127612
-
Teszek rá, csak működjön. -
Imádom az elektromos kütyüket, fényképezőgép, telefon, számítógép. minden nap olvasom a PTO-t, Tech.hu-t, Mobilarénát. De nem okoskodok, nem vágok fel vele, meg írok bele mindenbe meg nem hordok idióta pólókat satöbbi. -
Akkor cserélek kütyüt ha tönkremegy az előző. -
extramagascsaj #76906 Ez az egyik gyengém. Kettő telóm ellopták, 1-nek betört a kijelzője...a többi meg hát a mániám áldozata lett...eladtam és vettem jobbat. -
Évente? Eddig csak akkor cseréltem telót, ha tönkrement vagy ellopták. -
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de így körülnézve nincs semmi modern eszköz körülöttem. Minden legalább 3 éves. Működjön és kész. -
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok. -
extramagascsaj #76902 Telefont évente cserélek, szgépet ennél kicsivel ritkábban (3-4 évente talán),multifunkciós kütyü ameddig bírja,addig ez lesz. Mp4...stb. nincs most...mert minek,ha itt a teló? :D
Tv jó lenne új...de igazából amennyit én nézem...arra jó ez is még. Ha kurva sok pénzem lenne, azért simán ki tudnék fosztani egy euronicset vagy hasonló kütyüket árusító üzletet. :D -
telefon telefonálni, mp4 lejátszó néha útközben. ennyi. -
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok.
Telefonért, új hardverért, konzolért, vagy zenelejátszóért sorban álló idiótákat szánom. Nagyon. Én általában akkor veszek újat valamiból, ha letérdel a régi. Akkor viszont igyekszem mindig valami atomfaszára cserélni :) -
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok. Sajnos a pénztárcám elég erős határt szab, szóval ha megtehetném, még egy picivel több/jobb cuccokat vennék. -
Szeretném modern eszközökkel körülvenni magam, de nincs rá pénzem.
-
Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok. -
"kiöregedtem" már a kütyüzésből, most már a működjön és kész a fontos (5 éves laptop, telefonálni és sms-t írni képes telefon, amit cserébe elég 2 hetente tölteni) :)
Valahol olvastam egy ilyesmit, hogy ami az ember első 20 évében jelenik meg, az természetes része az életének, ami a második 20 évben jelenik meg az érdekes újdonság, ami pedig ez után az felesleges hülyeség.
(persze embere és technológiája válogatja, de azért van benne valami) -
Nem. Nem komplikálom túl a dolgokat. -
DIESEL DOG #76894 Hisztérikusan odavagyok az újabb és újabb kütyükért, de minimum figyelemmel kísérem őket...
Egyszerűen nem tudok meglenni nélkülük, annyira hozzám vannak már nőve ezek a modern technikai vivmányok. -
extramagascsaj #76893 Szeretem modern eszközökkel körülvenni magam, de fanatikus nem vagyok -
Abszolút magamban tartok mindent. -
kussolok
-
Bizalmas információkat abszolút nem adok tovább.
A hétköznapi dolgokat természetesen meg szoktuk tárgyalni, de az szerintem nem tartozik a pletyka kategóriába.. -
Akik ismernek azok mind megbíznak bennem, mert tudják hogy nem adom tovább, még ha lelőnek sem mondom el. -
extramagascsaj #76888 igazad van...de 200 fős minta sztem bőven jó :) -
Néha akaratlanul kicsúszik pár dolog a számon. -
azért vigyázz ezzel, nekem nem ártott a +15-20% a kérdőíveknél, hogy jobban bizonyíthassam a feltevéseimet
-
extramagascsaj #76885 Köszi utólag is. :) Sikerült elérni a kitűzött minta számát...úgyh már le is zártam. :) -
Nem éppen lenne jó reklámalap egy 100-150 személyt számláló topikban hirdetnie. Extrát meg (amennyire így távolról lehetséges) ismerem, tudom hogy nem ez a cél. Ha ezzel segíteni tudunk neki egy értelmes cél megvalósításában, akkor marhára nem sajnálok tőle 1-2 kommentet. Pont. -
extramagascsaj #76883 Kereskedelmi és marketing szak, marketingmenedzsment szakirány.
A szakdolgozat címe:A Gárdonyi Teaház Wellness Teáinak bevezetése a hazai piacra
Csak, hogy konkrét legyen. :) -
Nem. Egy szakdolgozat készítéséhez készítesz kérdőívet, és megkérheted a fórumozótársaidat, hogy töltsék ki. Egy marketinges-közgázos-ilyesmi diplomamunkánál pedig gyakran előfordulhat, hogy egy-egy bizonyos cég vagy annak a tevékenysége kerül vizsgálatra - függetlenül attól, hogy a diplomamunka készítője ott dolgozik-e a cégnél vagy sem.
Ha nem látod a különbséget, akkor kár tovább pörögnöd rajta, ha látod, akkor nem kötözködsz tovább. -
ilyen alapon ha lenne valamilyen üzleti vállalkozásom, reklámozhatnám burkoltan is, hogy ki ismeri-e stb. -
extramagascsaj #76880 Köszönöm. Egy értelmes ember legalább látja a lényeget... :) -
"a marketingtevékenységük hatékonyságát akarom felmérni." - olvasni pedig tudni kellene, nem csak piszkálódni. Ha nem akarod ne töltsd ki, de hagyd abba a témán pörgést. Ez egy szakdolgozathoz kell, az nem reklám. -
*tűnik -
14. Ismeri Ön a Gárdonyi Teaház termékeit?
15. Kóstolta már a Gárdonyi Teaház teáinak valamelyikét?
16. Hallott-e már a Gárdonyi Teaház Wellness Teáiról?
17. Mely kereskedelmi egység(ek)ben találkozott eddig a G. T. Wellness Teáival?
nekem inkább fedett reklámnak tínik -
extramagascsaj #76876 Te nekem meg hülyének és rosszindulatúnak tűnsz -.-
Azt mellesleg nem fedett, hanem bújtatott reklámnak hívják. -
legalább ne reklámozgass minden 3. hozzászólásodban -
extramagascsaj #76874 kértem a házigazdától engedélyt rá...szóval kusspicsába -.- -
néha -
-
reklámozás ban 
-
extramagascsaj #76870 nagyon köszi mindenkinek aki már kitöltötte...meg annak is aki ki fogja ;)
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/308771269/1/