127612
-
Én is kitöltöttem.
Nem rémlik, hogy láttam már ilyen teát, de inni biztos nem ittam még. -
Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon. -
extramagascsaj #76867 jah...de még kell pár darab... :) (20) -
extramagascsaj #76866 köszi :)
már nem sok kell :) -
még 2-3hónapja megvót/vótá -
Csak azokkal szemben, akik unszimpatikusak.
he! -
Kitöltöttem én is. Mikor a nevét olvastam csak, mondom, á, ilyen teával nem is találkoztam még. Aztán mutatták a dobozát, leesett, h már ittam is ilyet párszor. :D Finomak. -
Blum #76862 Megvolt :) -
Blum #76861 Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon. -
extramagascsaj #76860 nem baj, ha nem iszol, úgy is hasznos a véleményed...mert a marketingtevékenységük hatékonyságát akarom felmérni...és azt akkor is feltudom,ha kitöltöd annak ellenére,h nem fogyasztasz teát :) -
Nem tudok érdemben segíteni, mert gyakorlatilag nem teázok... -
extramagascsaj #76858 köszi :) -
DIESEL DOG #76857 Kitöltöttem... :) -
extramagascsaj #76856 Kérlek segítsetek nekem azzal, hogy VÉGIG kitöltitek KÉRDŐÍVEMET, amelyet a szakdolgozatomhoz készítettem. Nagyon fontos és sürgős lenne...és sokat segítene nekem. Rövid...gyorsan megvan...érthető...Lééééégyszi :)
http://kerdoivem.hu/kerdoiv/308771269/1/646830291/ -
DIESEL DOG #76855
-
Nem SZARSZ? -
nincs miről pletykálni -
Abszolút magamban tartok mindent. -
extramagascsaj #76851 Helyes. Mondjuk az utóbbit más miatt nem szokták. Mert ugye kb. 3-4. hónapig megvan az esélye,h nem marad meg a baba...és addig azért nem "szokás" nagy dobra verni; mert elképzelheted milyen,ha utána vki elveszti a kicsit...és mindenki tudta,h terhes volt... :( -
Az egyik cimbim megkérte a barátnője kezét. Én már korábban tudtam, de nem mondtam el. Örömhír, de akkor sem. Ha majd mindenki szeretné tudni, akkor elmondja ő.
Szintén ugyanez volt egy régebbi közös hölgyismerőssel. Én már régóta tudtam a közelgő gyermekáldásról, de amíg az anya nem kürtölte világgá, addig én sem.
Én már csak ilyen vagyok. :) -
extramagascsaj #76849 Akkor nem vagyok pletykás :D -
hú...hát szoktam...de csak az emberi kíváncsiság miatt, ezek mindíg kiderülnek. DE VISZONT!
már hallottam vissza akkora ökörségeket pl. volt osztálytársaimtól azóta (más osztálytársam terjesztette rólam gimiben) hogy valami hihetetlen... szóval ezeknek a rosszindulatú híreszteléseket én nem tartom "objektív infónak" -
Ez abszolút nem pletykálkodás, nálam legalább is, hanem h érdeklődsz mások iránt, nem csak leszarod őket. A pletykálkodás az én szememben mások intim dolgainak a teregetése, negatív értelmű emlegetése (lejáratás, megszólás), durvább esetben bizonyos dolgok továbbkombinálása, és úgy tovább adása. Na ez utóbbi a leggusztustalanabb. :S Pl. nyáron a szobámból a régi szekrényeimet elvitték teherautóval, vki ezt meglátta, és már rögtön kombinált, h költözünk... -
szerintem a pletyka onnantól számít annak, hogy az, akiről szól esetleg nem örülne annak, ha az ismerősei szélesebb körben tudnának róla vagy úgy mondta el nekem, hogy az érezhetően bizalmas információ.
pl. osztálytalálkozón megbeszéltük, hogy XY, aki nincs jelen az megházasodott, ZX-nek meg megszületett a második gyereke - ezeket nem tartom pletykának. -
extramagascsaj #76845 Na jah...nem tudom...fel lehet ezt fogni pletykának is,meg nem is.
Szeretjük tudni, hogy mi történik azokkal az emberekkel,akiket ismerünk,de ritkán látunk. Jó tudni, hogy mi van velük. -
+1 Ez a normális sztem. -
extramagascsaj #76843 Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon.
Amivel kapcsolatban kell...diszkrét vagyok,de megosztjuk egymással a híreket... pl. a közös ismerősökkel való történéseket. -
+1 -
imádok pletyizni.
értelemszerűen csak a hétköznapi dolgokról, vicces történetekről.
a személyes / intim dolgokat magamban tartom. -
DIESEL DOG #76840 Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon...
Bár nem igazán jellemző rám a pletykálkodás.
-
Nem, nem igazán. -
Igen, a mindenkibe azok is beletartoznak.
-
Jogos. Fáradt voltam mikor hazaértem.
Ment a kiközösítés is, állandóan klikkek alakultak ki.
#76832:
Sajnálom, hogy egy tróger voltam :D
Azok alkotják a baráti körömet, akikkel régen fasz voltam. felnőttem, vagy mi. -
Tanár, tanárnő, igazgató, lányok, fiúk, kis elsősök?
-
Fbn Lx #76835 mindenkit megbasztam és az összes fiú a csicskám volt -
gabesz012 #76834 A csúfolódás megvolt, de semmi komolyabb. -
Mennyire volt jellemző rátok a kisiskolás csúfulódás, kiközösítés?
hát igen, ha nem megy a szövegértelmezés akkor miért csodálkoztok azon hogy ezek az opciók nem jók, és "üreseztek"? -
És most? -
Pont hogy a gecik közé tartoztam.
Üres.. -
+1
csak nekem gimnázium elsőbe volt így... folyton balhés közösségbe keveredek, vagy balhés gyerek barátnőjét nyúlom le, szóval nem igazán szeretnek egyesek még a városba se, voltak itthoni meglátogatások is h szétverik a fejem, csak hát rájöttek h kinek is lesz nagyobb baja utána (: