungel, vagy egy nagyváros, ahol káosz uralkodik. :).
17 szobanövényem van szóval tényleg dzsungel.
de én nagyon jól érzem magam a szobámban. -
dolgozó szobámban ált nincs túl nagy rend, féléves leadások előtt pedig az egész lakásban káosz van:D -
ezért lett volna jó nemek szerint felosztani a kérdést - tanulságos lenne :) (és lehet, hogy meglepő lenne pár sztereotípiával szemben) -
Mint valami dzsungel, vagy egy nagyváros, ahol káosz uralkodik.
Ez a mondtad nem fejezi ki elég jól ami itt van. A takarítást már vagy nyár óta tervezem csak mindig valami mással baszom el az időt úgyhogy nagyon durva ami már itt van.
Meg amúgy is, takarítsanak a nők bazze...
-
Mint egy disznóól. -
Rundstedt17 #76784 A takarítás napján még ok, de aztán hamar odalesz minden. -
Először "A takarítás napján még ok..."-ot akartam pipálni, majd szétnéztem szobámban, nevettem egyet, és a "Mint valami dzsungel..." opciót választottam xD -
+1 -
Mindig tisztaság és rend honol.
a rendetlenség egyenlő a trehánysággal -
A takarítás napján még ok, de aztán hamar odalesz minden.
-
Blum #76779 A takarítás napján még ok, de aztán hamar odalesz minden. -
DIESEL DOG #76778 Általában rend van...
Ritka az olyan hogy elhanyagolom a takaritást, szeretem azt ha katonás rend van körülöttem.
-
gyakran rakok rendet mert gyakran van kupleráj is benne.
szerencsére elég méretes kis szobácskám van, sajnos ebben nagyobb zavar tud keletkezni :D és több idő is rendberakni.
de azért alapvető igényességi szintemnek megfelelően nem esz meg a por, nincsenek szennyeshalmok, max egykét napi dolog szétdobálva. -
A takarítás napján még ok, de aztán hamar odalesz minden. -
érdekesebb lenne fiú/lány beosztással ez a kérdés :) -
Általában rend van. -
Általában rend van -
-
Rundstedt17 #76771 Jah mennék rendfenntartónak,heti rendszerességel tartanánk terrorista vadászatot,random ember akinek nem tetszene képe golyót kapna mint veszélyes terrorista illetve jól elnevetgélnénk azokon a vadembereken egyszóval jah buli lenne:D -
Fbn Lx #76770 a természeti katasztrófás téma már más dolog, oda elmennék, ha a kötelékeim itt lazák lennének -
Fbn Lx #76769 összetettebb dolog ez ennél
mérget vehettek rá, hogy szervezett jószándékú akciók nem léteznek
kinek lenne érdeke
egyszerű dolgozóként nem vennék részt benne, mert nem érezném a nagy képet, a munka eredményét, a tervezésben részt vennék, ahonnan a korrupcióra jobban rálátok -
egyértelmű igen! -
DIESEL DOG #76767 Igen, a tudásom szeretném az igazán rászorulókra fordítani...
Ennyit bárki megtehetne, hisz másnak akár az életet is jelentheti. -
Igen, a tudásom szeretném az igazán rászorulókra fordítani.
Még azt hozzáteszem: " és jól megfizetik" :) -
Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni. -
méh,hogy én álljam az utat... és a magyar ember,hogy él meg? -
Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni. -
van nagyon sok önkéntes meló, amire szívesen várnak bárkit - nem csak szakmai munkák vannak. -
Mindenképpen. Nagyon szívesen kimennék akár most is úgy, hogy mondjuk az utazást fizetem, szállást, meg kaját kapok. Csak sajna mérnök hallgatókat nem nagyon keresnek ilyen munkára. -
az önkéntesség arról szól, hogy saját erőből jut a helyszínre (és intéz mindent ehhez), és a helyszínen a munkájáért cserébe szállást és ellátást kap.
nekem is van pár ismerős, aki így jár "nyaralni" -
Ki fizette a kiutazásukat és egyéb költségeiket? (oltás, vízum, stb.) -
nem -
akár mennék is, ha úgy alakul, több ismerősöm is járt Thaiföldön a cunami után, vagy Afrikában önkéntesként. -
Igen és nem. Nem csak képesítés, biztonsági kérdések is felmerülnek. -
üres: csak akkor, ha azt az újjáépítést nem egy (vagy több) a támadó országban lévő cég csinálja. -
"Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni."
Katasztrófánál mennék. Harmadik világbelei országok: no way. -
Én például rettegtem, mikor meg kellett mutatnom itthon. -
nem tudom :| -
gabesz012 #76751 Biztos önző vagyok, de van éppen elég gond itthon is, ezért: Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni. -
Blum #76750 Katasztrófa sújtotta területen igen.